Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jdu taky dneska na gyndu, tak to jsme se sešli. Jsem hrozně zvědavá, co mi doktor řekne. Už přes dva měsíce nekojím a MS se ještě nedostavila, tak doufám, že už alespoň vaječníky pracují a nebudu muset zase pojídat hormony a dávat se x let dohromady.
Veru, Eliášek je fešák ![]()
Včera jsme měli neskutečné uspávání. Vůbec nemohl zabrat, když byl s námi, tak dobrý, ale jak jsme ho dali do postýlky, tak hrozný řev. Tak jsme ho v 9 zkusili prostě nechat chvíli brečet, ale řval tak šíleně, že se po dvou minutách celý pozvracel, div se neudusil a pak vůbec nemohl popadnout dech, jak se furt zajíkal. Mě z toho bylo úplně špatně. Nakonec se nám ho podařilo uklidnit a uspat u televize a přenést do postele. Vůbec nevím, co se to teď zase děje, vypadá to na nějaký další zub, už týden se mu hůř spí a začíná zase blbnout s jídlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivčo..
děkujeme, taky držíme na gyndě palce!!
No a uspávání teda mazec, to Ti povim.. to fakt vypadá na zoubek, že tam holt nechtěl být sám. My uspávání ok, položím a jdu, na tom se nic nezměnilo.. ale někdy kníká celou noc.. vůbec nevim, čím to je.. prostě spí a kníká a to pak já nemůžu spát!! ![]()
No a s jídlem to máme to samé. Bojkotuje mi všechno jídlo… jááá, která jsem si vždycky říkala: Se mnou si nebude dítě dělat co chce,..a budu ho mít na háku..atd. Tak teď za ním lítam po bytě s každou lžičkou, aby mi vůbec něco snědl.. a samozřejmě vim, že je to špatně..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, malej je krasavec ![]()
Me mala taky posledni dobou dost zlobi s jidlem, susenek a ovoce by byla schopna snist vagon, ale obedy odmita. Nastesti ji alespon vecere.
Spani se nastesti zacalo trochu zklidnovat s tim homeo sirupem, ale pres dva mesice to byl denni boj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, krásný fotky. My stále nechodíme ![]()
Taky teď bojujem s jídlem. V židličce mi vydrží pár minut, prodloužím to tím, že mu dám vlastní lžičku a on do toho jídla tříská. Ale stejně ho to za chvilku přestane bavit a odchází. Takže ho vezmu „do bufetu“, postavím ho ke konferenčnímu stolku a nehoním ho teda, ale počkám, až si přijde zobnout. Takový krmení je fakt za trest!
No a spaní je takový všeljaký. Když se mi ho večer podaří nafutrovat, tak třeba do půl páté spí, ale tudle se vzbudil už ve 23 a řičel jak tur. Už jsem nevěděla co s ním, tak jsem mu mázla do pusy Calgel a pak usnul a spal až do rána, tak nevím, jestli ho taky nebolej zuby. Nic moc mu v puse nevidím, jelikož mě tam nechce pustit se podívat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, taky se už těšim až pujdem ven po svých:) ale to by musela začít chodit sama, nějak se jí nechce, potvůrce:)) Hlavně moje babča ji rozmazlila a naučila na nošení na rukách, takže když jsme doma, tak po mě furt natahuje ručičky a knourá a když ji nevezmu, tak se začne vztekat, tak ji nechávám. Pak ale jedem k babče, a ta jí hned vezme do ruky. Řikala jsem ji to už několikrát, ale to je jak když mluvíšš do dubu, se z ní už fakt zbláznim! Mě už pěkně berou záda:(
S tim spinkáním je to u nás taky jak na houpačce, usne v pohodě, ale tak po půlnoci se začne budit, knourat, někdy začne histerák..a vstává pak v 6h.
S jídlem to celkem jde, ale musim ji krmit v židličce, když jsme někde na návštěvě, tak ji většinou taky nahánim:( Ale večer už mi nechce vůbec mlíko. Kolem 18h ji dám k véče chleba s něčim a pak ji chci dát mlíko do postýlky, a to už nechce, ale pak mi vypije lahev čaje:(
Jo a jak jsme byly na očkování proti TBC, tak ji to furt hnisa. Jak jsem byla v nemocnici, tak s ní manžel jel na kontrolu, aby jsme se nemusely přeobědnávat, a dostal vynadáno. Že to má ještě dost zhnisany, a že by se neměla moc koupat, a měla bych jí to vymačkávat:( ale na to nemám! Udělala jsem to dvakrát, a bylo mi jí tak moc líto!! Jak plakala, bolelo ji to! Příští týden jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá, má to menší ale pořád to tam má!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MartiF: Tak do bufáče ho taky běžně dávam. To už jsem si zvykla, takže jakmile se mi začne kroutit v židličce (což je tak po 2 soustech), tak dávam jídlo na konferenční stolek a on běhá a zobe jak chce.. bohužel to jde jen s něčím „suchým“. S polévkou a omáčkou to dělam tak, že pak sedim na bobku a on vždycky přiběhne, dam mu lžičku a je to..
No prostě na palici. ![]()
Leni, vy holt máte pořád nějaký trápení..:( My jdeme na TBC asi až v 15 m. mam pocit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase doktorka o TBC nerekla ani slovo ![]()
Mala mela jit v 15.mesicich na MMR, ale mam z nej strach a posouvam ho az bude starsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se tak dívám, tak s tím jídlem asi bojujeme všechny
Já taky za malou lítám se lžičkou, aby něco snědla, už mě kolikrát rupají nervy…V židličce ji neudržím ani náhodou, vždycky spustí strašnej řev. Chce být prostě pořád v akci
Jinak my se budeme objednávat na očkování, ale pořád ještě trošku kašle, tak ještě počkám…uspávání v pohodě, položím a jdu, jak píše Verča. Alepokaždé, když se v noci vzbudí, tak je pročůraná durch i s pyžamem…
Už jsme vyzkoušeli i nové plenky, ale nějak to nepomáhá
Nemáte nějaký tip? Potřebovali bychom asi nějakej celkovej neopren nebo co.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kontrola na gyndě byla v pohodě, podle doktora vypadá vše v pořádku, děloha i vaječníky pracují, takže bych měla co nevidět dostat MS.Jsem divná, ale těším se ![]()
Marti, Luky taky v noci hodně čůrá a musím ho většinou přebalovat a někdy se pročůrá celý. Teď mu dáváme na noc Pampers Premium care 4 a je to lepší. Nebo zkus dát prostě o číslo větší plínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Marti, já používám Huggies Super Dry 4+, a ještě mu dávám svrchní kalhotky. Né že by se mi občas v noci nepročůral, ale ty kaťátka mu zaprvé drží plínu na místě a za druhé, když mu něco málo proteče, tak to třeba chytí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dáváte ještě Vigantol? Mě doktorka na roční prohlídce řekla, že ještě přes zimu mám dávat, ale tak nějak mi uniklo, do kdy tím vlastně myslela. Teď už je třeba pár dní jaro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
Marti, já se doktora ptala a prý do 2 let..
Byla jsem tam s Elím opět, protože ten kašel se mu vůbec nelepší, tak mi dal nějaký nový sirup.
JInak u nás nějak žádné novinky, až na to, že už opět nemáme na dalších 14 dní taťku doma, tak na víkend jedeme zase za našima. JInak nic.. Bylo teď tak krásně, konečně jsme načerpali nějakej vitamin D a dneska už je zase zataženo..:(
Ale snad se to zase brzo vrátí a už se těšim, až budu moct Eliáše venku pořádně vypustit a hlavně vyjedeme s novým vozem..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak Vigantol prý mám dávat do jara.Dr.mi řekl, že děti narozený v zimě jsou prý oslabenější a ty co sou narozený v teplých měsících ho berou jen do roka. Jinak malou už jsme vypustili do zahrady a běhala tam jak tornádo. Ještěže máme plot, jinak by nám asi zdrhla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, a jak si vysvětluješ „do jara“? Jako do 21.3. nebo prostě až bude víc teplo?
My jsme včera byli venku na houpačce a malej z toho byl uplně vyřízenej, řechtal se jak blázen
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jeste Vigantol davam, doktorka na rocni prohlidce rekla, ze mam dokapat zbytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Odplenkovávaní a vaše zkušenosti
- 25.5.26 13:33
- Anonymní
- 1
Ledvinový stent a teploty
- 25.5.26 13:14
- Aeiou324
- 1
Černé tričko bez obrázku pro dítě - kde...
- 25.5.26 13:20
- free333
- 3
Kdy prospí většinu noci?
- 25.5.26 13:18
- Adel0701
- 7
Dobrý den dámy potřebuji poradit: Zájmem,...
- 25.5.26 13:31
- Ani123200
- 8
Očkování menquadfi
- 25.5.26 12:50
- Zuz186
- 2
Můžu být těhotná? Pozitivní ovu test a...
- 25.5.26 13:11
- ANYk9
- 5
Nehor. nitroděložní tělísko - jak to teď je?
- 25.5.26 13:27
- Anonymní
- 8
Svatba a vse okolo, poradíte??
- 25.5.26 13:14
- PanenkovaMakova
- 11
Tokofobie a přirozený porod
- 25.5.26 10:58
- Violkal
- 1
Nové příspěvky
Černé tričko bez obrázku pro dítě - kde...
- 25.5.26 13:38
- vedma007
- 6
Mám obnovit vztah s prarodiči?
- 25.5.26 13:37
- Anonymní
- 14
Milenky sem nová diskuze
- 25.5.26 13:35
- M_Vladim
- 107610
Snažení 2026
- 25.5.26 13:34
- AnonymniBaba
- 1316
Odplenkovávaní a vaše zkušenosti
- Anonymní
- 1
Máme 3 týdenního chlapečka a nechce se mu...
- Palosanto
- 32
Sex na pracovišti, hrozí vyhození z práce
- 25.5.26 13:32
- Zumpa
- 56
Dobrý den dámy potřebuji poradit: Zájmem,...
- 25.5.26 13:31
- Ani123200
- 8
Výběr základní školy, 1., 2.stupeň - Co...
- 25.5.26 13:28
- Anonymní
- 15
Nejlepší kamarád dcery (13) je trans
- 25.5.26 13:28
- Klávesa289
- 90