Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
28.12.13 19:59

Ahojky holky, tak jak jste si užily Vánoce? :-) u nás paráda…
Přeji krásných posledních pár dní tohoto roku a štastný vstup do toho nového ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.12.13 20:45

U nás to bylo taky moc fajn, Luky nás dokonce nechal v klidu navečeřet, v to jsem vůbec nedoufala. Rozbaloval si dárky asi dvě hodiny a pak se vůbec nechtěl odtrhnout. Největší úspěch má bagr a sanitka, ale hraje si se vším, ještě tedy dostal lego autíčka, dvě knížky a nějaké dřevěné skládačky, abych si s ním mohla hrát v leže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.12.13 14:44

AHoj holky..
nějak jsem Vám všem nestihla popřát!! Snad jste si užily Vánoce s prckama a také všem do nového roku přeji hlavně zdravíčko a spoustu radostí s prckama, nastávajícím maminkám hladký porod!!
U nás taky vše proběhlo v pořádku, malej je zlato, moc šikovnej a hodnej, náš největší nepřítel je bohužel kakání a nočník. Jinak je bez plen, čurá na pisoárek, který jsme mu pořídili, ale kakání buď do pleny nebo to radši zatlačí..:( nechci to hrotit, ale zklamání neskrývam.. nějak nevíme, jak už víc motivovat, vysvětlovat, slibovat odměny.
Teorii zná až moc dobře.. v praxi zatim neproveditelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.12.13 20:00

@Veroniqe já nočník zatím vůbec ani nezkouším, takže je ještě kompletně v plínách a nijak mě to netrápí. Zrovna dneska jsem byla u kamarádky, která má dvě děti 6 a 3 roky a říkala mi, že se tím taky vůbec nestresovala a vůbec je to neučila a obě se to kolem 2 a půl roku naučili hodně rychle a skoro sami. Takže věřím, že to pak prostě lépe pochopí. Zatím mu to jen tak vysvětluju a občas mu řeknu, ať se zkusí vyčůrat nebo vykakat do nočníku, tak si tam sedne, za vteřinu vstane, řekne není a tím to končí. Neznám způsob, jak ho tam udržet v klidu déle, takže to neřeším. Hlavně teď mi neustále tvrdne břicho, tak nemám na to abych ho teď neustále naháněla ještě kvůli nočníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.12.13 22:16

Ahoj holky, tak u nas nocnik ani nrsmim vytahnout, jinak je rev! Takze u nas taky komplet na plinkach…zatim to neresim. Nebudu se tim zbytecne stresovat, kdyz me co nevidet ceka porod, kterej me ted momentalne stresuje vic…Jinak holky, mam to za par a uz se docela tesim na to mrne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.1.14 10:30

Ahoj holky, tak jak se mate? My jsme meli malou na vikend u nasich a nevim jak to mamka dokazala, ale mala chodi na nocnik…sice za to dostava lentilku:-),ale chodi tam a plinu ma za cely den suchou…na druhou stranu sem zase zvedava, jak budeme odnaucovat ty lentilky:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.1.14 15:44

Ahojky, to je dobrá metoda, lentilková :D Takhle to přesně dělala moje kámoška - s nočníkem začali po 1. roce, za každý povedený pokus na nočníku dostala malá lentilku, teď jí jsou 2 roky a 4 měsíce, chodí krásně na záchod, ale pak si vždy běží pro lentilku. A kromě toho je schopná zbouchnout krabičku lentilek na posezení :D No to je každýho rozhodnutí, budeš se s tím muset poprat, Marti :) My jsme začali s nočníkem před Vánoci a jednu chvíli už se po spaní krásně hned vyčůral, ale teď mu to zas nejde. Doufám, že taky nesklouznu k lentilkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.1.14 21:58

No ja sem taky zvedava, jak nam to dlouho vydrzi…Docla se obavam toho, ze az se nam narodi druhy mimco, tak ze na to nebudu mit cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.1.14 13:00

Holky, tak jak jsme rychle s nocnikem zacaly, tak jsme zase rychle skoncily…takze dalsi pokus opet ztroskotal…ja uz fakt nevim.My snad ty plinky budeme mit naporad nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.1.14 13:16

Ále, nesmysl, Marti :D Viděla si nějakýho dospěláka, co nosí plíny? Teda pokud neni nemohoucí :D Nedělej si s tím hlavu, však nejste sami, komu se to nedaří. Například nám taky ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.1.14 02:48

Ahoj holky, :) jsem ráda že na tom s tím nočníkem nejsme takhle samy… Moc dobře ví a chápe co do něj má udělat, ale neudělá. Jednou mi takhle lítala celé dopolko bez ´pleny a nic, několikrát jsem ji posadila na nočník, bez uspěchu, no a ve chvíli, kdy jsem ji dala plenu, vyčurala se do ní. Tak mě pak napadlo, že to mohla zadržovat, což by byl problém :( tak jsem těch pokusů zase na chíli nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.1.14 13:36

Já nočník vůbec neřeším a nijak se tím nestresuju, věřím, že až mu to budu moct lépe vysvětlit, tak k tomu dojde rychle sám, spousta známých to tak měla a říkali, že si tím ušetřili spoustu nervů, oproti jiným, kteří s tím marně bojovali od roka.Do školky stejně Luky půjde nejdřív v 3,5 letech, což je ještě spousta času. Teď má akorát nočník v pokojíčku a několikrát za den mu v klidu vysvětluju, co se tam dělá, občas si tam sedne oblečenej a včera večer si sám řek, že chce kakat a na nočník, tak tam minutu seděl a nic z toho tedy nebylo, ale už to, že tam chvíli dobrovolně sám seděl mi přijde u něj jako velký úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.1.14 14:25

Ahoj holky,
dneska u nás chumelánkuje, to je krása :)
No a jinak… se nejspíš přidávám do klubu těhulek. Jako druhé jsme někdy chtěli, ale né teď. Tak zatím se s tím vyrovnávám, vůbec nevím, jak to zvládnem :) K doktorce jdu teda až 4.2., což už se teda nejspíš zblázním. Test se mi teda ukázal pozitivní (před týdnem), ale tak dlouho čekat na oficiální potvrzení! :) Uf.
No a 26.4. se pravděpodobně vdávám, trošku to musíme urychlit, kvůli pupíkovi :)
Toť zásadní novinky ode mě :)
Mějte se krásně! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.1.14 16:19

@MarFr to jsou ale krásné novinky, moc gratuluju a neboj, to dáme :).Mě už to čeká v květnu a raději moc nepřemýšlím o tom, jak to bude vypadat.Luky je živel nejživější a období vzdoru vrcholí, ale myslím, že každý věkový rozdíl má své pro a proti, teď to bude asi větší masakr na začátku a při větším věkovém rozdílu by to bylo zase složitější v jiném období, to si člověk nevybere. Já jsem ráda, že budou děti blízko sebe, budou mít tak nějak podobný režim a budeme řešit podobné věci. Přijde mi složitější mít batole a školáka, který už má jiné potřeby a pak se vše přizpůsobuje tomu batoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.14 23:33

@MarFr to je super, taky se pridavam ke gratulacim! Holky me uz to ceka za tyden…Zitra prvni monitor v porodnici.Pak napisu, jak sem dopadla.Ale reknu vam, ze se strasne bojiiiiiim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny