Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
20.4.14 03:54

@IvčaL to je supet, že už půjde malá domů, to to uteklo. Hlavně, že už je v pořádku.
My jsme s Pavlínkou objednaní za měsíc na první očkování, tak už z toho mám nervy teď, jak na to bude reagovat. Valuš neměla s žádným problém, tak snad to budeme mít taky tak…
Jinak já jsem se stěhovala jen jednou a to k manželovi domů a už tu na věky zůstanem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.4.14 07:21

Tak kdo ví, jak Ivča…

@Martina28 Marti, hlavně žádné nervy dopředu z očkování :mrgreen: Ale je to fakt asi blbý, člověk už ví, co se může dít, tak se asi musí děsit dopředu, viď :) My s Oldou taky neměli žádné problémy po očkování, i byl snad až do 11. měsíce pořád zdravý, takže já už se dopředu děsím toho, že s druhým mimčem takovou kliku mít nebudem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.4.14 03:23

No právě, taky si říkám, že ti šlo s Valuš všechno hladce…
No, necháme se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.4.14 04:20

Ahoj holky, nějak nestíhám :) a to je malá stále v porodnici. Nakonec jsme se dohodli s doktorkou, že jí dáme čas do 38 týdne, takže k ní nastoupím zítra a v pondělí nejspíš půjdeme domů. Krásně jí jde kojení, v neděli dokonce dala 80 ml 8o a už váží 2720g a měří 46 cm, takže se čeká jen na gestační věk 38+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.4.14 05:56

@IvčaL Tak to je super, že už Magdalence to kojení jde! A je možná lepší, že bude trošiku dýl pod dohledem, viď. Ty pak budeš určo taky klidnější. A dýchání už má teda v pohodě? A už máš doma všechno nachystané? :)

Holky, zítra na mě dopo vzpomeňte, jdem na to :lol: Už dneska jsem ale nervózní jak blázen :mrgreen:

Tak hezkej víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.4.14 07:29

@IvčaL jé,tak to je paráda. Už budete všichni spolu. A už malou viděli babička s dědečkem nebo k ní pořád smíte jen vy? Konečně u vás bude příští týden veselo :dance:
@MarFr držím všechno co mám. Hlavně ať vyjde po :kytka: časí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.4.14 11:58

@MarFr Máš pravdu, že i já jsem mnohem klidnější, když se ještě chvíli s propuštěním počkalo, mohli jsme doma všechno nachystat a psychicky se na to připravit, i když to asi úplně nejde nikdy, protože ještě nevím, co mě čeká, ale říkám si, že to bude krásné :lol:
Dýchá hezky, ale kortikoidy budeme muset dávat bohužel asi ještě hodně dlouho. Možná i několik let :|.Doma už je všechno snad připravená, mám sbalenou tašku do porodnice :),k porodu jsem to nestihla, tak alespoň teď. Včera jsem ještě půjčovala monitor dechu.Luky neustále kolíbá s kolíbkou a šplhá na kočárek, tak to bude mít Májinka dobré :oops:
Myslím na tebe, ať vám to zítra všechno klapne a hlavně přeji hodně štěstí :kytka:

@Martina28 ještě jí nikdo neviděl, teoreticky už by tam babička s dědou mohli, ale sami se tam moc nehrnou a přemlouvat je nebudu, takže počkáme na příjezd domů, to už je stejně za dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 13:25

Ahojky holky, tak jsem se zhrozila, jak dlouho jsen tady nebyla :-( řešili jsme s manželem docela vážné problémy, že jsem nějak ani neměla náladu. Ale rozchod je už snad zažehnaný a pulroční krize taky…
Nějak se ale nšstačím divit, kolik je tu novinek. Moc gratuluju všem čerstvě narozeným miminkum, maminkám pevné nervy. A taky gratuluju ke svatbě;-)
Jinak novinky u nás, máme zkolaudováno…huráááá
Chodím na pul uvazku do práce, je to náročnější ale aspon občasnsi odpočinu od tý malý vzteklinky…má ted nějaký vztekavý období.. jinak je to ale správná ženská, tu pusinu nezavře. Pořád něco povídá. taky je to pěknej paličák…
Druhé mimi zatím neplánujem, ale už o něm mluvíme…
Budu se snažit chodit sem víc:-)
krásný víkend holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 13:26
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 13:28

Toje moje kočička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.4.14 12:18

@Lenka86 Leni, tak gratuluju ke koulaudaci a hlavně teda že se vám podařilo zažehnat krizi!
Fotečky máš krásné, malá je úplná modelka! :) A jak to děláš, že chodíš do práce? Myslím s malou. Hlídá babička, nebo se střídáte s manžou?

No jinak nám se to v sobotu vyvedlo :) Přikládám jednu prdlejší fotku od fotografky, co jsme dostali jako ochutnávku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.4.14 14:01

@Lenka86 Ahojky,vítám tě zpátky, malá je nádherná princezna :palec:
@MarFr gratuluju,jsem ráda, že jste si to užili a moc vám to slušelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.4.14 14:11

My jsme konečně všichni 4 doma :dance:
Strávila jsem s Májinkou v porodnici krásný víkend a včera odpoledne jí propustili s váhou 2875g a 49 cm, takže po dvou měsících je to standartní miminko a jak řekli sestřičky, je to valibuček ;)
Lukášek jí přijal nádherně, až jsem musela brečet. Hned ve dveřích říkal „jé Májinka, udělám malá, můžu?“ a něžně jí pohladil po hlavičce. Teď jí pořád hladí, pusinkuje, kouká na ní do postýlky a bohužel jí tedy taky chce pořád nosit a bojím se aby jí nezašlápnul, protože z toho nemá vůbec rozum a chce u všeho asistovat.Ale nežárlí tedy vůbec. Tak to snad ještě nepřijde.
Dneska jsme byli u dětské dr, a během května a června budeme každou chvíli objíždět doktory, naštěstí mám doma váhu, tak nemusím k doktorce každý týden na vážení a stačí jí jen vždycky zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.4.14 20:49

@Lenka86 malá je úžasná
@MarFr byli jste krásní, přeju štěstíčko
@IvčaL to je tak krásný, úplně mě to dojalo, že už jste všichni pohromadě.

Holky, vám to všem tak sluší, jak to děláte, že jste tak hubený?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.4.14 06:36

Holky, díky moc!

Marti :mrgreen: Já teda fakt hubená nejsem :mrgreen: Ale u Ivči mě to též zaujalo, že je hubeňoučká, sice asi neměla úplně veliké bříško před porodem, ale takhle Ivčo vypadáš, jak kdybys nerodila vůbec :) Moc ti to sluší!
A je úžasné, že Lukášek je takovej k Májince, snad mu to vydrží :) Tak se Ivčo drž a užívej si vaší krásnou rodinku :) A hlavně ať je prďolka v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny