Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
16.5.26 12:42
@Lorre píše: Více
:mrgreen: heeej zadny stahovaci teda nemam! Jen sexy krajkovy. Ze ty sis zase nevzal bryle a spletl sis me s tou druhou zenskou na druhym stole!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
16.5.26 13:03
@Venetia píše: Více

Ty už taky jedeš v módu „čekárna na smrt“, takže v rámci vlahých letních večerů u skleničky ledového čaje poklidně llistuješ nabídkou hrobových míst, případně vybíráš nějakou malebnou rozptylovou loučku, dojímáš se přitom poslechem pohřebních písní, a ňákej prudič, co by se po tobě sápal u rybníka na dece, by tě akorát rušil! :cert: :cert:
Taky se tím směrem tu a tam zamyslím, a osobně váhám mezi Falling Slowly a Dust in the Wind. :think:
Ale ty seš holt o dost kroků napřed, to je třeba si sebekriticky přiznat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6015
16.5.26 13:22

Ale kuš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
16.5.26 13:36
@Adull píše: Více

Takže ho chceš Ty? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
16.5.26 13:37
Že jo? Někde na dece u rybníka… Mravenci, klíšťata, zima… :zed: :mrgreen:

Není nad komfort v teplé postýlce s bublinkama a dobrůtkama! :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
16.5.26 13:40
@xiaxxx píše: Více

Jo, už jsem zas doma, všichni kolem nemocní, jenom já zatím odolávám. Škoda, že jsem sebou neměl léky a hygienické potřeby, celkem by mě zajímalo, jak by si doma beze mě poradili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
16.5.26 13:40
@tess50 píše: Více

Už nevím, jak ji nakopnout! :cert:
Twl, takový řeči furt v šedesáti! :zed:
Zatímco o pár měsíců starší já už druhý den projíždím e-shop Himalife, protože minule měla poradkyně v NTH naprosto skvostné šaty, a říkala, že jsou od nich a že ten obchod miluje, tak vážně přemýšlím, že si odtud taky něco objednám.. :think: :think:
Vůbec mám náladu na nakupování a nevím, jestli to není v první čtvrtině hubnutí blbost, a taky si říkám, jestli bych si před létem neměla nechat maličko přiťupnout pusu. :nevim:
Dilemata… :zed: :zed: :mrgreen:
Což ale není nic proti tchánovi, který bude za týden se zpožděním slavit 90 - reálně je měl před dvěma měsíci, ale to neměl volný termín DJ, na kterém děda trvá. :mrgreen:
Naše šedesátiny komplet protancoval, takže už jsem se včera smála, že ho musím pořádně vyfešákovat, protože to zas bude "dneska to rozjedem na plný pecky, zpívat a tancovat, prošoupem kecky! :dance: :dance: "
Na umírání času dost, až to fakt přijde, žádná čekárna není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
16.5.26 13:46

Ven by potrebovala poradnyho chlapa asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6015
16.5.26 13:48
@sirikit píše: Více

No, kdyby se náhodou objevil někdo, kdo tu čekárnu na smrt zcela nečekaně :mrgreen: zbourá, i v 60 by to mohla být jízda. @Venetia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
16.5.26 13:50

To by musela byt dama tomu zbourani naklonena…zatim to je cekarna na smrt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
16.5.26 13:51
@sirikit píše: Více

Tak ztrata casu to nebyla, protoze jsem ho milovala a jinak to holt neslo…vse ma svuj cas, preskakovat kapitoly, taky neni idealni…protoze se k nim pak stejne casto musis vratit, kdyz chces pochopit vsechny souvislosti a chces to mit uzavrene…ale jinak souhlas, to milenectvi, zvlast takhle na dalku, ti nemuze dat to, co ti da opravdovy vztah, kde neni nikdo treti…je to uplne neco jineho…a dejme tomu, ze ten milenecky vztah, muze byt vhodny tam, kde jsou oba zadani…ale kdyz je ta zenska sama, vzdycky bude chtit casem vic a bude si milence narokovat vic, nez je zdravo…coz jsem delala i ja…u Helmuta jsem hlidala kazdy krok, cekala na kazdou zpravu…zmenilo se to, az kdyz prisel Andy…cimz se potvrzuje, ze kdyz jsou sily vyvrovnane, tak to jde mnohem lepe…ale samozrejme uplne nejlepsi je, mit jen jednoho a investovat tu energii do nej…jinak se to nikdy nevrati v plne mire…takze bych vlastne Helmutovi mela byt vdecna, ze mi dal tu sanci, najit si nekoho lepsiho…je tu ovsem ten otaznik…co bude, az se Helmut ozve…a ja myslim, ze se ozve..jak to zamicha kartama…a ono je asi jedno, jestli to bude ted, nebo za 9 mesicu, jako to bylo u Andyho…kde jsem si taky myslela, ze bych ho poslala nekam…a to zdaleka nebyla takova laska…myslim, ze to bude ta posledni zkouska…a taky zalezi na tom, jak se to vyvrbi s panem M…pokud bych se zamilovala, zrejme bych uz jen Helmutovi podekovala za projeveny zajem a tentokrat pauzu navrhla ja :jazyk: Ale pokud se nezamiluji, bude to dost prekerni situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
16.5.26 13:56
@Luxusnixicht píše: Více

8o jakou pauzu chces navrhovat Helmimu, kdyz mas M? Pokud M o tebe ma zajem a sedite si, tak koketovanim s Helmim nebo po nem tesknit, si ten pripadnej vztah s M. muzes solidne rozbit…tak neblbni jezis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
16.5.26 13:56

Přesně tak.
Včera jsem s 83 repondentkou (známe se asi 12 let a je to úžasná, pořád moc hezká čupr ženská) zasvěceně probraly permanent obočí, pochválila mě, že to mám hezký a že ona si to zas musí vyrazit nechat obnovit, protože po třech letech už jí to začíná vypadávat. :think:
Miluju tohle, nekašle na sebe nerezignuje, žije - zastihla jsem ji akorát uprostřed rekonstrukce kuchyně. :palec:
Stáří je v hlavě, jak se na život člověk vybodne, že už to pro něj nejni, je v perdeli, pane hrábě! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
16.5.26 13:59
@Andelskej_Satan píše: Více

Myslela jsem to tak, kdyby se Helmi ozval…a kdybych s nim zase mela neco mit, je jasny, ze s M bych to utnula. Nemohla bych mu lhat, to si nikdo nezaslouzi. Ja uz jsem v tomto poucena obema smery, lhala jsem, i mi bylo lhano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
16.5.26 14:02
@Luxusnixicht píše: Více

Asi ti ted uplne nerozumim…nepsala jsi o odstavec vys jaky to je supr, kdyz mas rande vickrat v tydnu, a staci aby Helmi napsal, tak vse zahodis a vratis se k dopisovacimu, to se ani neda nazvat, vztahu? To jako vazne? Proc proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová