Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Martina28 Olda když vidí foťák, tak nezdrhá, nýbrž jde po něm - teda po mě. Nemůžu ho vůbec normálně vyfotit
Ale taky teda přidám jednu velikonoční s tatínkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé pěkná fotečka.
Já odedneška dávám malé normální převařenou vodu, ale balenou. Máme děsně tvrdou vodu.
Jinak já taky přidám fotečku, ale žádná kvalita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky vyfoť ostře divocha skákajícího na mičudě
je pěkně vysmátá
Koukám, že ještě používáte nanynku (monitor dechu). Já už jsem jí dala pryč, jelikož jsem to stále zapomněla vypínat a navíc malýho hrozně iritovala
Teď už by snad nic hrozit nemělo, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, fotky jsou nádherné, my jsme ještě na žádném profi focení nebyli, nevím, jak by to dopadlo
,ale museli jsme koupit nový foťák s rychlospouští, sekvenčním focením a speciálním režimem na focení dětí - na starém, i když dobrém foťáku jsme měli vždy jen rozmazanou část dítěte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, monitor dechu už sem zrušila taky. Tohle je starší fotka.Byla sem z něho
nervóznější než kdyby nebyl. Navíc se nám každou noc spustil, ptž malá spala úplně mimo.
Jinak holky, jak bojujete s čištěním zubú? U nás dvěma slovy NIC MOC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko ![]()
No já už jsem to psala, my nebojujem
Dám malýmu bryndák, na kartáček kapičku pasty a vrazim mu ho do ruky, on ho hned strčí do pusiny a kouše si ho. Tak si říkám, že takhle si aspoň udělá nějakej návyk, že se prostě každej den čistěj zoubky. A až prostě pobere trošku rozumu (což teda nevím, kdy bude
), tak se začnem pokoušet o opravdické čištění
Zatím to nemá cenu, jelikož když se mu zuby pokouším čistit já, tak se zabejčí a neotevře pusu ani za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, pěkné fotky dětiček:) já se toho focení taky bála, ale v pohodě:) až jsem se sama divila. Ke konci už moc spolupracovat nechtěla, ale už to bylo dlouhý a chtělo se vjí chrupkat. Museli jsem jí zabavovat, rozesmívat.. byla to sranda:-D
s tím čištěním zoubků to máme stejně jako Martina, vždycky když si jdu čistit zuby, tak dám taky malý kartáček do ruky, a taky to spíš žvejká a vycucává tu pastu. ale ted zkouší ten pohyb sem tam, ale vypadá to, že spíš čistí jazyk, než zuby:-D a když jí ho chci vzít, tak se nenechá a už vůbec ne abych jí je čistila já. Byli jste už u zubaře někdo?
Já monitor dechu neměla vůbec.. kolikrát jsem zažila, že k nám přijely rodiče s tím, že jim alarmoval, tak radši přijely, ikdyž tmu dítěti nic nebylo, dýchalo..Stačí slabý baterky, poruchový kus a bude blbnout..A jelikož byla áďa zdravý a donošený mimčo, tak jsem ho nepořizovala. Akorát bych byla vydeptaná víc si myslim.
Včera jsme byly konečně na očkování-4.dávce hexa a prevenaru. Byla jen protivná, zatím žádná teplota.
Ve středu u nás začíná Fitmami. Znáte to? Rozjíždí to jedna holčina, co jsme chodily na plavčo. Tak už se těším, konečně začnu něco dělat. A nebudu muset hledat hlídání pro malou:))
Chci se zeptat, jak jste na tom s nočníkem? u nás pořád stejná katastrofa, posadím ji na něj a v tu ránu histerák a stojí a zdrhá… Jako když se toho bojí, nebo co:( už nevím jak na ni. Tohleto trvá už od Vánoc, co jsem to zkusila poprvé:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak monitor dechu jsem měla z porodnice půjčený do roka a myslím, že je to tak akorát. Lukášek už si ho stejně pořád zapínal a vypínal a brzy by ho asi rozebral na prvočinitele ![]()
čištění zubů probíhá teď tak, že když si ráno čistím zuby, tak mu dám kelímek a zubní pastu do ruky, než se trochu rozkouká, tak mu během vteřiny trochu zuby přejedu a pak mu dám všechno na hraní a on si jako čistí sám (spíš taky jen kouše kartáček).a tak hrozně rád jako čistí zuby mě, takže to celé bere jako velkou zábavu
Pak je ale horor mu kartáček sebrat, aby s ním nelítal po celém bytě a nezarazil si ho až do krku ![]()
Fitmami znám a chtěla jsem chodit na podzim, ale bylo pak hnusně a pořád jsme měli nějaké rýmičky. Teď už si to moc s Lukym neumím představit, protože v kočárku vydrží jen nezbytně nutnou dobu a mimo kočárek bych ho zatím samotného po parku běhat nenechala, to by asi dopadlo ![]()
Kromě každodenního kočárkování -to je taky dost dobrý trénink, zvlášť když je plně naložený nákupem, tak chodím občas na pilates a každý den se snažím doma cvičit chvilku powerjogu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě k nočníku - tak ten je u nás zatím jen na hraní a vůbec nevím, jestli se nám to někdy podaří. Posadit na něj nejde a před kakáním nedává žádné signály, prostě je to hned v plíně a ještě hodně nepravidelně, dřív alespoň kakal vždy po snídani. Navíc mu vůbec nevadí, že má bobek v plíně, takže ho nic nenutí, máma to přece někdy vyndá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na nocnik vysazuju nekolikrat denne, uz tyden chodi na velkou jenom na nocnik, ale spis asi pokazde vychytam spravny okamzik, sama si nerika.
Ted ji zacaly rust stolicky, v noci knoura a skoro nespi, pres den je unavena takze taky knoura, doufam, ze brzy vylezou, at je doma zase klid a pohoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás nočník nehrozí. A o zubech ani nemluvím. Zatím žádný náznak, že by rostly další..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já ji právě zase posadila na nočník a histerák, nechávám ji ho schválně pořád na očích, jeden v obývaku a jeden v koupelně. Zkusila jsem ji před koupáním, a nic, nevydrží na něm ani sedět, natož aby tam něco udělala. A hlavně ted kadí zase pokaždý jinak, dřív to bylo pravidelně ráno, ted jak kdy:( zatím to nechám být a přes léto to snad bude lepší
Jo a našla jsem na netu učící kalhotky, ale myslim, že by stačilo ji tam šoupnout látkovou plínu ![]()
Nám ted vylezla druhá dvojka. Takže stav zoubků je 6 ![]()
Ať je brzy líp holky:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska zjistila, že Lukymu vylézá stolička a jsem hrozně překvapená, že to vůbec neřeší a dokonce teď i konečně hezky spinká
Občas si zařve, ale to je hlavně ze vzteku, když mu vezmu nějakou „skvělou“ hračku ![]()
Včera jsme měli návštěvu se dvěma dětmi 5 a 7 let a Luky byl celý unešený, pořád je pozoroval a běhal za nimi jak pejsek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
My jsme s nočníkem ještě stále nezačali. Zkoušela jsem ho na něj posazovat, to jako jo, ale hned z něj chtěl dolu, vůbec se mu to nelíbilo. Takže to fakt nechám na to léto. A spíš rovnou zkusíme venku běhat (jestli už bude chodit
)bez plíny. Jenže mám obavy, že tomu našemu flegmoušovi bude uplně jedno, jestli je v počůraných teplákách nebo v čistých. Protože zatím s plínou je to u nás jak píše Ivča, když má bobana, tak mu to vůbec neva
a velmi načůraná plína ho taky nijak netankuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zvlastni pocity v 38tt. Je to normalni?
- 20.5.26 13:01
- ANYk9
- 4
Zánět středního ucha - miminko 7měs
- 20.5.26 12:37
- Okta
- 4
Trhání sedmiček - vytrhnout je, i když...
- 20.5.26 10:11
- BohunkaP
- 3
6., 7. nemoc - jistota bude až se syn osype?
- 20.5.26 12:02
- citlivaduse
- 3
Maskulinní muž - ano nebo ne?
- 20.5.26 13:00
- pisisvori
- 32
Přítel lže, ztráta důvěry...mám zůstat?
- 20.5.26 12:42
- pisisvori
- 23
Eri beach and village, Kréta - prosím o radu
- 20.5.26 11:10
- Anonymní
- 7
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 20.5.26 12:46
- Silverine247
- 51
Vykašlávání krve - je to ok?
- 20.5.26 11:53
- alialiali
- 27
Předčasné ukončení stavebního spoření
- 20.5.26 10:29
- cecetka
- 8
Nové příspěvky
Láskyplně počítací...
- 20.5.26 13:09
- Štěpínek1
- 30773
Práce v benefit investment
- 20.5.26 13:07
- Anonymní
- 9
Snažení 2026
- Anonymní
- 1236
Hra - jídlo podle abecedy
- Štěpínek1
- 58355
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 20.5.26 13:06
- Prelesta
- 87
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 20.5.26 13:06
- Cuddy
- 2333
Utratili byste psa?
- 20.5.26 13:04
- jita22
- 306
30g kratomu denně, je to vela? Že vraj to...
- 20.5.26 13:03
- syslomil
- 104
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 20.5.26 13:03
- Jazmine
- 70
Benefit investment pracovní zkušenost
- 20.5.26 13:02
- Anonymní
- 6