Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
30.4.14 08:41

Holky, děkuju, vy jste milé :).No my máme hubenost tak nějak v rodině, takže pro to nemusím nic moc dělat, je ale pravda, že se snažím už hodně dlouho jíst trochu zdravěji. ale po tom, co jsem se skoro 3/4 roku jen válela doma, tak jsem jak kus hadru, takže to není taky úplně ideální, na zádech nemám snad jediný sval a už se začínají ozývat, takže bych potřebovala začít intenzivně cvičit, ale kde na to vzít čas a náladu, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.4.14 09:07

@IvčaL Já myslím, že se ti svalíky tak nějak objeví i bez cvičení. Budeš chovat Májinku, ta bude těžknout a těžknout a svaly se budou tvořit a tvořit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
30.4.14 09:18

@MarFr bylo by to potřeba nebo zase skončím na neurologii s bloknutou páteří :oops:

Jé, já tady lenivím. Manžel šel s Lukáškem ven (má teď 14 dní dovolenou),Májinka klidně spinká a já abych šla vařit nebo žehlit tu tunu prádla, tak tady radši sedím na emiminu, jsem hrozná :D, ale vlastně jsem neměla šestinedělí a říká se, že když spí novorozenec, má si jít i maminka lehnout a nabrat síly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.14 09:43

To jo, s jedním miminem to jde si jit lehnout, ale se dvema je to horsi.Ja zrovna obaluju rizky, mame zedniky, takze se fajt nenudim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
30.4.14 10:55

@Martina28 já se právě s Lukáškem moc nenudila, ten od rána do rána jen řval :lol:,to mít první Májinku, tak nemám do čeho píchnout :P a u druhého bych byla pěkně rozčarovaná. Ale už taky vařím oběd a pověsila jsem další várku prádla ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
3.5.14 20:08

Ahoj holky..
taky jsem se trošku zdržela s komentářema, ale jsme díky bohu přestěhovaní, svatbu máme taky za sebou a rychle jsem dočetla, co jsem zameškala!!
Marti F: Moooc gratuluji k svatbě, ta jedna fotečka je moc pěkná, moc se těšim na další!!! Hlavně, ať Vám vše klape a máte se rádi.. :)
Ivčo: To je tak krásný, ty Vaše fotky.. je vidět, jak na malinkou láskyplně koukáte a i přes to, co jste si prožili jste tak šťastní!! Moc držim palce, ať je Májinka pořád tak hodná holčička a hlavně zdravá a v pořádku!!!
Já mám tedy malou novinku, nechci se zatím moc chlubit nebo něco zakřiknout, ale při tom stěhování jsem tak nějak na všechno zapomněla, až mam najednou zpoždění a druhou čárku.. :) sice jen slabou, ale vypadá to, že je to tam! Mám samozřejmě strach, taky jsem to neměla vždycky úplně bez komplikací, tak se snažím na sebe dávat pozor a netahat tolik malýho, k doktoru se objednám ještě tak za týden, aby tam vůbec něco viděl! Tak mi držte palce!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.5.14 21:49

@Veroniqesuper :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.5.14 07:16

@Veroniqe Veru dík moc! :) Fotky určo ještě nějaké přidám, ale zatím stále čekáme na ty od fotografky :)
No a já teda taky zatím jen tak opatrně gratuluju :) Ale spíš teda držím pěsti, aby to fakt dopadlo a vše bylo ok! Nakonec jste to teda zmákli rychle ;)Tak se opatruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.5.14 10:01

@Veroniqe to jsou super zprávy, tak ať čárka sílí a všechno je v nejlepším pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.5.14 17:39

MOc děkuji!
Zatím mě malej teda ted pořádně vytáčí..:( vždycky mě tak začne bolet břicho, tak to musim nějak zvládnout!!!
Má takový blbý období, pár dní je zlatej, pár dní zase na zabití!! Prostě zkouší, co vydržím a neposlouchá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.5.14 18:23

Jej, tak to my máme též, akorát že nějak úplně vynechává ty dny, kdy je zlatej :) Minulý víkend jsem si od něj krásně odpočinula a myslela jsem, že načerpám síly na dost dlouho, ale už bych ho zas někam odvezla :) Snad je to brzo přejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.5.14 18:28

U nás taky malý vztekloun. Neustále vymýšlí nějaké hovadiny, nehraje si ani chvíli sám a každou chvíli řve a řve. Pomáhá mi tvrzení, že batole má nervový systém na úrovni psychopata :lol: a s určitými situacemi se prostě neumí vypořádat a reaguje tak jak reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.14 18:40

Holky, ať žije období vzdoru! U nás to stejný. No holt to budeme muset vydržet :roll:
Jinak já jsem ode dneška na antibiotikách…udělal se mi jakejsi vřed mezi půlkama a bolí jako sviňa. :,( navíc mě z toho bolí celej člověk, tak v tom mám asi nějakej zánět…ach jo, holky, nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 09:16

Ahoj holky, no vy teda jedete ;-) svatba, další mimi… všem moc gratuluju!!
Verčo, držím palce, at je vše ok, a šetři se.
Ivčo, malá je nádherná, gratuluju, že jste konečně všichni pohromadě a držím palce, at to zvládáte… podle fotek, jste byly v porodnici v Podolí, vid? Dělá tam kámoška, na novor.aru/jip…
Jinak s tou prací, dělám na pulku, služby-dvanáctky, takže jich mám tak 7 do měsíce, a hlídá budto manža, nebo moje mamka…a občas vypomůžou moje ségry.
Jinak Ivča je pěknej hubenour, teda ;-) po dvou dětech… Já začala chodit cvičit K2, je to mazec ale super se na tom odreaguju.. o nějaké pravidelnosti se mluvit fakt nedá, ale pro aspon pro ten pocit, že něco dělám..
Období vzdoru u nás taky probíhá uspěšně… Hlavně co se týká nočníku, tak dokáže vzdorovat hooodně dlouho.
Taky mě docela trápí, že od té doby co spinká sama v pokojíčku ve velké posteli, tak se docela často budí, jakoby měla zlé sny…a to každou noc. Někdy fnuká a pláče celou noc, a ve finále stejně skončí tak, že si k ní budto lehnu, nebo si ji vezmu do ložnice… Nějak nevím, co s tím.. ráno se většinou probouzí rozmrzela, protivná, nevyspalá…a já taky :-( Nevíte někdo co s tím? Někde jsem četla, že na to někdo zkoušel nějaká homeopatika, nemám s nima ale žádnou zkušenost, tak nevím :(
Hezký sluníčkový den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.5.14 09:52

@Lenka86 ano,byli jsme v Podolí a na RES/JIP jsme strávili 7 týdnů, takže jsme se 100% s tvojí kamarádkou setkali - jsou tam všichni naprosto super a díky nim jsem se z toho nezbláznila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny