Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Stalo se mi že někdo kdo měl třeba jednu věc se slušně zeptal zda by nemohl předběhnout frontu kde lidi měli násobně více věcí…občas někoho takového pouštím před sebe i bez ptani když se u kasy potkáme ve stejnou chvíli…ale že by tam někdo nakráčel a začal se tam cpat to se mi ještě nikdy nestalo…
Ne, nikdy se mi to nestalo, protože je nemožné v té úzké uličce k pokladně někoho jen tak s vozíkem předběhnout, pěkně kecáš…a ty tvoje kecy o morbidní obezitě a způsobu stravování jsou tvá vizitka, zřejmě máš z gymu hodně svalové hmoty na úkor té mozkové
.
@honza273 píše: Více
Mně se tohle stávalo taky, bohužel a tak jsem přešla v Tescu na systém Scan - shop, nakupuju pouze se scenerem a mám klid.
Nic jiného mi ani nezbylo, protože někdy tam kolem šesté večer jede jedna pokladna, u té probíhají hádky a skoro rvačky a nájezdy vozíky ze všech stran a já si jedu s vozíkem bez čekání k samoobslužce, přihlásím se skenerem, v klidu zaplatím a je to pohodička…
Občas se dostanu na jednu Billu, kde také byly podobné problémy a tam po nedávné rekonstrukci jedou také hlavně samoobslužky, takže pohoda.
Divím se, že místo nářku na E-mimi nechodíš se skenerem nebo na samoobslužky také, nemusíš potom ostatní lidi vůbec řešit ![]()
A jak se ta důchodkyně před tebe dostala? A místo před tebou vzala kde? A ne, nikdy se mi to fakt nestalo. Hlavně je to celé nesmysl. Věta, jestli jí není hloupý předběhnout pět lidí, co makali aby jí mohli zaplatit důchod je na pár facek.
To stejný s tělnatým padesátníkem, ty si o sobě dost myslíš co? ![]()
Rozhorceni z predbihacu chapu. Pokus o slohove cviceni chapu (docela vtipne obraty, malo uveritelne).
Nechapu kde se u pokladny pred tebe zvladne nekdo vecpat a jeste vykladat nakup. Z toho mi plyne jedine, ze si stal blbe. A ty kecy o makacich a vyzrancich sis mohl nechat od cesty…frajera to z tebe neudela pred publikem.
Nestalo. Protože chodím na samoobslužku. A když už jsem skoro u kasy, blokuju košíkem příchod, takže se tam žádný tělnatý důchodce neprotáhne.
Zatím se mi nikdy nestalo, aby někdo neomaleně předběhl. Když vidím, že někdo nese hrstku věcí v náručí. My máme plno položek v košíku, protože jezdíme do města záměrně jen na velký nákup. Tak sama řeknu, ať jde klidně před nás, ať nemusí dlouho čekat.
@Kelsey1 píše: Více
Taky to tak dělám, když mám hodně věcí a přijde někdo kdo má malej nákup, tak ho pustím.
@Klmarik píše: Více
To mají skoro všude na jihu. Treba i na Balkáně. Když jsem byla značně těhotná nebo s mini miminem v nositku, dost jsem to ocenila, a nikomu z místních to nedělá problem.
Pokladní na me mávala, jak zběsilá, pak jsem pochopila, o co jde. Kdyby tam byla stara babička, tak ji samo pustím, ale me to přijde sympaticky.
Takové lidi i já poustim sama od sebe.
Příspěvek upraven 20.05.26 v 08:04
Než začneš psát nesmysly, zajdi si aspoň jednou do toho Lidlu. Abys viděl nereálnost tvého příběhu. A minimem věci chodím na samoobslužnou a je vyřešeno.
@lucad77 hezké by bylo, jak jel poloprazdnou tramvají z gymu, a vetcha stařenka ho škola že sedačky, aby si mohla sednout na jeho místo. A vubec jí nebylo hloupé, že cestou shodila ještě pět dalších pracujících.
Nikdy mě nikdo nepředběhl, max pokud jsme měli velký nákup třeba za 2,5tis, tak se někdo zeptal, že má jednu dvě věci, tak to v pohodě pouštím…
@TerezaVoříšková
Tak buď ráda, že jsi měla dobré příběhy všech těhotenství a nemusela řešit, jak si udržet fyzičku,, pokud krvácis, jsi po potratech nebo jenom dlouhodobě zvracís. A zkus brát ohledy na ostatní těhotné.
Jinak ne, nikdy mě v Lidlu ani jinde nikdo nepřesného. Ani nevím, jak by mohl, nákup skládám za další a vzhledem k velikosti dost k sobě, těžko by tam někdo něco nandal mezi to, nemluvě o tom že v té uličce by musel přeskočit nejenom mě, ale i vozík. Zároveň ale pustím někoho s nákupem po jednom dvou kouscích, maminku se rvoucim dítětem, těhotné, osoby sotva se belhající. Někoho, kdo se narve sám, bych poslala za sebe, pokud se někdo slušně zeptá (cca dvakrát ročně), tak ho pustím, ať má výmluvu jakoukoliv.