Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nedovedu si to technicky představit. Že mám nákup na pásu a přede mě se protáhne další člověk s vozíkem a začne si nákup vyndavat na pás přede mě. ![]()
@schnulla píše: Více
jde to vůbec? myslím, vedle stojícího člověka u pásu se v té úzké uličce protáhnout i s nákupem před něj??
za mě dost nereálné ![]()
@inkakřivák píše: Více
Kazdy nemá vozík.. Já třeba vůbec nepoužívám jen košík dle nabídky a pokud má dvě věci nemusí mít taky vůbec nic
@Venetia píše: Více
a zkoušela jsi i jen s jednou věcí v ruce předběhnout někoho, kdo už u toho pásu stojí a má vyskládané zboží na páse? ![]()
Stejně není možné se protáhnout. Kolikrát mám co dělat dosáhnout do vozíku v té uličce.
@Keyllah píše: Více
Treba zakladatel nemel nic vyskladaneho a jen tam stal jak salat, pani tedy usoudila, ze se jeste platit nechysta. Kdyby daval pozor, tak se to nestane.
@honza273 Ne nestalo se mi to. V Lidlu využívám samoobslužné pokladny.
@Keyllah píše: Více
Nezkoušela.. Takové věci nedělám, uniká mi důvod
ale asi víš, kolik ti tam zbývá prostoru, když máš svůj nákup vyskládaný na páse a stojíš u něj, ne? ![]()
@Silverine247 píše: Více
psal „…Už jsem byl na řadě na pokladně“, tak myslím, že už měl vyskládané zboží na páse…ale pak za mě není prostor, aby ho někdo vůbec předběhl a protáhl se kolem něj
nicméně za mě opět další fejk diskuze…
Jo, ovšem obézní chlap neprojde kolem vozíku a jak tu padlo, kam by ten nákup dával? Příběh z říše pohádek.
@honza273 píše: Více
to je trapná diskuse a trapný příběh, to jsi opsal z vysoce inteligentního serveru KUPI?
většinou to funguje naopak, že jiné weby kradou příběhy tady z emimina, toto je další level ubohosti,
a jak už ti ostatní napsali, taková storka není vůbec technicky proveditelná, ty gym cvičiteli, a pokud takhle reaguješ v obchodě na ostatní lidi, tak
dej si pár facek před zrcadlem