Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Možná ve stalym vztahu se z paru můžou stát parťáci. Ale ne kazda zenska na to má nervy tu jeho menopauzu vydrzet. A visa versa.
@Arturie píše: Více
Mě jo.
Akorát správnej, nezakomplexovanej testosteroňák nesoutěží se ženskou, ale s jinýma chlapama. A to ať si válčí o pozice, ve sportu, nebo kdo má krásnějšího papouška a delší oháňku, jak chtějí. ![]()
S testosteroňákama umím zacházet, a oni mě zaplaťbůh můžou. ![]()
Jak mám víc testosteronu, než ten chlap, prchám, protože v tom okamžiku oni právě začnou soutěžit se ženskou, a to nechceš. ![]()
Když žena zvedne rukavici a oni začnou prohrávat, je s nimi k nevydržení. A proto jsem se měla rozvést krátce po třicítce, a místo zachraňování manželství si najít najít si někoho s koulema. ![]()
@sirikit píše: Více
Jo, to souhlas, ti zamindrakovani si to trenujou na ty zensky. Na ty nejblizsi osobe ![]()
Akorát, ze já jsem se ve 30 teprve vdavala.
Já v 19, hned po střední. ![]()
Ale nemusela jsem, jak jsi tady tuhle psala, že jsem se nechala zbouchnout.
Mladej se narodil až o dva a půl roku později.
Prostě to tak tenkrát na vesnicích chodilo, která nebyla ve 20 vdaná, považovala se málem za starou pannu. ![]()
Příspěvek upraven 16.05.26 v 18:40
@Anonymní píše: Více
Omlouvám se, ale možnost pokecu se zdejšími anonymy vnímám podobně, jako by si se mnou chtěl v čekárně u doktora pokecat někdo s maskou jokera na ksichtě.
Děkuju, nemám potřebu.
@sirikit píše: Více
Ja vim…vim, ze je to pitomec…ale stejne se bojim, ze az se ozve, ze to neustojim…zase je ale pravda, ze kdyby se Andy snazil vic a neutekl od toho a stat se s Helmutem to, co se stalo ted, asi by mi bylo celkem fuk, jestli se ozve, nebo ne
Mela bych plnou hlavu Andyho…tenkrat jsem Helmuta vubec neresila…takze chce to najit jen to prave…tim nechci rict, ze to nemuze byt tento, muze to naskocit postupne…
@Arturie Já jsem dneska byla v knihkupectví a narazila jsem na knihu od Radkina Honzáka Princezna a psychopat a právě ji hltám, kdyby nebylo toho, že jsi sdílela svoje zkušenosti, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že takoví lidé jsou.. a v té knize jich je popsáno víc
Jo, to je pravda…kdyz ho milujes, neni co resit…
Helmut mel spoustu chyb, ale zaroven me dostal jako nikdy nikdo…a takove ty top lasky, se blbe nahrazuji…no uvidime. Treba budu prekvapena ![]()
@Anonymní píše: Více
Jo spoustu cokolady mam ted pred sebou i ja
![]()
@Velryba černá píše: Více
Jedna z nejlepších věcí na světě je čokoláda ![]()