Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
20.4.13 15:20

Ahojky, tak se mi ulevilo, že nejsem sama, kdo má malýho ďáblíka doma :-d
Adéla začíná pěkně divočet teda. Leze všude možně, vzteká se teda fest. A už nám to taky ukázala na veřejnosti.. začala se vztekat a když jsem ji vzala za ruku, že jí odvedu, tak najednou ležela a řvala. Zvedla jsem ji, dala na zadek, at má proč řvát, hodila do kočáru a odjela. Nic jinýho mě nenapadlo, jak to řešit. Veru, přesně tak, je to taky moje noční můra :( a byla jsem rudá až na zadku.. no mazec, doufám že ji to hodně rychle přejde! Doma je teda taky šílená. Pořád knourá, vzteká se..tahá mě za kalhoty at ji nosim..
Taky spaní je na prd, u jídla taky vyvádí.. no nevim. je fakt, že ji za posledních 14dní vylezly 2zuby, a asi další lezou, ale hrůůůza..
Jinak pádů už za sebou máme taky dost, hlavně venku, a minule hodila takovou držtičku u nás na baráku, kde je zatím jen beton, až nměla bordel v puse a bouli na čele jak trám a trochu odřenej nosík :-D pak taky vypadla z balkonovek..ale dobrý, oklepe se a je v pohodě:-D
Holky hezký víkend:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.4.13 15:27

Přidávám pár fotek:) ta druhá je, když jsem dělala štrůdl, byla celá od mouky :-DD jsem nevěděla jestli se smát, nebo brečet! Jako dneska, když mi vyházela všechno její oblečení ze skříně. no mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.4.13 16:27

Ahoj holky,
u nas je to hodne podobne. Kdyz neni po jejim, vzteka se a jeci, venku nejradsi chodi opacnym smerem nez je potreba, do kocaru ji musim rvat nasilim.
A doma to neni o nic lepsi, vecne skace po sedacce nebo po posteli, nastesti z nich umi slezt, ale obcas upadne a je sama modrina :zed:

A nejradsi by byla porad venku, stoji u dveri s botama a ukazuje na dvere. Ted co se oteplilo tak chodime na piskoviste, tam to ma moc rada a vydrzi tam klidne pul dne :lol:

Spani posledni dobou stalo za prd, vecer byla schopna hodinu jecet dokud ji nekdo nevyndal z postele, posunula jsem vecerku o hodinu a vypada to, ze to zabira, spi celou noc az do pul sedme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.4.13 16:28

Mluvi uz vam deti?
Mala toho nakeca hromadu, pusu na chvili nezavre, ale az na par slov neni nicemu rozumet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.4.13 21:44

Čau holky.. :) trochu se mi ulevilo.. :lol:
prostě některý děti jsou holt živější, no.. musíme si to užít plnými doušky..
byli jsme na výletě v Passau, tak tam nám udělal taky jednu scéničku přímo na největším náměstí plným lidí, když se chtěl vrhnout mezi jedoucí auta a spáchat sebevraždu a já mu to zakázala.. :)
s usínáním je to taky na prd, po roce se mu zachtělo zase usínat s námi, ale všechno to začalo až po změně času, kdy prostě neni tma a to ho už dávam o hodinu později než normálně, stejně prostě sám nechce. Tak jsem si tam řekla, že to jeho miminkovství uteklo tak šíleně rychle a ani jsem si ho pořádně nepoňuňala, že teď každej večer usínáme spolu, řeknu mu pohádku, když začne zavírat oči, tak přendam do postýlky a je to.. :)
Leni a vy takhle spolu vaříte, jo?? :mrgreen: to si nedokážu představit, to by mi to tam všechno převrátil naruby na tý lince..
Peťulina: trochu povídáme, už si řekne sám že chce ňami - jídlo, bumbu - pití, ťapy ťapy - chce jít ven a nese mi boty, pak mu říkáme, že je drnda, to umí krásně, pak říká pa, čau, mami, tati, mimi, bába, bum, ťik ťak, pak zvuky nějakých zvířátek a samozřejmě jeho řeč, který eště nikdo nerozumí. Takže náznaky jsou aspoň nějaký.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.4.13 06:35

Ahoj holky,

chválím všechny fotečky. Eliášek už je opravdu velkej chlap ;)

Luky je teď taky hrozně vzteklej, sice zatím se na veřejnosti drží, protože tam má stále co pozorovat a nenudí se, ale jak mu doma něco vezmu nebo ho položím na zem a on se chtěl nosit, tak dělá scény. Lehne si na zem a kope nohama nebo mlátí hlavou o zem (a fakt hodně až to duní :roll: )
Včera řval celé odpoledne, ale naštěstí si to vybral manžel, já tvořila dort pro kamarádku.
Ale jinak je naprosto zlatej, usíná sám v 7 a spí v kuse do 6 až do 7 a pak ještě spí přes den tak hoďku a půl. S jídlem taky dobrý, akorát teď se začal rozčilovat, že mu dávám málo, jak dojí, tak řve, vypadá to, jak kdyby měl růstový spurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.4.13 06:45
@Petulinaxx píše:
Mluvi uz vam deti?
Mala toho nakeca hromadu, pusu na chvili nezavre, ale az na par slov neni nicemu rozumet :nevim:

Luky toho moc srozumitelného taky nenamluví. Už hodně dlouho na všechno říká „ť“,když ukazuje na obrázky v knížkách, tak říká něco jako TO JE. Umí říct táta, máma, bába, ale moc to nepoužívá. Slova si často zkracuje, takže třeba BA - je babička, baf, bác, trouba, chleba; PE je pes. Pak taky říká BUS a včera řekl NEJDE :lol:, když mu manžel říkal, že okno nejde otevřít, pak pořád chodil a ukazoval na okno a říkal NEJDE :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.4.13 09:33

Ahoj holky,
tak já už asi tuto skupinu nebudu radši navštěvovat, páč zjišťuju, jak je Oldík oproti všem opožděnej :) Kromě toho, že teda nechodí, což mě nestresuje, na to je ještě čas, ale vy už všichni mluvíte a malej vůbec! Umí perfektně akorát NE, ale jinak nic, pořád říká to své ťa, ťi a jinak nic. Ach jo :( :D

Teď je nádherně, chodíme každý den na hřiště, ale je to hrozný. Chvilku si vydrží hrát na písnu s lopatkou a pak už na mě visí. Zkusíme houpajdu, klouzačku a nic, furt na mě visí. Když ho nevezmu, tak se hned vzteká, tak radši jdem pryč. Nikdy se chovat nechtěl a teď by se furt nosil :)

No a dneska v noci jsem k němu vstávala, málem jsem to nakouřila do zdi, šíleně se mi motala hlava, tak jsem myslela, že to je tím, jak jsem rozespalá, nakojila jsem ho, stále se mi motala, ráno pořád, tak jsem si změřila tlak a byl pekelně nízkej. No a tak jsem vzpomínala, kdy mě asi tak trápil nízkej tlak naposledy a s hrůzou jsem si uvědomila, že na začátku těhu, takže teď jsem trošku vyděšená :mrgreen:

Holky, perete už prckům s vaším oblečením? Nebo v jakém prášku? Já mu furt prala v Lovele, jenže ta nic nevypere, tak jsem zkoušela Persil Sensitiv, taky to stojí za prd. Myslím, že to je tou naší tvrdou vodou… No ale už jsem si říkala, že bych mu prala s naším oblečením. Jak perete vy?

Přeju vám krásnej sluníčkovej den :) (Teda u nás aspoň svítí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.4.13 10:35

Ahojky, tak áda toho taky moc nenamluví. pořád jen něco žvatlá. řekne pár slovíček, umí pár zvířátek a když něco chce, tak hučí a ukazuje na to. A když ji řeknu že to je třeba papů, nebo brmbrm aby to zopakovala a věděla, tak se na mě podívá, jakoby přemejšlela a zase zahučí. Takže zatím taky nic:(
Jinak dneska od rána exceluje. Jenom řve a řve… ted snad konečně usnula, nevim co jí zase je, ale dneska fakt mazec:( Má trochu rýmu, ale nic hroznýho. Tak možná zase další zub, už dva dny slintá jak bernardýn:-D
Marti. a vy jste chtěli takhle brzy druhý?:) hele třeba si jen unavená, přetažená..
Mě teda ted poslední dobou bolí hlava, skoro každy druhý den.. nevim čím, možná tou změnou počasí.
Já zatím peru malý zvlášt, občas ji tam hodim náky naše oblečení, co neni nějak extra špinavý-jako ze stavby atak. ale peru to všechno v Dreftu, Lovelu jsem používala do tý doby, než jsme přešly na příkrmy, pak to už nevyprala. Ádě se objevil exém, takže zatím budu prát v tom, v čem je zvyklá že peru.
Taky přeju hezký den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.4.13 10:39

@MarFr Tak, že bys mě s tím těhu přeběhla, i když už se 4 měsíce snažíme :D. Já mám taky tlak nízký a poslední dobou mě to zlobí, jak se ořád mění to počasí, tak je to třeba u tebe také tím. Teď praktikuju každé ráno ledovou sprchu na nohy a ruce a pak si chvilku zacvičím jogu a je to lepší. Kafe a podbné věci fungují jen na chviličku a pak je to spíš ještě horší, základ je hodně pít.

Peru občas s naším, ale peru i naše většinou v Persil senzitiv, já mám taky hodně citlivou kůži a jinak mě po všem svědí. Pokud je někde nějaký odolný flek, tak to nejřív zaperu v ruce žlučovým mýdlem z DM, ale občas se mi to ani tak nevypere :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.4.13 14:02

Ivčo, fakt bych tě s tím těhu nerada předběhla, to mi věř :lol: My se o mimi nesnažíme a já po druhém zatím fakt netoužím, i beru prášky (i když teda velmi nepravidelně :( a doktorka mi na poslední kontrole řekla, že ještě otěhotnět nemůžu, páč mám tenkou sliznici, nebo tlustou nebo co já vím), takže to opravdu asi bude počasím. Zatím se to moc nezlepšilo. To kafe fakt nepomáhá. Tak se snažím pít hodně vody. Ale je to protivný, páč když zvednu malýho, tak mám strach, abych sebou hned neflákla, musím se vždycky opřít.
No, pokud se to nezlepší, tak si dojdu koupit těhu test, jen pro jistotu, ale vůbec se mi do toho nechce, mám strach :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.4.13 21:30

Ahoj holky!
Tak po dlouhé době taky píšu…U nás nic moc nového. Pořád někde lítáme po pískovištích a po výletech, tak moc není čas. :) Jinak už se nám prořezávají stoličky-konečně…
Taky jedem zítra na rehabilitaci s těma nožkama, tak sem zvědavá co mi řeknou.
Veru u nás to s tím usínáním, je úplně stejný a taky to začalo se změnou času :cert: Úplnej obrat o 360 stupňů.
Fotečky máte holky krásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.4.13 21:35

Jo a jinak s tím mluvením u nás nic moc :lol: na všechno říká buď pápá, tátá. Pak umíme bá-jako bác, bába-žába :lol: bába, je to fakt sranda.Ona to spíš ukáže, když něco chce…
Ale jinak je strašně chápavá, až někdy úplně koukám, že některým věcem rozumí. Ale nočník zatím nic :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.4.13 12:17

Ahoj ženy, je tu nějak mrtvo :) Jak se vám daří? Co dětičky? Olďajz se teď nějak rozchodil, teda jenom za ruce, ale aspoň to, tak snad už to nebude dlouho trvat. I když na druhou stranu si říkám, že dokud jen leze, tak je to takové „bezpečnější“ :D
Teď jsme byli o víkendu u babiček, tak snad poprvé neřval ani u jedné babičky, naopak si ho mohly obě dvě náramně užít a on jim ukázal všechny svoje ksichtíky, výkřiky a posunky a obě z něj byly úplně hotově :mrgreen: Takže to bylo prima, měla jsem radost. Takže i toto se nám snad zlepšilo. Třeba je to tím, jak jsme začli chodit na to hřiště, že už si krapet zvyká na lidi…

Jinak těhule nejsem, tak to mám taky radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.13 08:08

Ahoj holky,
my jsme si byĺy se segrou odpočinout v Lednici na wellnes vikendu, naši chlapi zas v Londýně na fotbale, malá u našich, prostě ideální stav…
Jinak jsme byly na těch nožkách a není to tak hrozný jak to vypadá. Musíme cvičit na posílení břišního svalstva…
Jo a taky mě řekla, že měla malá už od pasení koníků špatnej motorickej vývoj, a že mě měl dr. upozornit, takže tududú…mazec. Vážně uvažuju nad tím, že změníme pediatra.Ach jo..Člověk aby v dnešní době všechno znal a věděl! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny