Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak ten odvar u nás v žádný lékárně nemají, prý jedině na objednání do týdne, což mi je k niočemu, že… Jinak pije dost, vypila skoro litr, naštěstí s tímhle problém nemáme:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, tak jsem zvědavá, jestli vám taky nevyleze ta šestá nemoc. Malej měl horečku taky vždycky v noci a přes den to bylo lepší.
On se dá uvařit i doma nějaký rýžový odvar, či co (to bys určo našla na netu), ale já myslím, že bude stačit když jí normálně uvaříš rýži s mrkví.
Držim palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já vsadim spíš na ten zoubek. Ted jsem do ní nacpala rýži s mrkví ale že by ji to nak chutnalo se říct nedá. ale zbaštila to:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej když měl průjem tak nejedl skoro nic. Nějak neměl hlad. A on má teda problém i s pitím, prd vypije, takže já z něj byla na prášky, a on si to v pohodě zvládnul ![]()
Myslím, že Ivča psala, že jí dr. říkala, že k zoubkům nebývá tak vysoká teplota. Tak uvidíš, co se vyklube.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás rýže s mrkví taky nejede
Vždycky se jí z toho navalilo a bylo.Ale ten kupovanej odvar jí fakt lezl, až
sem se divila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak poslední teplota byla včera v pul 1:) nechci to zakřiknout, a průjem taky na ústupu. Ale zub jsem zatím nikde nenašla, přišlo mi že má nateklý u stoličky, ale nenechá si tam moc sáhnout:( tak uvidíme. Už at je po všem a můžem konečně ven. Je to šílený, být pořád doma a nemoct ven:( už začínám mít ponorku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super, že už je malé líp. U nás to s těma nateklýma dásněma vypadá podobně, taky si do pusy nenechá sáhnout…ale zub taky nikde. Pořád jsme na šest
i kouskách
A s tou ponorkou to mám stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak já jsem dneska prckovi šahala do pusy, abych zjistila zubní stav a jaké bylo mé překvapení, když jsem nahmátla dvě nové proříznuté stoličky! Odměnou mi byl děsivej hlodanec, myslela jsem, že mi ten prst překousnul! Takže teď si dám zase pár týdnů se zjišťováním pohov ![]()
Nikdy jsem netrpěla na jarní únavu, ale letos mě to nějak zmáhá
Prcek taky tak blbě v noci spí. Vzbudí se třeba ve 2, a je další dvě hodiny vzhůru a pak už třeba o půl šesté vstává úplně. Tak jsem z toho vyřízená. No on teda taky, jelikož v osm ráno už je grogy, ale dávám ho až tak v 9 no a on spí klidně 2,5 hodiny! No a odpo se mu chce spát třeba až o půl páté a to už ho dávat nechci, páč by neusnul večer. Nevím, jak z toho ven. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr Máme to podobně, i když naštěstí teď se už delší dobu nestalo, že by v noci byl vzhůru déle jak hodinu. Dneska spal dokonce celou noc, ale zase spí jen tak hoďku a půl za celý den kolem té desáté a pak je večer už šíleně unavenej, takže odpadne sám v 7.
Sice jsem se teď docela vyspala, ale stejně jsem furt hrozně unavená. Už jsem i začala jíst železo se kterým jsem měla furt problémy a jiné vitamíny, pravidelně se snažím alespoň trochu cvičit jogu, která mě vždycky trochu nabije.Ale teď bych potřebovala, aby mě někdo poponášel a sirky do očí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, že by fakt to (nepřicházející) jaro? Asi bychom taky potřebovali dobýt od sluníčka, což. Já si teď taky musím skoro přidržovat oči
Mohla bych jít taky spát, když malej chrní, ale zase je to jedinej čas, kdy si můžu dělat něco svýho. Takže večer chodím spát se slepicema ![]()
Nedovedu si představit, že bych měla mít ještě druhé mimi… Obdivuju tě, Ivčo, že se do toho snažení pouštíte tak brzo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr Já se taky obdivuju a občas nechápu, kde bereme tu odvahu, ale prostě mi tak něco říká, že do toho máme jít a strašně se na to těším. člověk a hlavně ženská vydrží všechno ![]()
Navíc teď ta moje MS byla nějaká divná (strašně slabá),dneska už nic a je mi furt nějak divně, takže odpoledne běžím pro test ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že bys už byla těhotná? To by byla rychlovka
Zrovna dnes ráno jsem si vzpomněla, jak jsem si před těmi dvěma lety jeden měsíc myslela (a doufala), že jsem těhule, tak jsem si dělala furt testy jak blázen a ono nic ![]()
No ono se říká, že když máš další dítě, že prostě roztočíš kola rychleji. A nejspíš to zvládaj všichni, takže vy to taky zvládnete! Já jsem zatím zuřivě přesvědčená, že další dítě vůbec nechci. Ale když vidím ty majinkatý miminečka, tak bych si tak chtěla to svoje poňuňat. Olda hrozně rychle vyrostl, přijde mi, že jsem si ho vůbec neužila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to přijde, že by to bylo nějak podezřele rychle, ale nebyla bych první ani poslední. Taky jsem si předtím pořád dělala testy a furt měla nějaký jasný příznaky a trvalo to tři roky než se to opravdu povedlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, mě rostly prsa, měla jsem chutě jak blázen a vůbec jsem těhotná nebyla. Asi jsem si to tak vsugerovala, že si to myslelo i tělo
Ale nám se to nakonec povedlo velmi rychle. Tak třeba když vám to poprvé trvalo tak dlouho, tak za odměnu, že jste to zvládli, se vám to teď podaří hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
MartiF: Tak svě stoličky?? Ty brďo, to je super, že jste teda neměli žádný extra příznaky.. já se taky těšim, že budeme v pohodě a najednou tam ty zuby budou..
ale u nás to bohužel takhle nefunguje.. malej teď v noci taky spí špatně, neni vzhůru, ale kňourá ze spaní.. včera při čištění zubů jsem viděla pod dásní se rýsovat dvojku dole, tak uvidíme. Po stoličkách podle mě zatim ani vidu.. taky si do pusy nenechá nijak extra sahnout, čištění zubů jeden velkej horor, včera už jsem mu ji takovou plácla do stehýnka, protože řval jako tur, kope mě, kroutí se, hysterák.. ach jo! A ještě jsem chtěla napsat, že s tim spinkáním jsme to měli hodně podobně, jako vy, já jsem to nakonec zařídila tak, že jsem ho prostě držela do těch 11, půl 12, i když byl už hodně nepříjemnej, ale aby si navyknul na jeden spánek denně. To se vyspal a pak do 7 do večera úplně v pohodě vydržel. Teď už je na to tak zvyklej, že nemá problém vydržet.
Ivčo, to by byl teda hukot, kdybys už byla těhu..
já si teda taky ještě počkám, chceme začít až o Vánocích, to bude Eliášovi 11 měsíců, takže tak akorát..:) Nicméně Vám to přeju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tyčový vysavač - s kloubem nebo bez. Eta...
- 23.5.26 08:09
- nozu
- 3
Negativní test 10 dní po ovitrellu. Je...
- 23.5.26 07:10
- Anonymní
- 1
Mounjaro: Má cenu nejnižší nejnižší dávka...
- 23.5.26 06:39
- Irinek28
- 1
Menstruační kalíšek po porodech
- 23.5.26 09:01
- Neboj
- 5
Dovolená jako překvapení pro manželku s...
- 23.5.26 08:29
- Sofie2013
- 23
Psychopatická rodina. Jak dál?
- 23.5.26 09:17
- Anonymní
- 6
Otrava jídlem v těhotenství
- 23.5.26 08:59
- Basha3
- 14
Co se zbylými 2 stehy v jizvě po...
- 23.5.26 07:53
- ka2ka
- 7
Foto těhotenských testů: Biochemické,...
- 23.5.26 07:34
- Neboj
- 6
Změna chování u miminka v 5 měsících. Je...
- 22.5.26 21:17
- Dahlia0409
- 4
Nové příspěvky
Štěně a samota doma
- 23.5.26 09:22
- Nimie
- 40
Psychopatická rodina. Jak dál?
- 23.5.26 09:17
- Anonymní
- 6