Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
8.9.13 19:04

Ahoj holky..
teda Ivčo!!! Mockrát Ti taky gratuluji!! To je neskutečný, já Vás obě dvě s Marti tak obdivuju.. :) pořád si to eště nějak nedokážu představit, být znova těhule..
ale tak kdo ví, my budeme chtít začít asi to příští jaro.
Petulina: malá je taky teda krásná.. dlouho jsme od Tebe žádnnou fotku neviděly..:)
My se byli s rodinkou fotit někdy před 14 dny a pořád čekáme na foto, tak pak Vám sem něco hodim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.13 20:05

Díky holky, zatím je to nepotvrzené a ještě dlouhá cesta před námi, tak snad bude všechno v pořádku.
@Veroniqe Já si to taky ještě neumím úplně představit, ale to jsem neuměla ani s jedním a taky jsme to dali, tak tohle dáme taky. Každý den si zakazuju únavu a nevolnosti, tak uvidíme, jak dlouho to bude fungovat :-)

Petulina Malá je krásná princezna a to že moc nemluví určitě brzy dožene. Luky taky mluví jen ve slabikách a hodně ukazuje, tak si i tak docela pokecáme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.9.13 20:05

Ahoj holky!
Ivčo, velká gratulace a ať je všechno v pořádku.
U nás nic moc novýho, máme už asi měsíc rýmu, takže ani zatím nemúžeme jít na tu prohlídku…taky nám rostou špičáky, tak máme veselo. Holky, měla bych dotaz:Valuš strašně špatně v noci spí, budí se, křičí, no hrůza! Tak sem přemýšlela, že koupím nějaký homeopatika. Narazila sem na jedny-Sedalia sirup, ale pořád nevím. Nemáte s tím někdo zkušenost? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.9.13 12:57

@Martina28 Sedalii jsem davala, u nas zabrala, ale az po nekolika dnech. Za zkousku nic nedas, neublizi to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.9.13 07:15

Děkuju moc, sem zvědavá, jak to zabere u nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.9.13 07:22

Holky, a jak jste na tom s plínkama? Mě přijd :,( e, že je budem snad nosit na pořád. U nás nočník nějak nehrozí..Už sem z toho trošku zoufalá, mysleld sem si, že než budeme mít druhý, tak s plínkama skončíme, ale jak to tak vypadá, tak budu mít ještě dvě mimina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
14.9.13 09:28

Ahoj Marti..
z toho si nic nedělej, u nás je to jako na houpačce, skoro dva měsíce chodil téměř bez plen, vždycky se došel sám od sebe vyčurat na nočník, když jsme šli ven, tak dostal plínu, ale byl suchej a hned po příchodu domů se šel vyčurat..
a hle, ze dne na den, jsme zase přestali. Teď ho na nočníku neudržim, už nečurá ani na velkej záchod (to se nám taky vedlo, že jsem ho postavila na prkýnko a čural ve stoje) a najednou je po všem konec..:(
Taky mě to pěkně štve, myslela jsem si, že do 2 let to stihneme se zbavit plen, ale fakt nevim.. je to mezek, zas má rýmu, tak odmlouvá a j´vzteká se u všeho.. :zed:
A to s tim špatným spaním je to u nás podobný.. nejen, že nedokáže usnout beze mě, ale několikrát se v noci budí, volá mami a i když jsem těsně vedle něj, tak se nedokáže uklidit a úplně hystericky řve..
takže docela boj, no.. přece jen my eště chvilku s tim druhým dítětem počkáme. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.9.13 20:15

Ahoj holky, Ivčo moc gratuluju:) at je vše v pořádku…
Jinak mi s nočníkem taky stále bojujem. Sicesi na něj konenčně už sedne ale to je vše. Přijde mi, že to má spíš jako židličku, na kterou si muže sednout:(
Se spaním to máme stejně:( takže jsem ráda že v tom nejsem sama. Sice usne sama v pohodě v postýlce, ale během noci se vzbudí a už se nedokáže uklidnit jinak než se mnou v posteli… Takže se fakt taky vyspím.. Jink je zlatá. Sice ted trošku protivka, páč ji asi leze špičák a taky máme rýmu a ted se jí k tomu přidal i kašel:( a to máme od příštího týdne zase začít chodit plavat.. tak nevim nevim
Přeji hezký zbytek víkendu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.9.13 07:22

Jé, tak to jsem ráda, že v tom nejsme sami… :lol: Já už sem si myslela, že sem totálně neschopná. My teď máme taky rýmu a kašel už týden a ještě k tomu průjem..Jakmile začlo být tak hnusně, tak jsme zase nemocní, takže to vidím na celou zimu zase.Jo a taky nám rostou oba špičáky najednou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.9.13 16:43

Ahoj holky!
Ivčo, taky moc gratuluju! Nakonec se vám to podařilo celkem brzo, ne? Super :) Hlavně ať je tedy vše v pořádku, opatruj se :)

Já to s nočníkem nijak nehrotím a ani se z toho nehroutím. Prcek na něj prostě nechce a hotovo. Nebudu se s ním dohadovat :) Absolutně ho to nezajímá, ani chviličku na něm neposedí. Prostě až se mu bude chtít, tak to půjde, však všichni chodíme normálně na záchod, nikdo z nás nenosí plínky, no ne? :lol:
Ani teda nemluví, jen žvatlá. No, tak snad taky někdy začne, no. Co s tím nadělám.
A když se v noci vzbudí, tak taky skončí se mnou v posteli, taky príma :)
No ale je s ním sranda, užívám si to :)Je to děsnej poděs, nic nestíhám.
Akorát teda teď mám hrůzu z podzimu a zimy, co si s ním počnu. Páč v létě jsme byli furt venku, ale jak prší, tak nevím co s ním. :(

Tak ať jste holky všichni zdraví, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.9.13 07:05

Ahoj holky, hlasim se z nemocnice, ja proste nemuzu mit pohodove tehotenstvi. v sobotu jsme s manzelem vyrazili na male nakupy a uz v prvnim obchode me chytli hrozne krece do bricha a zacala jsem z toho kolabovat. sanitkou me dovezli do nemocnice, krome bolesti jsem i hodne krvacela, tak si me tam nechali.mimi se nastesti vyviji dobre, hcg stoupa, uz i srdicko je videt, ale mam velky hematom, tak doufam, ze se vstreba bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
18.9.13 07:11

Ivčo, to mě moc mrzí :( A jak dlouho si tě tam nechají? Než se vstřebá ten hematom? A s Lukym je doma taťka, nebo jak toto máte vyřešené?
Drž se!!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.9.13 10:42

Ahoj Ivčo!!
Teda, to fakt síla..:( je mi to líto, že to nemůžeš prožívat úplně v klidu, ale držim moc palce, ať to všechno zvládnete i s mimčem a halvně taťka s Lukáškem doma!!!
:kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.9.13 10:59

Ahoj holky, díky za podporu, tak mě dneska dokonce pustili a už jsem doma, ale než se to vstřebá, tak musím být maximálně v klidu. Takže o víkendu a v pondělí hlídal taťka a od včerejška funguje na plný úvazek babička. Taky ještě chodí do práce, i když mají s tátou soukromou firmu, ale je to i tak komplikované. Nikoho jiného na hlídání nemáme. Doufám, že se to brzy ztratí a pak budu moct fungovat alespoň částečně, ale i tak budu mít docela nervy, protože tohle vzniklo aniž bych se jakkoli namáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.9.13 21:07

Ahoj holky,
Ivčo, to je mi líto, ale snad bude vše o. k.Já sem taky přemýšlela nad tím, kdybych musela nedej bože do špitálu, kdo by se postaral o malou, když všichni musí do práce…radši ani nemyslet!
Každopádně tohle těhu je nějak náročné, jak fyzicky, tak psychicky. Už dva dny mě pobolívá na pravé straně, tak nevím co by to mohlo být..tak snad to nebude nic vážného. Na kontrolu jdu až v úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny