Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nuda, daruji hromadu čokolády co mi tu smrdí ![]()
@zmrzlik píše: Více
Oslava proběhla. Nealko prosecco jsem sehnala.
Ale konečně může člověk vydechnout. Tolik nervů kvůli 8G.
Holky z vlákna o přijímacím řízení jsou moc šikovné datové analytičky, dodaly mi naději. A dítě se nakonec dostalo. Priorita 1.
@Luxusnixicht píše: Více
Já mám poslední dobou pocit, že to je jen, když tu lásku žiješ a jakmile ji jeden definitivně skončí a ten druhý to nechtěl, tak je po všem a ty vzpomínky už nemají sílu, až je mi kolikrát líto, že nejde ta silná emoce zachytit napořád a říkám si, jestli se to vážně stalo a nezdálo se mi to…. Souhlasím v tomhle se Sirikit, po těch zkušenostech, co teď mám z toho psaní, že nejlepší je vztah, kde se lidé vídají často, protože o tu lásku pečují a udržují ji naživu spolu, to psaní umí člověkem zamávat a pár zpráv vystačí na tři dny euforie, teda u mě
, ale pro mě je to jen nouzovka, je moc hezký, že víš, že na tebe někdo myslí a má tě rád a člověk si toho druhého nutně idealizuje a to až tak moc, že potom spoustu věcí toleruje a to není dobře, přitom psaní si lidi řeknou kolikrát víc osobních věcí, je víc emotivní a víc návykové a víc vzdálené od reality a taky dokáže víc zasáhnout a zranit. Já ti moc přeju, aby si měla všechna následující rande lepší než čokoládu a aby se ti Helmut už neozval, protože jinak se z toho nedostaneš ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Vždyť jo, povídám ti, že je to živý a kdyby se ozval teď, samozřejmě všeho necháš a přerazíš se s návratem, abys o měsíc později byla přesně tam, kde před „pauzou“.
Hodně se mi líbí citát „Člověk se klidně může vrátit do stejné řeky. Ale měl by si dobře rozmyslet, jestli se opravdu chce vracet do stejných sr@ček.
“
@Hanča1234 píše: Více
A nebudu pak obvinen ze ja na tvou nedbal? ![]()