Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
4.4.13 08:50

@Martina28 Olda když vidí foťák, tak nezdrhá, nýbrž jde po něm - teda po mě. Nemůžu ho vůbec normálně vyfotit :mrgreen: :( Ale taky teda přidám jednu velikonoční s tatínkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.4.13 11:12

Jé pěkná fotečka.
Já odedneška dávám malé normální převařenou vodu, ale balenou. Máme děsně tvrdou vodu.
Jinak já taky přidám fotečku, ale žádná kvalita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.4.13 11:16

No taky vyfoť ostře divocha skákajícího na mičudě :mrgreen: je pěkně vysmátá :D Koukám, že ještě používáte nanynku (monitor dechu). Já už jsem jí dala pryč, jelikož jsem to stále zapomněla vypínat a navíc malýho hrozně iritovala :) Teď už by snad nic hrozit nemělo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.4.13 12:23

Leni, fotky jsou nádherné, my jsme ještě na žádném profi focení nebyli, nevím, jak by to dopadlo ;),ale museli jsme koupit nový foťák s rychlospouští, sekvenčním focením a speciálním režimem na focení dětí - na starém, i když dobrém foťáku jsme měli vždy jen rozmazanou část dítěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.4.13 12:25

@Martina28 To bude ale sportovkyně :palec: @MarFr Krásný koledníček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.4.13 07:49

Marti, monitor dechu už sem zrušila taky. Tohle je starší fotka.Byla sem z něho
nervóznější než kdyby nebyl. Navíc se nám každou noc spustil, ptž malá spala úplně mimo.
Jinak holky, jak bojujete s čištěním zubú? U nás dvěma slovy NIC MOC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.4.13 08:06

Dobré ránko :)
No já už jsem to psala, my nebojujem :) Dám malýmu bryndák, na kartáček kapičku pasty a vrazim mu ho do ruky, on ho hned strčí do pusiny a kouše si ho. Tak si říkám, že takhle si aspoň udělá nějakej návyk, že se prostě každej den čistěj zoubky. A až prostě pobere trošku rozumu (což teda nevím, kdy bude :mrgreen: ), tak se začnem pokoušet o opravdické čištění :) Zatím to nemá cenu, jelikož když se mu zuby pokouším čistit já, tak se zabejčí a neotevře pusu ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.4.13 10:45

Ahojky, pěkné fotky dětiček:) já se toho focení taky bála, ale v pohodě:) až jsem se sama divila. Ke konci už moc spolupracovat nechtěla, ale už to bylo dlouhý a chtělo se vjí chrupkat. Museli jsem jí zabavovat, rozesmívat.. byla to sranda:-D
s tím čištěním zoubků to máme stejně jako Martina, vždycky když si jdu čistit zuby, tak dám taky malý kartáček do ruky, a taky to spíš žvejká a vycucává tu pastu. ale ted zkouší ten pohyb sem tam, ale vypadá to, že spíš čistí jazyk, než zuby:-D a když jí ho chci vzít, tak se nenechá a už vůbec ne abych jí je čistila já. Byli jste už u zubaře někdo?
Já monitor dechu neměla vůbec.. kolikrát jsem zažila, že k nám přijely rodiče s tím, že jim alarmoval, tak radši přijely, ikdyž tmu dítěti nic nebylo, dýchalo..Stačí slabý baterky, poruchový kus a bude blbnout..A jelikož byla áďa zdravý a donošený mimčo, tak jsem ho nepořizovala. Akorát bych byla vydeptaná víc si myslim.
Včera jsme byly konečně na očkování-4.dávce hexa a prevenaru. Byla jen protivná, zatím žádná teplota.
Ve středu u nás začíná Fitmami. Znáte to? Rozjíždí to jedna holčina, co jsme chodily na plavčo. Tak už se těším, konečně začnu něco dělat. A nebudu muset hledat hlídání pro malou:))
Chci se zeptat, jak jste na tom s nočníkem? u nás pořád stejná katastrofa, posadím ji na něj a v tu ránu histerák a stojí a zdrhá… Jako když se toho bojí, nebo co:( už nevím jak na ni. Tohleto trvá už od Vánoc, co jsem to zkusila poprvé:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.4.13 12:45

Ahoj holky,

tak monitor dechu jsem měla z porodnice půjčený do roka a myslím, že je to tak akorát. Lukášek už si ho stejně pořád zapínal a vypínal a brzy by ho asi rozebral na prvočinitele :lol:

čištění zubů probíhá teď tak, že když si ráno čistím zuby, tak mu dám kelímek a zubní pastu do ruky, než se trochu rozkouká, tak mu během vteřiny trochu zuby přejedu a pak mu dám všechno na hraní a on si jako čistí sám (spíš taky jen kouše kartáček).a tak hrozně rád jako čistí zuby mě, takže to celé bere jako velkou zábavu :) Pak je ale horor mu kartáček sebrat, aby s ním nelítal po celém bytě a nezarazil si ho až do krku :roll:

Fitmami znám a chtěla jsem chodit na podzim, ale bylo pak hnusně a pořád jsme měli nějaké rýmičky. Teď už si to moc s Lukym neumím představit, protože v kočárku vydrží jen nezbytně nutnou dobu a mimo kočárek bych ho zatím samotného po parku běhat nenechala, to by asi dopadlo :)
Kromě každodenního kočárkování -to je taky dost dobrý trénink, zvlášť když je plně naložený nákupem, tak chodím občas na pilates a každý den se snažím doma cvičit chvilku powerjogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.4.13 14:06

A ještě k nočníku - tak ten je u nás zatím jen na hraní a vůbec nevím, jestli se nám to někdy podaří. Posadit na něj nejde a před kakáním nedává žádné signály, prostě je to hned v plíně a ještě hodně nepravidelně, dřív alespoň kakal vždy po snídani. Navíc mu vůbec nevadí, že má bobek v plíně, takže ho nic nenutí, máma to přece někdy vyndá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.4.13 11:37

Ja na nocnik vysazuju nekolikrat denne, uz tyden chodi na velkou jenom na nocnik, ale spis asi pokazde vychytam spravny okamzik, sama si nerika.

Ted ji zacaly rust stolicky, v noci knoura a skoro nespi, pres den je unavena takze taky knoura, doufam, ze brzy vylezou, at je doma zase klid a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.4.13 14:04

Ahoj holky, tak u nás nočník nehrozí. A o zubech ani nemluvím. Zatím žádný náznak, že by rostly další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.4.13 09:24

Ahojky, já ji právě zase posadila na nočník a histerák, nechávám ji ho schválně pořád na očích, jeden v obývaku a jeden v koupelně. Zkusila jsem ji před koupáním, a nic, nevydrží na něm ani sedět, natož aby tam něco udělala. A hlavně ted kadí zase pokaždý jinak, dřív to bylo pravidelně ráno, ted jak kdy:( zatím to nechám být a přes léto to snad bude lepší :) Jo a našla jsem na netu učící kalhotky, ale myslim, že by stačilo ji tam šoupnout látkovou plínu :-D
Nám ted vylezla druhá dvojka. Takže stav zoubků je 6 :-D
Ať je brzy líp holky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.4.13 10:06

Tak jsem dneska zjistila, že Lukymu vylézá stolička a jsem hrozně překvapená, že to vůbec neřeší a dokonce teď i konečně hezky spinká :dance: Občas si zařve, ale to je hlavně ze vzteku, když mu vezmu nějakou „skvělou“ hračku :)

Včera jsme měli návštěvu se dvěma dětmi 5 a 7 let a Luky byl celý unešený, pořád je pozoroval a běhal za nimi jak pejsek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.4.13 11:42

Ahoj holky.
My jsme s nočníkem ještě stále nezačali. Zkoušela jsem ho na něj posazovat, to jako jo, ale hned z něj chtěl dolu, vůbec se mu to nelíbilo. Takže to fakt nechám na to léto. A spíš rovnou zkusíme venku běhat (jestli už bude chodit :) )bez plíny. Jenže mám obavy, že tomu našemu flegmoušovi bude uplně jedno, jestli je v počůraných teplákách nebo v čistých. Protože zatím s plínou je to u nás jak píše Ivča, když má bobana, tak mu to vůbec neva :D a velmi načůraná plína ho taky nijak netankuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny