Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
21.3.13 10:30

@Veroniqe Veru a myslíš, že je takový rozdíl v účinku Fenystilu a dithiadenu? Obojí je to antihistaminikum (proti alergii) a jediné v čem by to mělo pomoct je, že mu trochu oplaskne sliznice a taky to má trochu hypnotické účinky, takže by byl pak unavenější, ale to je i bez toho, protože se vůbec v klidu nevyspí, když furt kašle.

Ten fenystyl mu na toto moc nepomohl, jen ze začátku to trochu zmírnilo tu rýmu a líp se mu dýchalo, ale teď už mu to klesá do krku, takže spíš dávám něco na kašel, aby mu to nesedlo na průdušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.3.13 10:33

Já jsem na léky hrozná i u sebe, nejradši si všechno léčím přírodně a nikdy si nic nevezmu a u Lukyho to taky moc řeším a hned vidím, jak bude mít všechny nežádoucí účinky. Jsem trochu cvok :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.3.13 16:07

Já vim, že je to v podstatě to samé, ale S Dithiadenem mám lepší zkušenost. ASi je to u každého jinak, ale mě Elí taky prokašlal celou noc a pak jsem zkusila půl Dithiadenu a spal celou noc až do rána..
No a když přírodně, tak už jedině nějaká homeopatika.. koukam teď do knížečky, docela by na to seděl Drosera 15 nebo 30 CH. O ředění by ses musela poradit s lékárnicí.. jinak fakt už nevim.
My jsme kašlali skoro 14 dní, pak už jsem to nevydržela a šla k doktoru, ten nám předepsal Erdomed. Eliáš měl za dva dny po kašli. Ale je to na předpis, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.3.13 10:03

Teď jsem mu začala dávat Prospan, je to v podstatě to samé jako Hedelix (jen extrakt z břečťanu) a už začal konečně alespoň trochu odkašlávat a rýmu už má taky lepší. V noci se konečně hezky vyspal a kašel ho nebudil, tak hurááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.3.13 11:54

Ivčo, já dávám taky Prospan, mám s tím dobrou zkušenost. Malé to vždycky zabralo..
Jinajm po očkování dva dny teplota a už sem ráda, že je to za náma. Malá jede dnes k našim, tan sem zvědavá jak budou uspávat :lol: Poslední dobou je to tragedie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.3.13 13:16

Dneska spal poprvé celou noc, od 7 do půl 7 :dance:
A já jsem dostala MS, takže cyklus funguje a naše snažení o sourozence nabere konečně nový rozměr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.3.13 08:33

Ahojky, tak jsem si řikala jak see nám ty nemoce vyhýaj a dneska v noci byla v teplotách, chudinka moje:( od pul 1, kdy měla 39,7, až do rána, ted spinká, tak se toho uplně hrozim. Nejhorší je, že na ni nic jiného nevidim. Ale k zubum mi to přijde moc:( ach joooo co se z toho vykklube?? :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.3.13 13:29

Čauky Leni.. tak takhle nám začala ta 6. nemoc. Žádný jiný příznaky, jen 4 dny horečky. Prožíval to hrozně, pořád jen spinkal, byl hrozně ukňouranej.:( 4. den se osypal, trvalo to 2 dny a bylo po všem.
Tak uvidíš, každopádně držim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.3.13 13:56

Tak áďa se rozprůjmovala :(( takže budto nějaká viroza, nebo zuby. Páč docela normálně jí a pije, což by asi u virozy nejedla, si myslim. jinak je taky furt uknouraná, leze po mě… snad to bude brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.3.13 13:56

Co jí mužu dát na průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.3.13 14:22

Ahoj. Leni, my jsme měli u té šesté nemoci průjem, dr. říkala, že to má k tomu, i když příznak to není. No a jinak na průjem dietu - rýži, mrkev, žádné mléčné výrobky. To by znamenalo i žádné umělé mléko, ale to nevím, jak nahradit??
Jinak mě pak ještě dr. doporučila Smectu nebo Enterol. Nám teda nezabralo nic, tak jsem měla zkusit dát půlku Endiaronu (rozdrtit). Opět nic, takže my jsme prostě museli počkat, až to odezní. Trvalo to tři týdny! Tím tě nechci strašit :) Ale určo zkus dávat nějaký ty dietnější jídla. Prý taky heřmánkový čaj je na uklidnění bříška.
Držím palce, ať je prďolka brzy v poho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.3.13 14:24

Jo a hlavně musí hodně pít!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.3.13 14:28

Ahojte holky!
Leni, přeju ať jste brzo zdravý. Já bych taky dávala dietu. Zkussi koupit v lékárně od Hippu ten rýžovo mrkvový odvar. Já jsem ho dávala malé místo mlíka a v pohodě.
Jinak u nás uspávání se obrátilo o 360 stupňů :zed: Malá vůbec nechce usínat sama, tak už ji tři dny uspávám na klíně. Pak se v nocivzbudí se šíleným jekotem, a drží se mě jak klíště. Dnes se vzbudila ve 4:00 a nežsemji uspala a uklidnila bylo půl šesté…Co to zase je za změnu proboha???Říkám si, kdy tohle skončí konečně a já se v klidu vyspím celou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.3.13 19:20

Leni, držím palce, ať je malá brzy v pořádku :hug:.Luky měl průjem na Vánoce, to bylo ale kvůli zubům, teplotu k tomu neměl, jen děsně opruzenej zadek. Dávala jsem mu asi tři dny rýži s mrkví, banán, piškoty, rýžovou nemléčnou kaši, ale musela jsem mu dávat trochu UM, které jsem víc naředila vodou, protože v tu dobu odmítal pít cokoli jiného než mléko. Tak jsem mu dala každý den jeden sáček Smecty.

U nás je teď celkem klid, tak ťukám. Kašel už ho přešel a začal spát jen jednou přes den, ale spí i dvě hodiny a usne úplně v klidu. Večer je sice už hodně unavený a protivný, ale pak zase krásně sám usne kolem 7.V noci se tedy včera zase dvakrát vzbudil na mlíko, takže to, že spal v sobotu celou noc, byla náhoda. A v šest už musíme zase vstávat. Taky už bych se jednou chtěla pořádně vyspat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.3.13 11:05

Děkuju holky, manžela jsem včera vyslala do lékárny, pro lactobacílky a smectu. Bohužel Nutrilon asi nenahradim, pije mi ho ještě ráno a večir, ale existuje od Hipp mrkvovo-rýžový odvar, který by měl sloužit jako náhrada za mlíko. Jednou jsem ho vyzkoušela, ale moc jí to nejelo teda. No uvidíme. Průjem má pořád, teplota už má delší intervaly, tak snad to bude co nejdřív v pořádku. V noci jsem měla budíka na každý 2hodky abych ji zkontrolovala, a co myslíte, teplota ji vylezla mezi, o pul 3 měla zase 39,5 :(
Snad to bude dobrý, ted chvíli chrupká:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny