Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1418
16.5.26 20:25

@Lorre já, tě neprásknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
16.5.26 20:26
@sirikit píše: Více

Tak daleko ještě nejsem, ale dobrý nápad
Asi bych chtěla k moři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
16.5.26 20:41
@Anonymní píše: Více

Já Tiramisu :mrgreen: :* Ale dnes jsem zvladla opravdu velky krpal na rozhlednu, tak si to zaslouzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.26 20:41
@zmrzlik píše: Více

Neeeee, já sama :nevim: to byly domácí jahody se šlehačkou, žádný Globus :cert: a o ty se nedělím :P

• Citovat
  • Upravit
14977
16.5.26 20:43
@Velryba černá píše: Více

Tzv. bodova dieta, zbodnu, co vidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
16.5.26 20:47
@Velryba černá píše: Více

Ten taky :mrgreen: Blbe je, kdyz ma clovek rad vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
16.5.26 20:48
:mrgreen: Nerad jeden nemravnej :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
16.5.26 20:56

Dobře děláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
16.5.26 20:58
@Luxusnixicht píše: Více
Že, jo? Ten už jinej nebude :P Jsem mu dala moc volna. :,( Jestli není lepší být na horách :pankac: Žádnej internet :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
16.5.26 21:03
@Baby.Lasagne píše: Více

Mango? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
16.5.26 21:13

Ja ani vlastne nevim, jestli se ozval, nebo ne…nekoukala jsem, nemam ho v hlavnim chatu…ale „bokem“… :D A ani koukat zatim nechci…no ja nevim, zda je nejlepsi vidat se casto :mrgreen: :think: Ono na tom asi tak nesejde…zalezi, jaci lide se potkaji a v jakem zivotnim obdobi…a my si s Helmutem sedli na 120 procent…nekdy i to psani da hodne…ten pocit, ze s tebou nekdo je a pritom te neomezuje…ale zase vse ma sve vyhody a nevyhody…a videt se 3× do roka, je malo i pro me…kdyby to zustalo jako na zacatku, ze jsme se videli kazdy mesic, byla bych spokojena a i mnohem klidnejsi, co se dalsich veci tyce…ale jak jsem mu mohla verit, ze je mi verny, kdyz jsme se vubec nevideli a on ani nemel uplne velkou snahu…to se pak nemohl divit, ze ho podeziram na kazdem kroku…takze ono by to asi slo a fungovalo, ale musel by se bud on vic snazit, nebo bych ja musela mit jeste nekoho tady…zase „ono to tolik chleba nezralo“…nebylo to neco, co by cloveka vyrazne omezovalo…a bylo to zaroven takove opravdu hodne vyjimecne…myslim, ze to tak bral i Helmi..akorat, ze on chtel tu pohodu, psat si hezke zpravy, posilat fotky a ne neco resit..jenze ja proste rikam, co citim…a u Helmuta se dlouho zdalo, ze to dava v pohode…ale asi to tak taky uplne nebylo…on neni, co se emoci tyce, uplne sverovaci typ…vse je u nej vzdy v pohode :roll: No uvidime, zda si budeme chybet tak moc, ze to budeme chtit zkusit znova…nebo to proste zhasne…jak se de rika - odlouceni pusobi na lasku jako vitr na ohen, maly uhasi, velky rozdmycha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
16.5.26 21:32
@sirikit píše: Více

Tak ono to trvalo 7 let…nemohlo to byt uplne spatne, to by skoncilo mnohem driv…mne to svym zpusobem vyhovovalo a melo to hodne pozitiv, byl to takovy nas svet…ale bylo tam to ale…a to bylo pak narocny…protoze ja neumim milovat jen na pul…a je paradoxem, ze ja zarlila na vsechny ( pripadne ) zeny, krom jeho ex…a nakonec nas rozdelila ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.26 21:41
@jege píše: Více
:mrgreen: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.26 21:44

Tohle vám sem hodím, čtu tu knížku a normálně se v ní píše, že na 98 lidí připadá 1 psychopat celosvětově, takže když má Praha 1,4 milionů obyvatel, žije v ní 14 000 psychopatů 8o, to je sakra vysoký číslo 8o

• Citovat
  • Upravit
14977
16.5.26 21:47

To je rozhodne nejlepsi :D :jazyk: Nalozit se do virivky a vubec neresit nejakeho Jegeho :cert: Pripadne Helmuta :mrgreen: :jazyk: Jak to tady psal ten anonym, jeden za 18 a druhy bez dvou za 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová