Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, děkuju, vy jste milé
.No my máme hubenost tak nějak v rodině, takže pro to nemusím nic moc dělat, je ale pravda, že se snažím už hodně dlouho jíst trochu zdravěji. ale po tom, co jsem se skoro 3/4 roku jen válela doma, tak jsem jak kus hadru, takže to není taky úplně ideální, na zádech nemám snad jediný sval a už se začínají ozývat, takže bych potřebovala začít intenzivně cvičit, ale kde na to vzít čas a náladu, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Já myslím, že se ti svalíky tak nějak objeví i bez cvičení. Budeš chovat Májinku, ta bude těžknout a těžknout a svaly se budou tvořit a tvořit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr bylo by to potřeba nebo zase skončím na neurologii s bloknutou páteří ![]()
Jé, já tady lenivím. Manžel šel s Lukáškem ven (má teď 14 dní dovolenou),Májinka klidně spinká a já abych šla vařit nebo žehlit tu tunu prádla, tak tady radši sedím na emiminu, jsem hrozná
, ale vlastně jsem neměla šestinedělí a říká se, že když spí novorozenec, má si jít i maminka lehnout a nabrat síly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, s jedním miminem to jde si jit lehnout, ale se dvema je to horsi.Ja zrovna obaluju rizky, mame zedniky, takze se fajt nenudim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 já se právě s Lukáškem moc nenudila, ten od rána do rána jen řval
,to mít první Májinku, tak nemám do čeho píchnout
a u druhého bych byla pěkně rozčarovaná. Ale už taky vařím oběd a pověsila jsem další várku prádla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
taky jsem se trošku zdržela s komentářema, ale jsme díky bohu přestěhovaní, svatbu máme taky za sebou a rychle jsem dočetla, co jsem zameškala!!
Marti F: Moooc gratuluji k svatbě, ta jedna fotečka je moc pěkná, moc se těšim na další!!! Hlavně, ať Vám vše klape a máte se rádi.. ![]()
Ivčo: To je tak krásný, ty Vaše fotky.. je vidět, jak na malinkou láskyplně koukáte a i přes to, co jste si prožili jste tak šťastní!! Moc držim palce, ať je Májinka pořád tak hodná holčička a hlavně zdravá a v pořádku!!!
Já mám tedy malou novinku, nechci se zatím moc chlubit nebo něco zakřiknout, ale při tom stěhování jsem tak nějak na všechno zapomněla, až mam najednou zpoždění a druhou čárku..
sice jen slabou, ale vypadá to, že je to tam! Mám samozřejmě strach, taky jsem to neměla vždycky úplně bez komplikací, tak se snažím na sebe dávat pozor a netahat tolik malýho, k doktoru se objednám ještě tak za týden, aby tam vůbec něco viděl! Tak mi držte palce!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe Veru dík moc!
Fotky určo ještě nějaké přidám, ale zatím stále čekáme na ty od fotografky ![]()
No a já teda taky zatím jen tak opatrně gratuluju
Ale spíš teda držím pěsti, aby to fakt dopadlo a vše bylo ok! Nakonec jste to teda zmákli rychle
Tak se opatruj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe to jsou super zprávy, tak ať čárka sílí a všechno je v nejlepším pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MOc děkuji!
Zatím mě malej teda ted pořádně vytáčí..:( vždycky mě tak začne bolet břicho, tak to musim nějak zvládnout!!!
Má takový blbý období, pár dní je zlatej, pár dní zase na zabití!! Prostě zkouší, co vydržím a neposlouchá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jej, tak to my máme též, akorát že nějak úplně vynechává ty dny, kdy je zlatej
Minulý víkend jsem si od něj krásně odpočinula a myslela jsem, že načerpám síly na dost dlouho, ale už bych ho zas někam odvezla
Snad je to brzo přejde!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky malý vztekloun. Neustále vymýšlí nějaké hovadiny, nehraje si ani chvíli sám a každou chvíli řve a řve. Pomáhá mi tvrzení, že batole má nervový systém na úrovni psychopata
a s určitými situacemi se prostě neumí vypořádat a reaguje tak jak reaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ať žije období vzdoru! U nás to stejný. No holt to budeme muset vydržet ![]()
Jinak já jsem ode dneška na antibiotikách…udělal se mi jakejsi vřed mezi půlkama a bolí jako sviňa.
navíc mě z toho bolí celej člověk, tak v tom mám asi nějakej zánět…ach jo, holky, nemáte s tím některá zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, no vy teda jedete
svatba, další mimi… všem moc gratuluju!!
Verčo, držím palce, at je vše ok, a šetři se.
Ivčo, malá je nádherná, gratuluju, že jste konečně všichni pohromadě a držím palce, at to zvládáte… podle fotek, jste byly v porodnici v Podolí, vid? Dělá tam kámoška, na novor.aru/jip…
Jinak s tou prací, dělám na pulku, služby-dvanáctky, takže jich mám tak 7 do měsíce, a hlídá budto manža, nebo moje mamka…a občas vypomůžou moje ségry.
Jinak Ivča je pěknej hubenour, teda
po dvou dětech… Já začala chodit cvičit K2, je to mazec ale super se na tom odreaguju.. o nějaké pravidelnosti se mluvit fakt nedá, ale pro aspon pro ten pocit, že něco dělám..
Období vzdoru u nás taky probíhá uspěšně… Hlavně co se týká nočníku, tak dokáže vzdorovat hooodně dlouho.
Taky mě docela trápí, že od té doby co spinká sama v pokojíčku ve velké posteli, tak se docela často budí, jakoby měla zlé sny…a to každou noc. Někdy fnuká a pláče celou noc, a ve finále stejně skončí tak, že si k ní budto lehnu, nebo si ji vezmu do ložnice… Nějak nevím, co s tím.. ráno se většinou probouzí rozmrzela, protivná, nevyspalá…a já taky
Nevíte někdo co s tím? Někde jsem četla, že na to někdo zkoušel nějaká homeopatika, nemám s nima ale žádnou zkušenost, tak nevím ![]()
Hezký sluníčkový den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka86 ano,byli jsme v Podolí a na RES/JIP jsme strávili 7 týdnů, takže jsme se 100% s tvojí kamarádkou setkali - jsou tam všichni naprosto super a díky nim jsem se z toho nezbláznila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 17.5.26 07:28
- Semtex
- 4
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 17.5.26 07:33
- mag
- 23
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 07:32
- Pučálkovic.Amina
- 52
Fakt nechutná věc - napité klíště v puse
- 16.5.26 21:06
- Anezka1990
- 16
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 16.5.26 22:06
- Anonymní
- 9
Dědictví, když má dítě “nového otce”
- 16.5.26 17:57
- Aletheia
- 5
KET a 10tý den - test negativní/krev...
- 16.5.26 21:25
- Satalie
- 4
VÝŽIVOVÝ PORADCE - zkušenosti (ATAC, WELKO)
- 16.5.26 14:58
- ka2ka
- 2
FOTO: test slábne - 1 den zpoždění
- 16.5.26 17:24
- Daisy98
- 12
Carum carvi, jsou to německé čípky, máte...
- 17.5.26 07:28
- blumen
- 5
Nové příspěvky
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 17.5.26 07:46
- Eliška
- 5
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 17.5.26 07:46
- Anonymní
- 16
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 17.5.26 07:45
- Neboj
- 25
Snažení o miminko - měření bazální...
- 17.5.26 07:45
- Leienka
- 33274
Jak dopadly Vaše děti u přijímaček 2026
- 17.5.26 07:44
- Anonymní
- 45
Milenky sem nová diskuze
- 17.5.26 07:43
- stock
- 105450
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 17.5.26 07:42
- cherryinbloom
- 2107
Vtipné hlášky našich dětí
- 17.5.26 07:36
- azaleila
- 24299
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- Pučálkovic.Amina
- 52
Máte zkušenost s šikanou na ZŠ?
- Anonymní
- 34