Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MarFr je to jak na panenku, teď zrovna něco vybírám na internetu, ale vůbec nevím, kolik mám čeho kupovat. Ráda bych už něco měla připravené, ale zase nevím v jakém rozměru nám jí dají domů ![]()
V neděli vážila 1520,to přibrala za tři dny 140g a teď za 4 dny 90g. Je vidět, že se jí daří opravdu dobře
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je mooooc dobře! Ivčo a je to nějak omezené třeba kolik musí vážit, aby jí pustili domu? Já myslela, že nedonošeňátka nosí tak velikost 50. Popravdě jsem teda ani nevěděla, že menší velikosti jsou. Jsem neználek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tak to je super, ze tak Magdalenka krasne pribira! Ja si myslim, ze mimco musi mit aspon dve kila, aby mohlo jit domu, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimální váha je tak kolem 2 kilo, ale důležitější je, aby bez problémů dýchali, drželi teplotu, zvládali jíst z prsu nebo z lahvičky.
Jsou dokonce i velikosti 32 a 38
,to by měla Magdalenka tak po narození, ale nevím, proč tak malé děti oblíkat, když jsou stejně v inkubátoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jo, ja mam par oblecku po Valusce vel.50 a to bylo Pavlince velky.Je celkove drobnejsi, i kdyz vazila o trosku vic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak v sesti tydnech mame za sebou prvni pohotovost…Valus bouchla Pavlinku do hlavicky. A jelo se. Kdyby to bylo neco jinyho, tak se na to i vyprdnu, ale ze je to ta hlava…takze rentgen, ten nastesti v poradku, ale musim drzet straz celou noc…Valus sem nechala u nasich, zrovna se to stalo, kdyz jsme byli na navsteve.
Samozrejme, ze dostala vyprask jak hrom.Az me to pak bylo lito, ale snad si to aspon bude pamatovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 To mě moc mrzí, hlavně že je malá v pořádku. Nic si nevyčítej, taky bych z toho byla hotová a je to moje noční můra, že Luky bude chtít malou tahat a někde s ní praští
.Blbý je, že se jim to ještě nedá moc vysvětlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Marti, hlavně, že to dobře dopadlo! Výprask si určitě nevyčítej, chtěla bych vidět jak by to takové malé dítě pochopilo vysvětlováním. Hlavně aby si to fakt pamatovala.
Taky se toho bojím už teď, protože Olouš je hroznej divoch a do všeho buší a moje NE má absolutně na salámu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastesti je malicka v poradku. Valus he hrozne divoka.Ja ji ani nemuzu nechat o samote s kocarem, protoze ona by ho hned prevratila…No, doktorka na pohotovosti mi rikala, ze ona ma taky dve deti dva roky po sobe a ze to byl teda mazec, ze si jeste uziju…ze to proste nejde uhlidat.Tak sem si rekla, to snad ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na NT screeningu, snad vše ok, teda viditelně ano, výsledky krve budu mít až večer či zítra. No a nejspíš budeme mít dalšího kluka
Doufám, že to ale nebude takovej ďáblík jako Oldík, páč to bych asi nezvládla. Nemůžem jet pomalu nikam autem, protože narvat ho do sedačky je jak zápas s Rambem. Řev a vzpíná se. A proč? Protože si přece nutně potřebuje sednout za volant a řídit sám! Nemůžu s ním jít ani pěšky do vedlejšího města třeba do lékárny či nakoupit, v kočáru už jet nechce, ale neujde to (je to cca 1,5 km), takže beru i kočár, ale Olouš nechodí způsobně za ruku, nýbrž furt lítá do stran, do silnice, na opačnou stranu. Pak už nemůže, tak si jde sednout do kočáru, kde vydrží asi minutu a už zas musí ven… no katastrofa
Jsem vždycky uplně vyřízená ![]()
Včera a dnes někde chumelilo, tak doufám, že se vám to vyhnulo
Nám jo ![]()
Mějte se a přeju vám hodné a klidné dětičky
A prďolkové ať hezky rostou a dýchají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr gratuluju k úspěšnému screeningu a k možná chlapečkovi. Já myslím, že ty druhé děti budou hodné a vděčné za chvilku klidu
.Magdalenka se radši narodila a šla si odpočinout do inkubátoru, než aby se nechala dále terorizovat od bráchy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr gratuluju k chlapeckovi! To ja sem zase riskla vychazku sr dvema detma naraz a muzu vam rict, ze to bylo o hubu. Nevedela sem, jestli drzet kocar nebo honit Valus pi silnici, fakt katastrofa!!
MarFr, zkuste Oldikovi koupit volant, kamoska to tak udelali a meli v autr klid…
Prikladam fotku ze sobotniho karnevalu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se máte? My už jsme se konečně uzdravili, tak jsme teď pořád venku, když je tak hezky. Ale je to pro mě záhul ![]()
Taky v pátek od poledne do rána hlídala Oldu babička, poprvé v životě, zvládl to úplně parádně, vůbec nebrečel i jí krásně usnul, ale od té doby se ode mě nehne. Už dva měsíce ho koupe a uspává taťka, ale teď ho nemůže ani oblíknout, nazout mu botu nebo mu podat jídlo, všechno musím dělat já
Doufám, že ho to brzo přejde, protože na konci dubna ho má babička hlídat od pátku až do neděle, tak aby jí z toho neklepla pepka
A nebo možná dřív klepne mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, Magdalenka je stále v porodnici a stále na JIP, ale za poslední týden udělala velké pokroky. už je venku z inkubátoru, dýchá samostatně, i když občas s tím má ještě trochu potíže, zkoušeli jsme už i kojit, chytila se krásně, ale ještě nemá sílu nic vysát, ze stříkačky jí to ale jde, jen to tedy moc neumí skloubit s dýcháním. Váží už dokonce 2265g a už je v 36tt, takže propuštění nám brání ještě ty občasné dýchací problémy a jídlo, ale věřím, že se to brzy zlomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL zdá se mi to, nebo prďolce zmodrala očíčka?
Ale to je nepodstatné, já jen že jsem si vzpomněla, že jsme se o tom bavily. To je super, že je to taková šikulka! Určitě už se i to dýchání brzo zlepší a už budeš mít kočičku brzo doma. Už nevypadá tak malilinkatá jak na prvních fotečkách, už je to takové správné mimčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
VÝŽIVOVÝ PORADCE - zkušenosti (ATAC, WELKO)
- 16.5.26 14:58
- ka2ka
- 2
FOTO: test slábne - 1 den zpoždění
- 16.5.26 14:26
- Dahlia0409
- 9
Carum carvi, jsou to německé čípky, máte...
- 16.5.26 13:36
- Evulka44
- 4
Je to duch prosím? Jsem cca 11 DPO
- 16.5.26 12:21
- TRG
- 5
Kvůli partnerovi mé matky se spolu nebavíme
- 16.5.26 13:55
- Klávesa289
- 31
11 DPO test ráno
- 16.5.26 12:53
- Vladusxx
- 4
Gambling, dluhy - léčebna Jihočeský kraj
- 16.5.26 12:47
- Duhovka12
- 8
Výpověď a výpovědní lhůta
- 16.5.26 13:12
- Beruska999999
- 11
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 16.5.26 11:22
- mado
- 6
Zkušenosti s kurzy sebeobrany Sorudo
- 15.5.26 23:57
- Hoby12
- 1
Nové příspěvky
Kam vyhazujete znehodnocené oblečení,...
- 16.5.26 15:30
- KKK85
- 67
Jak dopadly Vaše děti u přijímaček 2026
- 16.5.26 15:27
- nozu
- 40
11 DPO test ráno
- 16.5.26 15:26
- Beruska24899
- 5
Kvůli partnerovi mé matky se spolu nebavíme