Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
20.2.14 23:32

Marti moc na Tebe myslíme a držíme s Elím palce!!! To zvládneš, i když je to asi boj! :hug:
My samozřejmě taky přejeme všem klukům i holkám všechno nej nej k narozeninám.. :)
A Marti F: Ty se taky drž, snad už bude jen líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.2.14 04:20

Me bylo tady to tehu taky strasne spatne. A Valus srm ani nevedela, ze sem tehotna…Holt pokazde to bylo jiny. I porody. Tento byl vic bolestivejsi, i kdyz oba skoncily stejne.Ale to sem vedela.Jen nechapu je, proc me nechali trapit.
Ale to uz je ted jedno, hlavne, ze jsme to ptezily. Jinak dnes jdeme s malou na kardio.Pri porodu zjistili, ze ma v pupecniku misto trech cev jen dve…takze snad bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.2.14 06:25

Marti, jak jste dopadly na tom vyšetření? Vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.2.14 06:48

Zjistily male, ze ma nedomykavost jedne chlopne, ale to ze se za chvili spravi samo a jeste ma selest na srdicku.Asi po me, ja sem to mela taky a v 15 letech o.k.tak sme radi, ze nema nejakou vadu, protoze kdyby jo, tak to bych byla fakt nastvana, ze na to neprisli uz na velkem utz ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.2.14 06:58

No to jo teda. Tak hlavně jestli se ta nedomykavost teda srovná! Ten šelest asi není úplně nebezpečný, ne? Moje mamka to má taky a myslím, že to nikdy nijak neřešili.
Určitě to bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.2.14 04:39

Dr. rikala, ze se nemam bat, ze se to samo spravi. A selest je uplne bezna, ja ji mela taky jako dite a nic mi neni.
Jinak vcera jsme meli konecne oslavu Valuscinych narozenin, tak si to mala uzila. Strasne to leti…ani se nenadeju a pujde do skoly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.2.14 14:38

Ahoj holky, mam obrovskou novinu. bohuzel se potvrdily me obavy z predcasneho porodu a v sobotu 22.2 v 5:30 se nam narodila ve 29 tydnu magdalenka.vazi 1290g a meri 32cm. umerne veku je na tom dobre, je tedy napojena na plicni ventylaci, krmi ji sondickou, ale jinak je hrozne sikovna a ma se cile k svetu.ja byla od ctvrtka v nemocnici s castym tvrdnutim bricha a cipkem na 1cm, v sobotu rano se to bohuzel tak rozjelo, ze uz se nedalo nic delat a behem deseti minut ji vyndali cisarem. drzte nam palce, nebude to lehke, ale verim, ze je bojovnice a je v nejlepsich rukach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.2.14 15:08

Ivčo, zrovna dneska ráno jsem si říkala, že už si se dlouho neozvala a říkala jsem si, jestli jste s pupíkem v pořádku :( To mě mrzí, že to nakonec takhle dopadlo! A držím vám všechny pěsti, abyste to v pořádku zvládli!!! Magdalenka bude určitě bojovnice po mamince :)
A vlastně teda gratuluju k narození mimíska :kytka:
Můžeš tam být s malou nebo pak budeš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.2.14 16:18

Ivi, tak tomu se rika novina.Moc gratuluji. Tak hlavne at je mala v poradku a zdrava.To uz ma krasnou vahu…
A jak jsi na tom po cisari? Doufam, ze je vse o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.2.14 17:53

Ahojky, ted jsem za malou byla, tak se u ni sice rozvinula zloutenka a sviti na ni, ale uz ji vyndali dychaci trubicku a jen trochu ji podporuji. vsechna vysetreni stale ok a uz spapala 7ml mlicka najednou, to nedal 3 den ani luky.ja jsem na tom docela dobre, skoro lip jak po normalnim porodu, jen my museli udelat nejaky vetsi rez, aby ji neohrozili, takze na vylety to jeste moc neni, tak na zachod a do sprchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.2.14 19:05

Tak to je dobre, ze je to s malou dobry. A neboj, za tyden budes behat jak srnka.Ja jdu zitra na kontrolu, tak doufam, ze uz mi vytahnou stehy, protoze me to tahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.2.14 21:26

Ivčo, držim moc palce a taky moooc gratuluji k narození Magdalenky.. :) Je to nádherné jméno a ona bude určitě stejně tak nádherná!!!
Moc na Vás myslím, ať je všechno v pořádku a můžete brzo domů!! :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.2.14 21:27

Martinko, na Tebe se chci zeptat.. byl pro Tebe ten druhe císař celkově horší než první? Já se upřímně nejvíc bojim toho, že mi říznou do toho samého místa a když už pro mě ten první byl utrpení, tak se děsim, co bude podruhé..:(
Jo a ještě, Tobě stejny vyndavali i poprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.2.14 02:20

@Veroniqe me rizli do toho stejnyho mista a mozna tu jizvu mam delsi. A celkove to bylo peklo, od vyndavani male az po odchod z porodnice…I kdyz jsem mela epidural, strasne sem to citila, az me museli nakonec poradne oblbnout, abych to necitila.
A to me hrozila celkova narkoza, protoze epidural jeste nepusobil a oni nemohli tak dlouho cekat.Tak pry, ze do me riznou a pokud to ucitim, tak budou intubovat.No pri tehle predstave se mi udelalo zle jak blazen…nakonec to skoncilo jen poradnym oblbnutim.
Stehy mi vyndavali u poprve.Mam na koncich takovy jakoby ocka, za ktery oni jen zatahli, vytahli a hotovo. A ten steh je takova pruhledna tvrda nit. Vypada to jako vlasec na chytani ryb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.2.14 02:29

A ty modriny kolem dokola co mam, tak o tech ani nemluvim…ani nechci vedet, jak to probihalo.
Ale co sem slysela od kamosky, ktera dela na porodnim, tak cisare sou pekna drastarna, ze oni se s tim neparou, roztrhnou pry to bricho na tvrdo a je to…no kazdopadne to bylo bylo naposled!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny