Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
21.6.13 11:28

Já mu taky vždycky nastříkám jen nohy, kalhoty a boty, ale je schopnej se v lese vyválet celej, tak je to těžký a kdybych ho nenechala běhat, tak s ním nevydržím. Nepouštím ho do vysoké trávy a tak.
Já když jsem hledala, jak se správně vyndavá, tak prý na sucho, jen s ním kývat ze strany na stranu a údajně se pustí do tří minut, tohle byl nějakej odolnej hajzlík.
Klíšťata se myslím testují na boreliozu, napadlo mě to, ale byla jsem ráda, že jsem ho vyhodila a nemusela se s ním zabývat.
Několikrát jsem mu to místo desinfikovala Betadinem a teď už tam nemá skoro nic vidět, blbý je, že příznaky encefalitidy nebo boreliozy se mohou objevit klidně za měsíc i později. Ale to by se člověk musel zbláznit, takže věřím, že vše bude v pořádku, kontroluju mu to, kdyby měl horečku nebo bylo něco jinak v nepořádku, tak hned půjdeme k dr a upozorním jí na klíště, ale víc s tím stejně nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.13 13:39

Ahoj holky,
tak u nás ty vedra sou taky šílený! Malá je celý den v bazénku, vůbec taky nechce jíst, je to hrůza. A v noci ani nemluvim. Vedro jak prase, malá chodí spát v deset, jedenáct, vůbec není unavená-to nechápu. Já padnu a spím jak zabitá :lol:
Jinak klíšťat se bojím jak čert kříže, takže malou vůbec nepouštím do vysoké trávy a v lese jsme ještě nebyli a anh. Asi nepújdem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.6.13 06:03

@Martina28 U nás je les jediné místo, kam se dá jít trochu do chládku a navíc to máme vedle a je to takový městský les s asfaltovými cestičkami, hřišti, minizoo. Do normálního lesa bych se taky nevypravila, ale tady mám na výběr, jít na procházku kolem frekventované silnice nebo sem. Luky, když ho vypustím z kočárku, tak hned zkoumá všechno kolem a na hřišti ho neudržím, takže mi občas zdrhne někam do „houští“,je strašně rychlej, takže stříkáme repelentem a doufáme, že je to účiné. Co nejdřív to půjde, tak ho nechám naočkovat, taky mám z klíšťat hrůzu a teď ho pořád sleduju :|

Holky, kdo máte bazének, jak dlouho tam děti necháváte? My máme nafukovací na balkóně a má tam jen trochu vody, ale může tam jít až odpoledne, když tam nepraží slunce (to je tam přes 40°C).Pak už je to zase ale ve stínu a trochu tam fouká, takže se bojím, aby nenastyd. On je z toho nadšenej, ale je hned celý ledový a když ho po 20 minutách tahám ven, tak se může zbláznit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.6.13 23:16

Čau holky..
Ivčo, my máme taky na balkoně bazének a malej tam je vlastně pořád.. zároveň tam mam slunečník, aby nám tam dopo tolik nepražilo, po celým bytě natahaný ručníky a malej si tam chodí jak chce.. v podstatě leze neustále z a do bazénku a na sobě mu nechávam pořád nějaký tričko, jinak je nahatej.. když je tričko mokrý, vyměnim za nový a tamto nechávam na sluníčku schnout. :) takhle točim pořád dokola tři trička, vžedycky nějaký stihne uschnout a hlavně nemam strach, že ofoukne..
takže toť moje zkušenosti.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.6.13 07:59

Já malov nechávám taky jak dlouho chce. Ráno napustím bazének, teplou vodou a pohoda. A když je voda studená, tak přileju teplou :mrgreen: jinak s těma tričkama sem to dělal jak Verča, ale stejně to měla malá pořád mokrzmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.6.13 08:33

Ty jo, holky, mě vůbec nenapadlo dát malýmu bazének na balkón! Ale fakt vůbec! A když teď vidím tu fotku u Verči, tak je to naprosto super nápad!
Prcek by byl určitě nadšenej! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.6.13 10:32

Holky díky za tipy, snad ještě někdy bazének vytáhneme, teď to tady vypadá spíš, jako když už začíná podzim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.6.13 21:57

Jj, u nás taky.Kosa jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.7.13 08:01

Ahoj holky..
nejde na vás taky nějaká depka nebo co?? Já mám asi rozházený hormony.. normálně bych podle těch stavů řekla, že jsem těhule.. ale nejsem..:)
Asi rozházený hormony.. poslední dobou mam nepravidelnou MS, bolestivou ovulaci, pleť totální katastrofa, plačtivý stavy, nikdo mě nemá rád… chjo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.7.13 11:45

Ahoj holky,

Veru, já mám teď taky podobné období. Teprve mi naskakuje po kojení cyklus, už dřív sem s tím měla velké problémy a teď je to taky něco. Spíš ale než nálady mě neustále přepadají divné chutě, pocity na zvracení, motání a bolest hlavy, bolest prsou a podbřišku. Do toho krvácím každých 14 dní, což sem tedy nikdy neměla, spíš tak jednou za půl roku. Teď jsem si poslední dobou dělala asi pětkrát těhu test, protože mi to bylo už fakt divné. Samozřejmě, že nic, to jenom tělo blbne. Doufám, že se to brzy upraví a budu se cítit zase normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.7.13 12:16

Tak to jsem ráda, že nejsem sama..
tohle motání hlavy a divný pocity od žaludku jsem měla asi 14 dní zpátky taky.. a taky jsem si dělala test.. :) ale prostě by to ani nesouhlasilo, kdybych byla těhu..
takže taky nevim, co to se mnou vlastně je.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.7.13 14:54

Ahoj holky, tak v tom nejste samy…jenže s tím rozdílem, že já těhu jsem. Už 10tt. Původně jsem se chtěla pochlubit až po gen. vyšetření, ale když už to tu probíráte…tak mi držte palce.Je mi zle a zle a zle. Modlim se, aby to po I. trimestru skončilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.7.13 15:15

Marti, ty jo, moc gratuluju!! :kytka: A palce samo držim, nejen aby ti bylo dobře, ale aby všechno bylo v poho a taky aby tě Valentýnka nechala odpočívat :)

Já jsem si test dělala už 2×, páč mi taky bylo nějak divně, ale nic, takže je to asi taky těma hormonama. Přestala jsem brát prášky, tak to je jak na houpačce.

Holky, ať je vám brzo líp! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.7.13 22:58

Teda waaaw.. tak to moc gratuluju, Marti;) a fakt i obdivuju.. ze jste do druhyho sli fakt tak brzo;) mimochodem, to se vam ale povedlo dost rychle, vid?? Nedavno jsi psala, ze se sexem nic moc a ted tohle..;) to je super! My jsme druheho potomka odlozili zatim na neurcito.. manzovi se do toho moc nechce, kdyz jeste nestoji barak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.7.13 06:02

Marti, moooc gratuluju a přeju, aby bylo všechno v pořádku a ty ses cítila celé těhotenství už jen a jen dobře :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny