Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
7.6.14 14:24

Ahoj holky, tak je to v čudu… V pátek jsme byli a kontrole s pindíkem, myslela jsem, jak nás paní doktorka pochválí, že už je to dobrý a prd, prý má tu uzdičku přirostlou a za tři týdny máme přijít a seřízne mu to. Byla jsem zcela v šoku. Až doma jsem se uklidnila a tak přemýšlím, jestli je to už jako nutné dělat, takhle brzo. Nemohlo by se to přeci jen uvolnit? Zkusím doktorce ještě napsat mejlíka, páč se mi fakt nechce Oldíkovi působit takovou bolest :(

Užívejte sluníčkové počasí a neupečte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.14 03:11

No Marti, vůbec vám to teda nezávidím…,ale myslím si, že jestli je to fakt nutný, tak bych do toho šla už teď. Čím je menší, tak se s tím líp popere. Takhle to budeš pořád oddalovat a až bude větší, tak to bude hůř zvládat. A nehledě na to, že už bude mít rozum a pochybuju, že mu třeba v pěti nebo deseti letech vysvetlis, že musí jit na řezání pinďoura…
Každopádně rozhodnutí je stejně jen na tobě. Hodně štěstí! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.6.14 06:41

@MarFr to mě moc mrzí, já bych to ještě nejspíš zkusila prodiskutovat s nějakým jiným doktorem, je fakt, že se to spíš řeší až pokud je třeba nějaký problém s čůráním a spíš až po 3 letech.Na druhou stranu také sdílím názor s Marťou, že pokud je to opravdu nutné, tak je lepší jít teď než později, kdy to bude víc vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
9.6.14 20:22

@MarFr
Marti to mě teda taky mrzí..:( ale já těm doktorům fakt nerozumím, každej říká něco jinýho.. někdo že je do tří čas, jinej to chce řezat už teď..
musim říct, že kdyby to potkalo nás, asi bych si to ověřila ještě u nějakého doktora, nejlépe nějakýho známýho.. a pokud se budou v názorech shodovat, pak bych ho to teda nechala podstoupit už teď..
zase je pravda, že čím menší je, tím pro něj lepší a dřív na to zapomene..
Držim palce, mrzí mi to.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
11.6.14 10:50

Ahoj holky.
Chtěla jsem jen oznámit, že jsem dnes byla u doktora a máme tam jedno mimčo, srdíčko bije.. :)
tak jsem ráda, trochu se mi ulevilo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.6.14 13:11

@Veroniqe super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.6.14 04:15

Veru, paráda. :potlesk: který si tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.6.14 12:59

@Veroniqe Veru, tak konečně můžeme nahlas gratulovat, že? :kytka: Taky nevím, který už si týden, 10. už určitě, ne? Čekala si hrozně dlouho na tu kontrolu. A už je ti líp, nebo to furt stojí za prd?

Jinak holky s tím pindíkem jsem to nemyslela tak, že bychom to nechali až třeba do pěti let, to vůbec, ale spíš až mu budou aspoň ty tři. Známého doktora žádného bohužel nemám a lítat s ním někam do Brna, na to nějak nemám. Ale trošku se mi to rozleželo v hlavě a říkám si, že možná bude lepší to teď nějak napravit, je léto, může lítat nahatej a za druhé taky tři mu budou v únoru, to budu mít asi plný ruce práce ještě s miminem a pak ještě řešit bolavýho Oldu… takže kdybychom si to odbyli teď, tak bych se mu mohla ještě plně věnovat a mazlit ho, kdyby potřeboval :oops: :) Otázkou je, zda se to tímto zákrokem upraví, nebo když je ještě takový mládě, aby se mu to pak teda nějak nezjizvilo nebo něco. Můžu tak akorát napsat na netu do nějaké poradny, ale ono asi těžko takhle radit, když se to nevidí na živo.

A jak si užíváte vedra? :) Já už zaklínám tu bouřku, ať konečně přijde, jinak je po mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.6.14 14:06

@MarFr a kdy máš vůbec termín? Nějak už se v tom ztrácím… :lol: jinak vedra sou šílený. Malá je celá obsypana potnickama, v noci je na padnuti a Valuš protivna jak prdel.Ach jo. Teď naštěstí obě naráz spí tak taky odpocívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.6.14 14:29

@Martina28 termín mám někdy na konci září, ale jak furt říkám, určitě to vyprdnu dřív, páč furt tahám Oldu :D
My jsme byli teď pár dní na Vysočině u babiček, tak byl prcek furt v bazénu, takže byl v pohodě, teď jsme první den doma v bytě, máme tu sice děsně, ale ven jít skoro není kam, páč na hřišti praží a žádnej stín, to bych kolabovala asi já :jazyk: Tak si dojdem asi jen na zmrzku.
Tak to nějak přežijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.6.14 14:40

@MarFr u nás už je dneska pohoda, je krásných 26 stupňů a polojasno, včera odpoledne byla pěkná bouřka, tak ať se to k vám taky brzy dostane.

My jsme začali taky pro jistotu pravidelně pindíka přetahovat a jde to naštěstí docela dobře. @MarFr já bych asi klidně zkusila vyhledat kontakt na nějkou dětskou urologii, co máte nejblíž a zavovala tam, jestli nemůžete přijít na konzultaci, ale jak říkáš, možná u vás to bude lepší řešit už teď než s druhým mimčem.

Přikádám čerstvé fotky našich pokladů ;) (náplastí jí vyzdobil Lukášek, ten teď každého ošetřuje :) )
Májinka už se pěkně umí ozvat a každý večer se chce pořád jen kojit a kojit, používá mě jako živý dudlík a ten platový odmítá, tak jsem zvědavá do budoucna.Je to už docela cvalíček, váží 4,3 kg a zítra jdeme konečně na tu kardiologii, tak jsem zvědavá, co se dozvíme. Teď taky oba spinkají, tak mm chvilku pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.6.14 15:10

@IvčaL To teda je buclíček :) Ale ta fotka, jak tam jsou oba, je boží :D Super srovnání :mrgreen:
S tou urologií by to možná šlo, ta tu někde poblíž bude, akorát se trošku bojím, že čím víckrát se mu na pinďu bude někdo dívat, tak tím míň bude spolupracovat. Už teď podruhé, jak jsme byli u doktorky ho nechtěl ukázat, držel se mě jak klíště… vlastně jsem i zvědavá, jak mu to doktorka bude chtít „operovat“, když pochybuju, že jí bude ochotně držet :D Bože, to jsou s pindíkem starosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.6.14 15:20

@MarFr taky si tedy neumím představit, že by Lukymu někdo něco podobného dělal. naposledy mu před rokem brali krev a museli jsme ho držet tři :roll:,teď jen když mu mám dát plínu, tak je to jak krocení tygra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.6.14 10:37

@MarFr neboj,ja sem Valuš nosila do porodu a stejně sem přenášela…a nic se mi nestalo.
@IvčaL super fotky! Budulinci sou uzasni..my jdeme na kardio ve středu. Držím palce ať to máte v pořádku.

Holky, ještě bych potřebovala poradit.Dnes sem malé našla při kakani v bobku trošičku krve. Nemohla ho chudinka vytlačit, strašně plakala a potom následovala ridka stolice a taky strasnej křik. Myslela sem, že ma hlad, protože byl čas krmení, ale flašku odmítla a když sem ji chtěla zase položit, tak řev. Nakonec sem ji musela uspat v náručí a teď spí, ale co bude až se vzbudí, to nevim. Mám docela strach, aby to nebylo nic vážného…nemela jste některá zkušenost s krvi ve stolici? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.6.14 12:24

@Martina28 pokud to bylo po tom, co nemohla vytlačit bobek a nebylo toho moc, tak by to mohla být prasklinka v konečníku (ragáda),zkus se jí tam pořádně podívat. Jinak Luky měl krev ve stolici, když jsem mu dala v 5 měsících trochu Nutrilonu, měl tam takové krvavé nitky, měl trochu problém s trávením laktózy a takhle na to reagovaly střeva, i když jsem já při kojení pila mléko, tak ho trápily hodně koliky.Tak jsme museli pak dávat jen hypoalergení mléka a tak kolem roku jsem normálně přešla na normální sunar. Zakysané mléčné výrobky mu nevadily.Ale u vás bych to fakt tipla na tu ragádu. Malá má taky problémy s kakáním, jednou za týden to z ní horkotěžko dostávám pomocí rourky a teď mi známá poradila, ať si dám švestkový kompot a malá potom kakala 8× denně. Takže pokud kojíš, tak to vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny