Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky..
tak se hlásím, že jsem byla včera u dr, zatím 6tt, takže srdíčko jsme ještě neviděli..
no a jinak je to naprostá hrůza!! S Eliášem jsem takový stavy vůbec neznala, byla jsem absolutně v pohodě a teď??
V podstatě jen spim a jim.. a celej den se mi zvedá žaludek, ve svý podstatě nechci nic jíst, protože je mi ze všeho blbě, ale když se nenajim, tak je to ještě horší..
no a taky mam fakt štěstí, že mam toho nejlepšího muže na světě, kterej je ke mě úplně nejvíc tolerantní a všechno za mě dělá, hrozně moc mi pomáhá, jinak bych to asi vůbec nezvládla..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe to,že ti není dobře, je určitě dobré znamení, že se miminko vyvijí jak má a brzy se i srdíčko ukáže, ale tyto stavy ti tedy nezávidím a držím palce, ať to brzy odezní a můžeš si těhotenství užívat ![]()
Já jsem první týden s oběma sama doma, tak je to docela mazec. Májinka je moc hodná, ale večer jí trápí trochu bříško a půlku noci chce spát na mě, Luky vyžaduje moje tak 200% nasazení, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, já to měla taky tak. A ještě horší to bylo, když sem každý ráno objímala záchodovou mísu a malá nade mnou stála a děsně plakala, protože nechápala co se děje…
Takže snad tě to brzo přejde…
Ivčo, ty to zvládneš, seš šikula!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
dlouho jsem neprispivala, bylo toho moc.
U nas je obdobi vzdoru v plnem proudu, takze temer denne je u nas rev, vztekani a testovani hranic vseho druhu, obcas mam pocit ze mam hluche dite, ale jenom me ignoruje ![]()
Ale jinak uz mame konecne uspech s odplinovanim, na noc jeste plenu davam, rano je totalne plna, ale pres den uz je mala naprosto spolehliva ![]()
Veru, gratulace k tehotenstvi
@IvčaL Ivco, Magdalenka je neuveritelna bojovnice, a dnesni denicek je moc krasny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! Šmarjá, chodím jenom sem, musím se podívat po tom deníčku Ivči
Holky, nespisujete ještě některá něco? Abych o něco nepřišla ![]()
@Veroniqe Veru, je to určo jak píše Ivča, že to je znamení toho, že je vše ok, i když člověku se tomu nechce věřit, že
Já to měla jak ty, s Olouškem nic, nebo jen mírně zle po ránu, teď s prckem to byla katastrofa. Od rána do večera zle, ale nic nepomáhalo
Hlavně často jez, maličko, aspoň uždibuj, jinak je to fakt ještě horší. A jestli i zvracíš, tak nezapomeň hodně pít. I když to já třeba nemohla, snesla jsem jen coklu
Mňam ![]()
Ta únava mě přešla až po těch třech měsících, to zle bohužel ještě dýl. A občas je mi zle i teď
Snad na tom budeš líp než já a nebudeš to mít dýl jak ty tři měsíce. Super že ti chlap pomáhá!
@Petulinaxx jste šikovní, my furt s plínama nic
Pořád čekám, až bude teplo, že bude chodit nahatej, a ono je to počasí spíš na zvracení, spustili jsme znovu kotel ![]()
No jinak Oloušek se dnes probudil s horečkou, tak jsem zvědavá, co z toho vyleze…
A včera jsem byla na velkém ultrazvuku ve 20.tt a překvapivě prckovi upadl pindík, tak jsem zvědavá, co se nám vlastně narodí ![]()
Tak se mějte holky, papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Ivčo, tak jsem si přečetla všechny tvé deníčky. I jsem si pobrečela. Máš to moc hezky napsané. Sem si to psala tak stručně, sice vím, že jsi měla problémy, ale tak moc to tu asi nevyznělo. Musela sis to pěkně užít
Jsi moc statečná!
Tak to s prckama doma hezky zvládněte! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr jé,že by to byla holčička? super! hlavně, že je mimčo v pořádku..
Jinak já jdu dnes na sraz ze základky. Mäme ho po 15 letech, tak sem zvědavá…Valuš máme od včerejška u našich a Pája dnes bude přes noc u tchýně, tak sem zvědavá, jak to dopadne.No někdy se začít musí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem líná jako blázen
Ale v sobotu jsme se pustili do toho nočníku, když je nahatej, tak to jde, sám si dojde na nočník. Když má tepláky, tak to jaksi ještě nepochopil, hlásí že je mokrej
Jinak se teda vehementně pustil do mluvení, ale zatim je to dost vtipné. Hrozně si vymýšlí, rozumim mu asi jenom já
Např. náš pokus o učení slov.
Já: Řekni AU.
Olda: Au.
Já: Řekni TO.
Olda: To.
Já: Řekni AUTO.
Olda: Óótííí
![]()
A takhle je to se vším ![]()
Jinak jak to jde holky s mimčama? Dobrý?
Já jsem líná i ohledně toho těhu. S Olouškem už jsem touto dobou myslím měla vše nachystané a teď nejsem schopná ani dojít do toho sklepa a probrat oblečky po Oldovi. Snad to do toho září stihnu ![]()
Jo a ještě přikládám nějakou fotku ze svatby ![]()
Tak se mějte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr vy jste krásní! A tvůj manžel vypadá přesně jako náš profesor těláku na střední… ![]()
Jinak my chodíme komplet na záchod, tak mám radost. Plinu dávám jen na noc.
S Pajou je to úplně jiný než s Valuš. Navíc máme rozkopanej celej dvůr, děláme kompletní rekonstrukci a už asi dva měsíce vím jen co sou montérky…na malou moc nemám čas, protože musím přiložit ruku k dílu, tak se stará tchýně když dojde z práce. Jinak Pavlínka je strašně hodná. Uplnej opak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr opravdu moc krásné fotečky ![]()
Oloušek je šibal
, ale on se brzy rozmluví, určitě k tomu dojde sám, Luky když chci aby něco řekl, tak neřekne nikdy nic, ale jinak nezavře pusu.
Taky bych se měla pustit konečně do toho nočníku, ale jsem taky strašně líná
. Čůrá pravidelně po koupání, to už má nacvičené, přes den, když ho nechám bez plíny, tak je hned počůraný celý byt, ale ještě jsem ho nenechala déle než dvě hodiny, takže je to hlavně o mě a o tom opřít se do toho.
Májinka je už taky pěkná čiperka, většinou celé odpoledne nespí a vyžaduje pozornost a to nejlíp někde na hřišti, kde mi Luky zdrhá kdoví kam. Procházky jsou u nás teď obzvlášť veselé, Luky nechce jezdit na skejtu a nechce chodit za ruku, neposlouchá, když mu řeknu stůj a klidně vběhne do silnice a nebo zase nejde, když potřebuju a vleču ho za sebou ![]()
Ale jinak se máme fajn, Májinka má zatím všechna vyšetření v pořádku, zítra nás čeká plicní a pak ještě kardiologie, tak tam to snad taky bude v klidu.
Už váží 3,765kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Jak krásně spinka s rucickama pid hlavičkou…
To je dobre, že máte všechna vyšetření v pořádku. Nás čeká 18.6.taky kardio, tak už sem z toho docela nervózní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti F, nádherné fotky ze svatby, opravdu se povedly a moc Vám to sluší!!
Marti28 to je moc dobře, že je malinká hodná, to Ti určitě ušetří spoustu práce a starostí!!!
Ivčo, maličká je nádherná, také jsem četla Tvoje deníčky a šel mi mráz po zádech. Jak to bylo do detailu popisované, došlo mi, jak hrozně těžké to pro Vás všechny muselo být! Ale Magdalenka je bojovnice a Ty taky!
U nás nic nového, s Eliášem je to teď radost, nechtěla bych to zakřiknout, ale má jakési období klidu..
mluví na úrovni 5-ti letého dítěte, takže s domluvou problém není, spíš mě někdy děsí, jak je chytrej, až si říkam, po kom to má..
![]()
Chodí sám na záchod, čurá na velkej se stupátkem, když se mu chce kakat, tak si sám přinese nočník a stahne kalhoty, pak jenom volá na utření prdízny..
nají se sám, jen s oblékáním jsme ještě nezačali, to bych chtěla stihnout, než se narodí malé.
To je ale stále taková moje neznámá, ten měsíc do kontroly je pro mě nekonečnej, vůbec nevím, jestli je všechno v pořádku!!! Neubránim se někdy nějakým pochybnostem a černým myšlenkám, i když s už na to neni tolik času, jako třeba s Eliášem. Bolí mě teda prsa jako hrom, mam nahoře 2 kila, blbě je mi hlavně večer a jsem pořád dost unavená.. jinak nevim nic.. ![]()
ještě 14 dní a budu vědět víc, snad bude miminko v pořádku!!! ![]()
Vám holky přeju, ať všechna vyšetření dopadnou v pořádku a máte zdravé a krásné dětičky!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe určitě bude všechno v pořádku, ale sama si pamatuju, jak pro mě byl ten měsíc dlouhej, hlavně, když mi pak pořád tvrdlo břicho a nevěděla jsem, jestli dole stále všechno drží jak má - to jsem ale pak raději každou chvíli lítala do nemocnice, protože na mýho doktora nebylo vůbec spolehnutí. Teď už taky chodím konečně k jinému.
Jinak já jsem si ani po narození Májinky nestihla uvědomit, jak je to náročné, jela jsem jako robot, ale včera na mě vypadnul papír s pokyny pro rodiče předčasně narozených dětí, co jsme dostali v porodnici a to mě tedy vyhrkly slzy. Teď už mám doma takové klasické novorozeňátko, které se umí i vydatně ozvat, takže jsem ráda, že to všechno tak krásně dopadlo.Je jen takové zvláštní, když se mě lidi venku ptají, kolik malé je, tak nevím, jestli mám říkat, že tři měsíce a rozebírat to nebo říct, že tři týdny
.
@Martina28 držím palce, ať na kardiologii všechno dobře dopadne. Už si přesně nepamatuju, proč tam jdete. Malá má taky šelest? Májinka neměla ještě v porodnici uzavřenou tu mezikomorovou přepážku a z toho má nejspíš trochu šelest na srdíčku, ale já věřím, že už to teď bude v pořádku. Už umí tak pěkně zaplakat, že plíce a srdce určitě fungují bez chybičky ![]()
A holky těhulky, držím vám palce, ať všechno probíhá dál bez problémů a ti vaši rarášci, at vás nechají trochu odpočinout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuju za pochvaly ![]()
@IvčaL Ivčo, ta fotečka s těma ručičkama pod hlavičkou je fakt kouzelná! Princeznička je to
A je moc dobře, že je zatím všechno ok, že je to taková šikula. Ovšem teda nezávidím ti to venčení, musíš být asi pěkně unavená, když honíš Lukyho, ne? ![]()
No jsem zvědavá, jak to budeme mít my, určo stejně, páč Olda teda rozhodně nechodí kam potřebuju, všude je všechno zajímavější. A hlavně se zatím vůbec netěší na mimčo a nikoho doma nechce ![]()
Teď se chystáme mu udělat nový pokojíček. Páč při stěhování jsme to nějak nedomysleli a má pokojík mírně skladišťového typu bych řekla
, takže mu tam koupíme už hezký dětský nábytek a taky dostane velkou postel. Beztak v postýlce už skoro nespí, páč je věčně nalezlej u nás, tak třeba se mu bude v té velké posteli líp spát ![]()
Jinak ještě Ivčo, se ti nedivím, že po dvou hodinách, když ti čůrá Luky po bytě, že to vzdáš. My to zkoušeli někdy před těma dvěma měsíci, měl teda tepláky, ale když mi do dvou hodin pročůral asi čtvery tepláky, tak mě trpělivost hnedle taky opustila. Pak jsme to zkoušeli až znovu teď a fakt to zatím vypadá nadějně. Prostě to fakt nemá cenu ty děti někam tlačit. Však oni to časem pochopí a naučí se. Ale je fakt, že kapka trpělivosti bude třeba vždy ![]()
@Veroniqe Veru, určo je mimi v pořádku, neboj! Ale mě to teda ze začátku taky vůbec neutíkalo do těch kontrol. Obzvlášť jak mi bylo hrozně zle, tak jsem se taky nemohla dočkat a tím spíš to neutíkalo. Teď už je to lepší, ale zase to už cítím, že mě kope, tak vím, že je živé
A ty už si ale byla na kontrole, viď? Ale nebylo zatím ještě vidět srdíčko, nebo jsem to s někým popletla? Jestli ne, tak se divím, že tě zve až za měsíc. Se nedivím, že se nemůžeš dočkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, nebylo vidět srdíčko… jsem to já.
Tak on mi vlastně dal ten utrogestan, který je na udržování těhotenství. Brala jsem ho už i s Eliášem.
A holt až za měsíc, říkám si, že je to proto, že kdyby to byl nedej bože zamlklý potrat, jako v prvním případě, tak s tím stejně nic neudělá.
Kdybych potrácela klasicky, tak budu mít bolesti a nebo bych krvácela, takže bych mohla sama dorazit..
No a když to nedopadne ani přes ten Utrogestan, tak to tak holt mělo být:( Je to pro mě smutné a nechci si to připustit, ale musím být prostě realista a vědět, že ta možnost tady je.
Jinak je mi celkem dobře, jen ty večery prokrkám a nemam na nic chuť.. ale někdy mi ani nepřijde, že bych byla těhotná.. jen na obličeji už mi přijde, že jsem zavodněná a mám nahoře 2 kg, takže ta těhotenská cukrovka to opět jistí!!! Ale což, to je fuk, holt budu zase jako hroch, hlavně, ať je tam dole všechno v pořádku!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kombinované studium učitelství chemie pro...
- 18.5.26 11:10
- Ema559
- 1
Infuze na bolest zad
- 18.5.26 11:10
- Anonymní
- 1
Zpoždění menstruce, negativní TT a léčba...
- 18.5.26 10:51
- Týna995
- 1
Panický strach z nevěry
- 18.5.26 11:01
- izabe
- 3
Utrogestan na začátku těhotenství
- 18.5.26 11:23
- Anonymní
- 4
Jaká byla vaše první jízda v autoškole
- 18.5.26 11:20
- TaLucie
- 10
Jak probíhá operace a rekonvalescence u...
- 18.5.26 10:27
- Mall126
- 2
Těhotenství a práce partnera v zahraničí
- 18.5.26 11:26
- Neboj
- 19
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 11:34
- Adam_Br
- 92
Máte někdo smlouvy od Providentu?