Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tak už za sebou máme první karneval, malá to zvládla a mi taky:)) byla vykulená ale pak se otrkala a lezla kde mohla:-D
S tím jidlem v noci, jestli ti jí málo přes den, tak to může být i hlady.. Včera mi toho áda odpol. taky moc nesnědla, večeři taky ne, páč po tom karnevalu byla tak hotová, že usnula bez jídla i koupání, ve 21h se vzbudila akorát, to vypila 150ml mlíka a pak se vzbudila už kolem 2h. Jinak vydrží do 5-6h.
Ale možná to má malá i trochu ze zvyku už..
přikládám pár foteček:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka86 Jsem ráda, že jste si karneval užili a moc vám to slušelo ![]()
Zkoušela jsem mu ty noční dávky mlíka snížit, ale to akorát vedlo k tomu, že se pak ráno probudil dřív (tedy už kolem 4) a nechtěl už usnout.Taky když není v noci pořádně nafutrovaný, tak řve. A na to abych ho nechala v noci řvát nemám, minulý týden jsme to zkusili večer, protože už jsme fakt nevěděli, jak ho uspat a řval tak hrozně, že se z toho pozvracel a byl úplně hotovej. A to ten řev trval jen chviličku.
Dneska byla taky supr noc
.Usnul sice brzy, protože odpoledne vůbec nespal, ale probudil se cca ve 12,dal si mlíko a měl asi vyspinkáno, protože nebyl k zastavení. V postýlce řval, u nás v posteli tancoval a chtěl pouštět počítač
.Nakonec usnul ani nevím jak a spal do půl 6.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě teď malá usla v náruči při vaření. Tak to se už dlouho nestalo.Asi byla hodně unavená..
Jinak mě manžel řekl, že to ode mě nečekal a bylo. Takže super víkend..
Leni, malá je úžasná a tobě to taky sekne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL No jo, to jsem zapomněla, že se pozvracel, když plakal. Tak to je jasný, to se ti nedivím, že ho nechceš nechat vyřvat. Ach jo, je to s těma prckama boj, což. Nezbývá než doufat, že je ty jejich návyky brzo přejdou… Jenže pak budou mít zase jiný, z kterých budem šílet
![]()
Holky, držím nám všem palce, ať to zvládnem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad to zvládnem. Mě už kolikrát docházejí síly. Vždycky si říkám, že asi skončím v blázinci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, jsme na tom stejně… Já s tím malým pošukem bojuju každý den u přebalování. Vždycky, když ho mám jít přebalit, tak s hrůzou očekávám, co zas vymyslí. Dneska ráno jsem ho musela málem zalehnout, aby se mi vůbec podařilo mu dát plínu. Musim se přiznat, že v těchto momentech si připadám nejen uplně neschopná, ale taky lituju, že mám dítě… No ale pak se oba uklidníme a už ho zase miluju, ale je to fakt na bednu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, díky:) karneval byl fakt pěknej:)
Jinak mi jsme si v neděli v noci taky užily. to jsem proklínala a nadávala babičkám, u kterých jsme předtim byli!! Adélka mi z ničeho nic zvracela. Nebo podle mě spíž byla přejedená. A pak už měla podrážděnej žaludek, že v sobě neudržela ani čaj! Já už fakt nevim jak na ty babči. Zvláště na moji mamku a babičku! Nevím proč maj pocit, že to dítě musí pořřád jíst!!? Vždycky, když tam jdem, tak ji něco cpou od namazanýho chleba, po sušenky, buchty, polívky atd… a to jim můžu pořád dokola opakovat, že jedla, at jí to nedávaj, že ji bylo minule špatně (v neděli to nebylo poprvý) a odpověd zní- to nemohlo být z toho a že jí nedávám najíst a trápim jí hlady! To už mi vstávaj vlasy vzhůru! Já už fakt nevím jak na ně:( Minule jsem tam babče nechala ádu na hodku, s tím až se vzbudí at ji dá Kinder mléč. řez a měla jsem tam ještě nějaký dětský sušenky, a co myslíte, přišla jsem a ona ji cpala chlebem s máslem a kuře?! a pak mi večer plakala. a v tu neděli ji nacpala perníček. Je tohle normální?
Omlouvám se, ale musela jsem to napsat, vypsat se z toho! Když o tom mluvim s manželem, tak se vytočí tak, že vyhrožuje, že jim řekne, že tam nebudem jezdit, když s tím nepřestanou:( chjoooo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka86 Jo tohle znám taky, ale Luky „naštěstí“ odmítá jíst kousky a hlavně, když mu to nabízí někdo jiný než já. Jinak by mu taky pořád něco dávali. Mamka ale většinou hlídá u nás doma a já jí prostě připravím, co mu má dát. Když ho naposledy hlídala u nich, tak mu uvařila brambory s hráškem, který předtím ještě neochutnal a to měla pro něj připravenou skleničku ode mě. Naštěstí mu nic nebylo. a u nás mu zase dávala koláč s kokosem, ale to si od ní nevzal.
Moje babička ta zase pořád říká, že mu nemám dávat bílé jogurty, že je to kyselina a bude mít po tom ledvinové kameny a má z toho určitě tu vyrážku na obličeji, že mu mám dávat Pribiňáčky. A taky že mu dělám večer hnusnou kaši, že jí ochutnala a byla hnusná (Lukáškovi ale od začátku moc chutná) - a to prosím neříká mě, ale všude po rodině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak vidím, že je to všude stejný. Mou mamku už sem vyškolila
Tu jsem jednou sprdla a je klid.Od té doby jí dává jen to, co nachytám. Ale tchýně…ani nemluvím. Ta ji taky chudinku cpe vším možným. Naposledy když sem tam přišla tak jí dávala normální čaj a ještě ze svýho hrnku. Chápete to? Normální čaj, kde je kofein. Myslela sem, že vyletím z kůže. ![]()
Jo a taky dělají vaše babičky to, že když má vaše dítko zapatlaný ručičky od jídla, tak mu to začnou olizovat? Nebo to dělá jen moje tchýně?!Je to fakt nechutný a vždycky se mi otvírá kudla v kapse
Asi už mám na ni averzi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak vidím, že je to všude stejný. Mou mamku už sem vyškolila
Tu jsem jednou sprdla a je klid.Od té doby jí dává jen to, co nachystám. Ale tchýně…ani nemluvím. Ta ji taky chudinku cpe vším možným. Naposledy když sem tam přišla tak jí dávala normální čaj a ještě ze svýho hrnku. Chápete to? Normální čaj, kde je kofein. Myslela sem, že vyletím z kůže. ![]()
Jo a taky dělají vaše babičky to, že když má vaše dítko zapatlaný ručičky od jídla, tak mu to začnou olizovat? Nebo to dělá jen moje tchýně?!Je to fakt nechutný a vždycky se mi otvírá kudla v kapse
Asi už mám na ni averzi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky.. jdu k Vám pro radu..
představte si, že dnes kolem 5, když sem Eliášovi dávala mlíčko, se mi zdál extrémně horkej, tak jsem šla pro teploměr a měl 39,9°C!!! Tak mě to teda dost vyděsilo, protože mu nic nebylo, ani v noci nekňoural, prostě krásně spinkal.. tak dostal Nurofen, chladila jsem mu nožičky a spinkat dál..
teď ráno, úplně v pohodě, nemá jedinej problém..ťuk ťuk ťuk..a stále má nějakých 37,6. ![]()
Hraje si tady, neni ukňouranej, rýma ani kašel, žádná bolest zatim nevypadá.. žeby zuby?? Ale to by byl přece jako jsme zvyklí nějakej kňoura, nebo tak něco..
já fakt nevim..
ani ne před 5 dny nám konečně skončila rýma a kašel, snad po měsíci a měl by být zase nemocnej???
Už neeeeeeeee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru,
já teda samo nevím, čím by to mohlo být, nejsem doktor, ale malej měl na začátku ledna šestou nemoc, která začíná horečkama. Ten první den měl taky asi 39,6, byl akorát unavenej, ale jinak jakoby v pohodě, a další dny měl teplotu akorát v noci, ráno už jen maličko zvýšenou a zase se to zvyšovalo až k večeru. A nebyl vůbec ukňouranej, prostě v pohodě. Já teda v pohodě nebyla
Tak ho sleduj. No to jistě děláš, že. Třeba to budou jen zoubky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru,
to je mi líto, typla bych to na tu 6nemoc.Luky jí sice neměl, ale několik kamarádek a prostě to vypadalo taky tak, že byla najednou jen hodně vysoká teplota tři dny a pak se osypal. Hlavně, že na to zabírá ten Nurofen a není mu nic jiného. Na zuby je to asi hodně, to mi říkala doktorka, že je jen tak do 38.
Luky měl teď horečku k očkování 39 a to taky vždycky v noci spí jak andílek a je k neprobuzení, jen tedy trochu rychleji a nahlas dýchá.
Držím palce, ať to nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky.. taky už si to začínám myslet, o té 6. nemoci..
Celej den se mi to nepodařilo srazit pod 37,6.
Musim střídat Nurofen s Paralenovým čípkem, protože hned po 3 hodinách to má zase na 39..:( Dneska spinká už potřetí.. Vždycky si na mě vleze a jen tak leží, až usne.. takhle ho vůbec neznam..prdeláč..
no, mějte se líp jak my..
Mě už to opravdu unavuje.. od začátku roku jsme permanentně nemocní.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak jestli to bude ta šestá nemoc, tak to musíš vydržet tak tři dny a pak už to bude dobrý. Ta vyrážka potom nijak nesvědí a prý na to ani nic není, já dávala jenom fenistil kapky.
Neboj, určitě bude líp!! Eliášek nemůže být přece nemocný pořád!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Bakalářské práce dotazník (malé a střední...
- 22.5.26 16:51
- MariaantA
- 1
Jak zastavit přejídání?
- 22.5.26 16:59
- Rosebery
- 4
BOLESTI BŘICHA PŘED ŠKOLOU: JE TO JEN...
- 22.5.26 17:02
- Platanka
- 7
Ničí školní systém sebevědomí našich dětí?
- 22.5.26 16:39
- Zvedava1
- 7
Taky doma pláčete nad žákovskou?
- 22.5.26 16:44
- Zvedava1
- 11
Když děti přinesou špatnou známku, přijde...
- 22.5.26 14:53
- Jahru
- 2
Úkolníček - proměňte úklid v hru
- 22.5.26 17:02
- Mall126
- 14
Ovulace-jak to je ?
- 22.5.26 14:12
- Anonymní
- 9
Umělá výživa - tipy a triky pro přípravu...
- 22.5.26 17:00
- Sany80s
- 5
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 22.5.26 16:58
- Anonymní
- 28
Nové příspěvky
Nemáme rádi léto
- 22.5.26 17:10
- TRG
- 9241
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- Nimie
- 193
Ozempic zkušenosti
- Cenarius
- 14
Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika...
- 22.5.26 17:09
- Anonymní
- 40
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- 22.5.26 17:08
- Anonymní
- 116
Přijímačky 2026 - body
- 22.5.26 17:08
- Bytsamsebou
- 102
Snažení o miminko - měření bazální...
- 22.5.26 17:07
- chivavinka
- 33305
Každý den 3 piva jako relax