Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty jo, chudáček.. vidíš, my neměli žádnou reakci.. tak hlavně, ať to zmáknete.. ![]()
Já musím říct, že včera jsme odsávali jen 1× a dnes to vypadá, že už na to nedojde, tak jsem ráda, že jsme rýmu přečkali docela v pohodě..:)
A Marti, na těch polívkách je super, že fakt nemusíš umět vařit..:) proto je to tak jednoduchý. Já prostě všechno nahážu do papiňáku, maso, zeleninu, osolim a necham vařit.. pak to všechno nakrájim, přidam nudle a nějaký sušený zelený, aby to mělo barvu a je vařeno..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková rýma je taky pěkná mrcha, tak věřim, že máš radost, že už je po ní ![]()
My to snad zmáknem. Reakci měl akorát poprvé a teď tu bouli na noze. Včera večer ho to pěkně bolelo, že ani moc lízt nemohl a v noci pořád pobrekával. Teď přes den dobrý, uvidíme zas večer. Teplotu má zatím jen lehce zvýšenou, tak dobrý.
No jo, teď jsem pár dní slaměná vdova, tak se zkusím na nějaký recepty podívat. Já to neumim, jen tak všechno naházet do hrnce a ochutit to tak, aby to bylo dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak nás zkolila brutální rýma, úplně z ničeho nic.ach jo. už mě to neba.Taky měla malá v poledne teplotu, večer už to bylo lepší. Ale teď pořád kňourá ze spaní. Taky si myslím, že to budou i zuby, protože strašně slintá…
MartiF-ať je malýmu brzo líp!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mi už se skoro po 14ti dnech konečně dostáváme z rýmy, a kašliku, snad už bude v pohodě. Jinak s tím jídlem je to u nás to samé…nejradši by jedla s náma a z našeho talíře..už mě nebaví vařit jí spešl jídla, když mi to pak nechce jíst. Takže prostě míň koření a soli a dávám ji to co nám. Vždycky když jsem ji udělala něco jejího, tak u toho vyváděla, odstrkovala mi lžičku, takže jídlo bylo uplně všude|:( taky mi nechce moc jíst večer kaše, takže k večeři většinou chleba s máslem, gervais, kuř. nebo krůtí šunka, sýr.. a už se s tim neprdim. Miluje jogurty, dá se říct že jakýkoliv, a dá jim i přednost před ovockou.
Nad botičkama jssem už taky přemýšlela, ale prdim na to, koupim až na jaro pak.. ted to nemá cenu!
Jinak holky, mě čeká biopsie děl.,čípku, od porodu jsem neměla jedinou cytologii dobrou:(( tak z toho mám docela strach, abych nemusela na konizaci:(((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak Oldík snad v poho, už to má míň rudý a boule už taky není tak tvrdá, a nebolí ho to, i v noci se vyspal. Takže jsme to zvládli nakonec docela dobře.
Marti, taky přeju ať je vám brzo líp!
Holky, kolikrát vám prckové spí přes den? My to máme každý den jinak. Někdy je schopnej spát i 3×, jindy vydrží jen jednou, ale pokaždý je to v úplně jiný čas. Nejsme schopní vytvořit nějaký režim. Vlastně se to většinou odvíjí od toho, jak brzo vstane a to je v rozmezí třeba o 5:30 do 8:00. Je to trošku na palici ![]()
Leni, moc o tom nevím, jen jsem teď rychle mrkla na internet, ale hlavně píšou, myslet pozitivně!! Já vim, ono se to kecá… Držim palce, aby to dobře dopadlo!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
@MarFr To je dobře, že je Oldíkovi lépe, my se chystáme taky brzy na očkování, tak už se děsím, poprvé měl horečku a po ostatních dávkách byl dost rozhozený, tak jsem zvědavá teď, když už je větší.
My už máme docela vytvořený pevný režim, tak jsem ráda. Vstává tedy každý den mezi 5 6,ale to mi moc nevadí, jsem taky ranní ptáče, tak chodí spát okolo desáté (tak na 45 min) a okolo druhé (většinou v kočárku, ale třeba dneska jsem procházku bojkotovala a usnul i v postýlce a to taky dá tak 45 min).Večer usíná okolo 7 a během noci má jednu vstávačku na mlíko.
@Martina28 Přeji brzké uzdravení, už aby bylo jaro, to snad konečně všechny tyhle hnusy zmizí. Mě už týden bolí v krku a teď mi to leze na průdušky, takže se tady několikrát denně skoro dusím. Bojím se, aby to Luky nechytnul ![]()
@Lenka86 Držím palce, aby biopsie dopadla dobře
,moje mamka teď taky čeká na výsledky, poslední dobou se s tím nějak roztrhl pytel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Leni, držím moc pěsti, aby to dobře dopadlo!
Jinak mě malá ráno vstává 7:30,pak jde spát po obědě cca ve 13:00 a spí tak hoďku a půl a večer leží už v 19:30.Režim máme fakt pravidelnej až se divím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, taky moc držim palce!! Kamarádka měla po porodu přesně to samé, nakonec jí vše dopadlo dobře, takže doufám, že tomu tak bude i u Tebe!! ![]()
My to máme téměř stejně, jako Marti. Ráno někdy v 7, někdy 7:30 vstávačka, pak jde spát po obědě někdy hned ve 12. Dopoledne je strašně unavenej, takže mam co dělat ho do toho oběda udržet. No a spí max hodinu, hodinu a půl a večer jde spát v 19:00. A taky to máme denně pravidelný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak je to i u nás. Malá je dopoledne vždycky strašně unavená a protivná a vždycky už se modlím, aby šla zalehnout..
Jinak holky, přeju krásnýho Valentýna. My s manželem ho sic neslavíme, ale včera mi dn
nesl kytici tulipánů, tak nevím co žehlí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska jsme po dlouhé době zase spali celou noc, tak doufám, že to nebyla náhoda a udrží si to. Usnul v půl 8 a vstával v půl 6 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valentýna taky neslavíme, ale všem kdo ano, tak si to krásně užijte ![]()
A hlavně přeju všechno nejlepší Valentýnce k svátku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valentýnko, všechno nejlepší k svátečku
![]()
My doma slavíme Valentýna tím způsobem, že si dáme většinou čokoládku, pusu a je vyřízeno. Dneska už jsem dostala svou oblíbenou čokoládu s lískovými ořechy, z Francie, takže jsem zcela spokojená
Ale kromě čokolády si taťka dovezl i horečku a chrchlá, tak se modlim, aby to nechytl malej, to by nám tak scházelo ![]()
Jinak Oldík spal dneska taky celou noc, asi byla dobrá konstalace @IvčaL
A nebo to bylo tím, že se večer strašně nacpal ![]()
Holky, Olda je dopoledne taky vždycky protivnej, ale já si právě říkám, že to je tím, že se mu chce spát, tak jde chrnět, kdybych ho měla dát spát až po obědě, tak bych ho asi musela zabít ![]()
Jediný, co máme jakž takž pravidelný, je večerní usínání, to je většinou kolem 19. hodin, ale jinak teda vůbec nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luky vstává hodně brzy, někdy i v 5,takže kolem té desáté je to s ním už k nevydržení a jde do postýlky. Teď už to máme docela nacvičené a usne téměř okamžitě, bez řevu sám
.Odpoledne spí obvykle už jen chvilku a většinou v kočárku, odvyjí se to od toho, jak moc se vyspal dopoledne (pokud dá déle jak hodinu, tak už odpoledne neusne)
@MarFr Držím palce, ať je manžel brzy zdraví a ať se nenakazíš ty s Oldíkem. My měli to samé minulý týden, manžel přišel s horečkou a děsnou rýmou a odnesla jsem to naštěstí jen já, Luky drží (ťuk ťuk).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, díky za podporu, snad to bude dobrý, nezbývá mi nic jiného než doufat.. ![]()
U nás je ten režim taky docela pravidelnej. Ráno vstává kolem 7-7,30, pak jde mezi 9-10h znovu chrupkat, to jak kdy, no a pak jde až kolem 14h, ikdyž včera mi dopol. spala výjimečně 2hodky a odpol. jen 1/2 hodky no a večer chodí v 18,30 do vany a 19h do postýlky
posledních pár dní ji sice dělá problém než usne, ale jinak je to v pohodě. Myslím si že je to tím, jak je nastydlá. Znovu se nám vrací kašel a rýma, k tomu všemu:( Já taky ještě nejsem uplně fit, a to se z toho do tý středy musim dostat, aby mi tu biopsii udělaly:( nechci to odkládat. Už nevím co jí na ten kašel dát, má ho skoro 14dní, ted to vypadalo, že to konečně ustupuje a od včerejška zase brflá ostošest.. Už mě to nebaví, chudinku musim pořád odsávat, kapky do nosu, pak kapky na kašel…pokaždý šílenej boj a hysterák! občas to vypadá že se mi z toho pozvrací:( no mazec!!
Už ať je to pryč!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, to je mi líto, že se to na vás teď tak valí.. a co dáváš za kapičky na kašel?? Eliáš měl teda suchý kašel, takže jsem dávala Sinecod a fakt bylo za 3 dny po kašli..Ale držim moc palce, ať to máte za sebou..
to je děs, jak to tuhle zimu řádí..:(
Valentýnce všechno nejlepší k svátku
my jsme Valentýna nikdy neslavili a hlavně mi dneska manžel odletěl na Mallorcu, odjížděl už včera, spal v Německu a teď už je v teplíčku..:) tak jsem to vořvala samozřejmě.. ![]()
A s tim spaním, já nechápu, co je moje dítě zač, že si prostě ve 4 ráno myslí, že už se jde vstávat..
tak jsem si ho zase vzala do postele a pak ještě naštěstí do 7 spal. Ale myslim, že to je tim, že se večer opravdu málo najedl, nic nechtěl.. tak dneska ho našťouchnu!! No a pak samozřejmě po takových nocích je to dopoledne děsný..v 10 už mi visí na noze, pořád jenom kňourá, chce chovat a kdo ví co.. jenže já už opravdu nechci najíždět na dva spánky denně.. pak když si schrupne v půl 12 na hodinu, tak do večera v pohodě vydrží..
Jo a dnes k obědu králík na paprice s těstovinovou rýží a u malýho extra úspěch..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Omáčka Ben's original
- 23.5.26 22:23
- Kočkorožka
- 1
Sandály při propadlé klenbě
- 23.5.26 21:49
- Anonymní
- 1
Kde koupit celobarevné svíčky?
- 23.5.26 21:11
- Zvedava1
- 1
Jak vyčistit topné spirály u horkovzdušné...
- 23.5.26 21:05
- Zvedava1
- 1
Uzkostna porucha, deprese
- 23.5.26 22:19
- stinga
- 2
Prodavačka v potravinách - hmotná...
- 23.5.26 22:24
- helena1234
- 12
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat
- 23.5.26 22:34
- Yasmen
- 39
Záchvat strachu
- 23.5.26 21:47
- ANYk9
- 8
Prosím o radu - Vřískot při usínání
- 23.5.26 22:17
- blumen
- 4
Hejného matematika, 2.stupeň
- 23.5.26 21:04
- Trojlístek
- 9
Nové příspěvky
Hejného matematika, 2.stupeň
- 23.5.26 22:39
- Michelle_M
- 10
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat
- 23.5.26 22:39
- ANYk9
- 41
Chci mu dopřát skvělý sex
- 23.5.26 22:35
- Klopotkova
- 56
Milenky sem nová diskuze
- 23.5.26 22:30
- Venetia
- 107225
Snažení 2026
- 23.5.26 22:27
- Emejkal
- 1294
Jeho ex, pejsek a já
- 23.5.26 22:26
- MacyBlack
- 36
Jak si vaše děti zvykly na střídavou péči?
- ruzovasrnka
- 18
Hra se slovy, aneb - pojďte si hrát :)
- Anna766
- 45275
Prodavačka v potravinách - hmotná...
- helena1234
- 12
Omáčka Ben's original