Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Jo, takhle žila mamka. Kosmetika, kadeřnice, nehty. Klobouky
u nás na vsi a dlouhé letní šaty. Je to rebel
No, až časem mi dochází, že jsem celá po ní
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Supr to je, ale s nekym, koho budu milovat…jinak je to uplne stejne o nicem…ale nebudeme predbihat…ja netvrdim, ze se nezamiluji…v tuhle chvili je to vsechno otevrene…ale porad jeste miluju Helmuta, to je proste fakt, ktery nezmizi ze dne na den.
@Luxusnixicht píše: Více
Hele, stále mi v tom nadějném příběhu chybí jedna podstatná maličkost. MM je volný anebo si jenom hledá bokovku, protože „žena mu nerozumí“?
![]()
Je to všecko strašně čerstvý, nešpekuluj, užívej a dej si čas.
Nicméně ad Helmut - mlčením se o životní lásku nebojuje.
@xiaxxx píše: Více
Tojo, ty tvoje bombardaky
. To byla klopotkova, tu nikdo ani pořádně nepostrehl
.
Já to chapu. Když chlapa milujes, tak mu odpustis spoustu věci. Ale když ne, tak vidíš jen ty negativni vlastnosti. Když ho nemilujes, tak ti negativni vlastnosti, který s sebou nese testosteron, jako agresivita, dominance, vadí.
Mnoho studií ukazuje, že testosteron je častěji spojován se snahou o status, než s čistou agresí. Lze jej tedy stejně snadno vyjádřit jako: sebevědomí, vudcovstvi, soutezivy instinkt, sociální dominance a motivace.
@stock píše: Více
Hmm, je asi jedno, jak to nazves, ale ta potřeba chlapa soutezit mě nikdy nebavila.
@Arturie píše: Více
Nojo, zkratka nejsi Caster Semenya
, a po klimakteriu se hladina testosteronu snižuje. Takže nějaký „soutezeni“ vzal cert ![]()
@jege píše: Více
Je samozřejmě rok rozvedený, ženáče už nechci…
To je úplně akorát na vztah
má to nejhorší za sebou a spoustu čokolády před sebou.