Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Veroniqe To jsem nevěděla, že si něco takového už musela řešit
Tak to je potom úplně jasné, že máš nervíky. Ale když na sobě pozoruješ takové změny, tak snad je všechno v pořádku!! Těhu cukrovka se asi dá přežít, ne?
Moc držím pěsti, aby bylo vše ok a těch 14 dní ti rychle uteklo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe pokud tě alespoň bolí prsa, nekrvácíš ani nic podobného, tak je určitě všechno v pořádku a miminku už dávno bije srdíčko jako zvon. Docela se divím, že tě doktor na kontrolu nepozval dřív, to i ten můj mě ze začátku zval po 14 dnech, pak už to bylo tedy horší
.
A co test, já jsem se ze začátku vždycky uklidňovala tím, že mám na testu stále pěkně silnou čárku, u ZT by čárka slábla, ne?
Utrogestan jsem taky brala u obou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, neboj určitě to bude v pohodě. Jak píšou holky, příznaky máš, tak to bude dobrý.
Ivčo, malá má taky selest a neměla uzavřenou chlopen, tak snad už to bude o. k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ach jo, máme trable s pindíkem. Včera ráno se nechtěl vůbec vyčůrat, visel na mě snad půl hodiny a plakal. Tak jsem si myslela, že má třeba nějaký zánět močáku nebo tak něco a šli jsme k doktorce. Nakonec je z toho přilepená předkožka, doktorka mu to zkoušela trošku přetáhnout, ale ono mu to nikdy nešlo, takže mu to natrhla. Jsem naštvaná a nešťastná. Mám mu to vyplachovat a mazat mazáním, pod tu kůžičku. Ale jak to mám kruci asi udělat, když si na něj nenechá ani šáhnout, ani když ho nebolí, tak si na něj nenechá šáhnout, natož teď. Včera jsem to ořvala. Páč na netu jsem četla, že do tří let nepřetahovat, že se to samo uvolní, i doktorka říkala nepřetahovat a pak mu to sama natrhne! Čůza!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr to je mi moc líto, drž se a ať se mu to rychle zahojí. Já taky pořád řeším, jak je to tedy správně, Lukymu to taky vůbec nejde přetáhnout, když jsme to zkoušeli, tak mu vždycky akorát trochu tekla krev, tak jsme toho raději nechali, taky jsem četla, že se to nemá dělat, aby se kůže nezjizvila a netratila pružnost, že se to časem uvolní samo. Teď to malinko zkouším, ale nenechá na sebe taky šáhnout, hned říká, že ho to bolí, ale směje se, takže ho to spíš lehtá. Ale bojím se, aby s tím taky neměl nějaké problémy, neuvolňuje se mu to vůbec, má stále pindík, jak malé miminko, tak nevím, jestli to nějak řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL no tak my to měli asi stejné, jako pinďa mu roste, ale dírečku měl pořád stejně mrňavou. Neměl s tím doteď žádný problém a akorát se teda modlím, aby po tom doktorčiném zákroku se mu to nějak nezjizvilo a neměl s tím mít akorát víc problémů ![]()
Dneska už mu jde teda snad bezbolestně čůrat, ale stejně to má pořád krvavé a natržené. No až se mu to zahojí, tak musíme s tím povolováním snad nějak začít. Asi ve vaně, ve vodě se ta kůže víc uvolní. Dneska jsem mu říkala, ať si to zkusí stáhnout sám, tak si to kousíček udělal, tak možná to zkusíme touhle cestou, aby si to dělal sám, páč to sám pozná, kdy ho to bude bolet.
Ale jak se to teda má správně dělat, když každý druhý na to má jiný názor, to nevím teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr to mě taky štve, že nevím, co s tím tedy správně dělat, to je stené, jako hygiena u holčiček - polovina tvrdí nedělat nic a druhá zase při každém přebalování vytírat důkladně dětským olejíčkem ![]()
Taky ho asi naučíme, aby si to přetahoval sám, to by ne něj mohlo platit, on teď musí všechno sám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Právě Olďajz taky musí všechno sám a tohle by se jim mohlo později hodit, že
![]()
U holčiček vůbec nevím, to jsem zatím neměla důvod zkoumat. Tak holky třeba řeknou, co dělaly. Ale moje kámoška, co má holčičku myslím mazala jen proti opruzeninám, o olejíčku nic neříkala. Ale tam jde hlavně o to, aby se nedostaly nečistoty do vagínky (teď si ani nejsem jistá, jak se to naše ústrojí jmenuje
), jinak tam snad nehrozí žádný problém, nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr právě, že u holčiček může zarůst vstup do pochvy, takže se to musí roztahovat a někdo přávě radí i vytírat tím olejíčkem a někdo zase říká, že se s tím nemá dělat nic, aby se nenarušila ochranná bariéra a nedostala se tam infekce, je to asi podle toho, kdo řešil jaký problém, tak podle toho radí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, teda to je mazec. Jesteze nemame kluka…Ale ja mám kamosku a ta klukovi pretahovala predkozku od narození a není problém. tak nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
MarFR to mě teda strašně mrzí!! Ale co doktor, to jinej názor. Náš doktor to taky neřeší a řekl, že do tří času dost, kamarádky doktorka řekla přetahovat od 3 měsíců a malej je stejně starej jako náš Eliáš a mají skoro komplet přetahnuto!!!
Když jsem to u ní před půl rokem viděla, tak jsem začala na svou pěst sama přetahovat a jsme tak v půlce, no..
ze začátku to vůbec nešlo, ale Eliáš naštěstí v těhle věcech opravdu spolupracuje, takže super. Jde to teda hrozně pomalu, ze začátku tam bude mít hodně té kůžičky, takže kolikrát mu úplně jakoby odpadl takovej kousek tvarůžku.. hodně jsem mazala framykoinem, po každém přetahnutí a neboj, někdy se mi taky podařilo ho malinko natrhnout, samozřejmě nechtěně. Ale namazala jsem framykoinem a za dva dny po tom nebylo ani stopy!!!
Ono je to strašně nepříjemné, ale snažim se to Eliáše učit, že to fakt děláme každý den ve vaně a učim to i jeho, aby to zkoušel sám.. tak leda zkus Oldíka přemluvit, aby to zkoušel sám, že na něj zatím sahat nebudeš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se chci vyvarovat toho, aby ve 3 letech řekli, že to prostě má zarostlý a budou mu to strhávat!! To radši fakt trénujeme každej večer sami a zatim musim zaťukat, že jde to sice opravdu pomalu, ale jde..
zkus třeba říct manželovi, jestli by mu chlap byl na tohle příjemnější??? Některý děti to tak mají..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe Veru, s tím tátou si to trefila, od něj si to nechá v klidu namazat, ode mě nechce nic
Ale je fakt, že když mu řeknu, ať si to zkusí stáhnout sám, myslím malýho Oldu
, tak si to tak nějak sám šudlá, takže touhle cestou se asi vydáme. A po této zkušenosti teda musím říct, že pokud druhé mimi bude kluk, tak mu to snad budu taky dělat od malička, abychom se zas nedostali do takové situace.
Těžce snáším, když má prcek třeba velkou horečku a vidim jak je „mrtvej“, natož když má takovéhle nějaké bolení a že ho to teda muselo bolet ![]()
Jinak tu mastičku, co jsme na to dostali, je to sice oční mast, ale taky s framykoinem a už to má snad dobré, no. V pátek jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne, jestli to budem dál něčím mazat, nebo jestli jen zkoušet to povolovat ve vaně. Ale framykoin je tuším jen na předpis, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr tak teď jsi mi sama překvapila, ale opravdu je na předpis.. já bych bývala řekla, že ne. Asi mi to nenapadlo, protože ho máme pořád doma, buď jsem si ho vzala ještě v nemocnici a jednou ho přitahnul od doktora i manžel, když spadnul z kola..
No a ještě se doporučuje koupel v heřmánku nebo v hypermanganu. Ale opravdu bych to taky radši řešila sama, než aby mu to potom strhávali..
Jedna kámoška mi říkala, že se s tim pak nemažou, vezmou jakousi lžičku a objedou mu to.. prý hroznej zážitek, tohle bych nikdy nechtěla zažít!!!
Takže statečně přetahujte, ono to půjde!! I když opravdu hodně pomalu, je to pakárna s těma pinďourama.. ![]()
Držim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, ja znam případ, kdy to strhavali chlapovi až ve 40 letech a to teprv musel byt zážitek!!!takže hodně úspěchů!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dejte mi prosím hlas v soutěži a vyhrajte.
- 18.5.26 06:24
- admin
- 4
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 06:50
- free333
- 19
Máte někdo smlouvy od Providentu?
- 18.5.26 06:28
- admin
- 4
Studium kombi OPF Karviná - Ekonomika a...
- 17.5.26 20:42
- KláraS.2000
- 1
Silná bolest při stolici - zácpa
- 17.5.26 23:03
- hejtmanka14
- 7
Nekončící urologické problémy
- 17.5.26 23:09
- Epilinka159
- 2
Jak uspat 9m mimino rychleji?