Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tak dneska padla depka i na mě:( malá blbě spí, celej den je protivná, uknouraná, chce se nosit! A to se jí spustila zase rýma. 3dny byla zdravá, jdu s ní ven a zase nudla jak trám:(
S těma tchánovce to máme naštěstí jinak, bydlí daleko a moc nejezdí. Zato spíš pořád řešim moji rodinu, pořád něco:( Pozvala jsem je všechny na Adélky narozky, a už jsem slyšela samý výmluvy, proč ten a ten nemůže. Tak jsem si řekla, že na to kašlu at si přijede kdo chce, že si to oslavíme my s petrem a adélkou. Ale tak stejně to zamrzí!
Ještě ke všemu zítra ta biopsie. Naštěstí vim, že se manžel o malou postará, tak alespon na to nemusím myslet.
A dovolenou bych taky potřebovala jako sůl… taky jsme se s manželem dohodli, že až bude hezky, někam vyrazíme, klidně jen na víkend. Petr je taky furt na baráčku, tak si potřebujem odpočinout asi oba..
Hezký den, pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, to je taky na prd, když vlastní rodina nemá zájem o vnouče, viď.. holt všude je něco..
dneska jsem teda tchánovcům řekla, protože volali samozřejmě jak se máme a asi jestli dobře pečuju o jejich vnouče, tak jsem jim řekla, že si myslim, že to je nesmysl, aby jezdili jen kvůli karnevalu a že to rozhodně neni poslední a určitě bude ještě spousta jinejch příležitostí..
no a mam toho na srdci ještě hodně, asi fakt začnu pomalu, ale jistě říkat svý názory..
Jo a jinak, jak jsem byla v sobotu s holkama pařit, tak kdo ví, co na mě skočilo, ale jsem opět nemocná..:(
Bohužel to mam všechno na průduškách, bolí mě na prsou, hnusnej dráždivej kašel..
no, takže se modlim, aby to nechytil malej a vůbec jsme na nějakej karneval mohli jít..:(
Nejhorší je, že mě tohle stihne zrovna ve chvíli, kdy si fakt chci užít tejden u našich, měla jsem na každý den schůzky s kámoškama a jejich dětma, který nevídam co je rok dlouhej, no a nemam tady ani doktora, tak jsem celej den sháněla po známých, jestli někdo nemá doma ATB, abych si je mohla nasadit.. jenže všechny moje bejvalý kolegyně a spolužačky jsou buď na mateřský a nebo daleko ode mě..
No nic, uvidíme, jak to všechno dopadne..
Leni, taky plánujeme s manžou nějakou romantiku až přijede, možná nějakej penzion i..:) Jo a na zítra držim moc moc palce, ať všechno dopadne ok!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, já taky moc držím palce!
Veru, to tak vždycky je, když si něco naplánuješ.
Jinak o romantice uvažuju taky dlouho, ale nevím, kdy to zrealizuju. Chtěla bych to dát manžovi jako dárek k narozkám. Myslím, že by nám to prospělo..
Marti, bydlime v Pozořicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, díky:) snad to bude dobrý..
Jojo Veru, je to na prd, oni mají zájem jen když se jim to hodí, nebo chtějí. Hele tak si zajed na pohotovost, s tim kašlem. Nebo moje mamka mi radila, když měla áďa kašel, abych ji na hrudníček dala špek a zabalila jí do toho a nechala třeba do rána. Nevim no, nezkoušela jsem to, ale občas mi ty jejich babský rady pomohly. ![]()
Ten víkend mimo by nám právě taky prospěl:) V září jsme byli v mariánkách a byla to paráda:) chce to jen domluvit hlídání..
Hezký večer papa, já si pujdu zkusit lehnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj dneska.
Tak jak si dopadla, Leni? Myslim na tebe. A budeš vlastně výsledky vědět hned? To asi ne, viď, u nás nic nefunguje hned ![]()
Já byla v pátek na gyndě, pani doktorka mi řekla, že jsem jak karafiát, myslim jako tam dole, kvasinek tolik, že by sežraly zeměkouli. Přišla jsem s tím, že mě to bolí při sexu a pani doktorka se divila, jak jsem styk vůbec mohla přežít! No taky se divim
Však jsem se do toho taky dvakrát nehrnula… Doufám, že mi pomůže všechno to mazání a tabletky a že to pak bude zase dobrý. Vzpomínám, že po šestinedělí jsem byla hrozně natěšená, i když to bolelo jak sviňa. Vlastně jsem si doteď myslela, že to souvisí s porodem, že mě to bolí kvůli tomu ![]()
No a jak píšete o těch romantických víkendech. To zní móóc hezky. Taky bych si dala říct. Ale u nás to klapne asi tak až za rok
![]()
Od pondělka cepuju malýho na to spaní přes den bez kojení. Dneska jsem ho dala do postýlky a už ani neřval, je báječnej
Teda pokud to neni náhoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr Jejda,tak ať se to brzy spraví
Já jdu na gyndu za 14 dní, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne. Před těhotenstvím jsem měla docela velké hormonální problémy a nic mi nefungovalo, tak doufám, že se to nebude opakovat.
Včera jsem zkusila večer samostatné usínání a kupodivu to bylo úplně v pohodě. Doteď jsme s ním vždycky leželi ve velké posteli a čekali až usne, ale včera jsem byla sama doma a nechtělo se mi.Tak jsem mu dala na zem takovu plyšovou želvičku, co promítá hvězdnou oblohu, on na to koukal, trochu si broukal a asi za půl hodiny úplně v klidu usnul. Dneska to zkusíme znovu, tak jsem zvědavá, jestli to taky nebyla jen náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak já na gyndu jdu příští týden
už mám nervy teď, nějak se mi do toho nechce… ![]()
Jinak malá je ještě trochu nachrmlaná, tak musíme s očkováním ještě počkat. Taky se nám blíží Valuščina oslava a já nevím co dřív
.V sobotu ještě jdeme na 30 švagra a v neděli u nás. Děláme po večerech s tchýní dort a už z toho sem totálně vyřízená. Proč já kráva sem ho nenechala radši objednat, nevíte holky?
No uvidíme co z toho vznikne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
Já jdu taky na gyndu příští týden.. tak uvidíme, mam poslední dobou dost silnou a nepravidelnou MS. A kvasinky se mi doufam letos vyhnou.. měla jsem jich před těhu až až pořád..
Marti, to fakt nevim, proč sis ho nenechala udělat..:)) já naštěstí jo, jinak bych na tom byla nemlich to samé, jako Ty..
Jinak já stále u rodičů, můj stav se tak zhoršil, že jsem nebyla skoro schopná vylézt z postele, tak mi naštěstí zubařka napsala ATB, ta jediná mi tu u rodičů zůstala, jinak ostatní doktory mam v ČB.
No a malej je chvílema úplně nesnesitelnej, vůbec si nechce hrát, jen na mě pořád visí, leze, válí se po mě.. asi mu rostou zase zuby. Dneska měl celou noc 38°C teplotu, tak jsem mu pak dala Nurofen a už jsem se bála, že to ode mě chytil, ale ráno byl úplně v pohodě, tak doufam, že to bylo k těm zubům. MOžná stoličky. JInak jsem plánovala, že to tady už vzdam a pojedeme domů, kde mam jeho pediatra a dokonce i ten karneval bysme museli odpískat.. tak uvidíme, jak to dopadne.. ![]()
Můžu Vám říct, že mi celá ta za*raná zima už leze krkem a ten sníh by mohl jít už taky někam..
přijde mi, že to všichni letos nějak moc odnesli.. ani já jsem nikdy nebyla takhle nemocná.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, ani nemluv s tou zimou!!Mě už to taky leze pěkně krkem! Tak dort jsem úspěšně dokončila
Až jsem si myslela, že u toho snad zestárnu nebo co ![]()
Taky byla malá v noci nějaká ukňouraná. Asi měla chudinka bolení z té bramborové kaše, co měla k obědu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě jedna otázka..
prosim Vás, jak je to s těma kartama ze sociálky, na který by měly chodit příspěvky?? Vám něco přišlo?? Já jsem se po tom zatim nějak moc nepídila, ale mam dojem, že by mělo nejdřív něco přijít poštou, ne??
Já se jen ptam, abych náhodou něco nezameškala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, to myslíš ty sKarty nebo jak se to jmenuje? Mě vůbec nenapadlo, že bych se o to měla zajímat, jelikož rodičovský příspěvek (jiné nemám) mi chodí normálně na účet. Ale tudle někdy o tom zas mluvili ve zprávách, tak jsem si vlastně řikala, jestli bych to neměla mít
Tak jsem zvědavá, jestli jsou holky chytřejší…
A jak vám vůbec je? Zůstali jste u vašich a jdete na karneval, nebo jste jeli dom?
Normálně, Oldík se dnes uplně najednou naučil slézat z gauče. Zřejmě se mu to děsně líbí. No mě by se to taky líbilo, jenže! Já ho můžu kojit jenom vleže, už od té doby, co se začal přetáčet na břicho, prostě ho neudržim, takže ho kojim v posteli a nemám strach, že mi někam upadne nebo tak něco, jenže dneska jsme se teda dopracovali na vyšší level útěku od kojení. Že normálně dělá kraviny, staví se na hlavu, leze po celé posteli, po mě atd. s tím už jsem se po těch měsících smířila, ale dneska mi začal z té postele odcházet úplně a to už mě teda dorazilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď na tu sKartu koukám, píšou, že by opravdu napřed měl přijít dopis, že máš kartu připravenou k vyzvednutí na Úřadu práce. Mě teda zatím nic nepřišlo a klidně ať nechodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam Skartu uz od pozdimu, prisel mi domu dopis z vyzvou k vyzvednuti a PIN.
Dokud ti neprijde vyzva, ta to neres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
@Veru doufám,že je ti už lépe. SKartu také nemám, peníze mi chodí na účet a nic mi nepřišlo tak to neřeším. Ale zajímalo by mě, jaký v tom mají systém, protože kamarádce, která je taky z Prahy a rodila také v loni v únoru, tak už přišla výzva k vyzvednutí někdy na podzim a mě nic.Ne,že by mi to tedy vadilo, ale podle čeho tam rozhodují, že jí někomu pošlo a někomu ne ![]()
Jedině, jestli to neberou podle abecedy - kámoška je D a já L.
@Petulinaxx Ty jsi také z Prahy, viď? Nevíš, podle čeho to posílají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Výměna radiatorů v topné sezoně
- 23.5.26 10:48
- Anonymní
- 25
Gril a ovocne stromy
- 23.5.26 10:05
- Anonymní
- 1
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 11:31
- Anonymní
- 27
Přes co prodat knihy?
- 23.5.26 09:57
- azaleila
- 40
Výkup knih
- 23.5.26 09:55
- azaleila
- 24
Knihobot - zkušenosti?
- 23.5.26 09:59
- arinecka
- 19
Tyčový vysavač - s kloubem nebo bez. Eta...
- 23.5.26 08:09
- nozu
- 3
Negativní test 10 dní po ovitrellu. Je...
- 23.5.26 07:10
- Anonymní
- 1
Mounjaro: Má cenu nejnižší nejnižší dávka...
- 23.5.26 10:36
- žena_za_pultem
- 7
Menstruační kalíšek po porodech
- 23.5.26 09:01
- Neboj
- 5
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 23.5.26 11:35
- My Melody
- 107001
Držák na telefon – zorné pole
- 23.5.26 11:34
- rmot
- 25
Štěně a samota doma
- 23.5.26 11:32
- Jazmine
- 49
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 11:31
- Anonymní
- 27
TP listopad 2026
- 23.5.26 11:30
- BabyYoda
- 144
Nezvládám! Máte to někdo stejně?
- 23.5.26 11:29
- Anonymní
- 174
Bububu večer pro horormatky aneb v noci...
- 23.5.26 11:29
- Ploskutáček
- 54
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 23.5.26 11:27
- TRG
- 230
Hubnutí 2026
- 23.5.26 11:23
- LP4
- 31
Co se zbylými 2 stehy v jizvě po...
- 23.5.26 11:22
- azaleila
- 8