Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
AHoj holky.. těhulky - doufám, že je u Vás všechno v pořádku a vy ostatní samozřejmě taky..
my jsme před týdnem úplně nečekaně odjeli na dovču, malej měl zase po dlouhé době rýmu a tak nějak byla konstelace, tak nás tu nic nedrželo a jeli jsme zase do Chorvatska.
Bylo to zase super, počasí bylo ještě krásný a moc jsme si to užili.
Musim se Vám pochlubit s jedním naším extra úspěchem a to tím, že je Eliáš bez plen.. ![]()
Už jsme měli malé úspěchy i předtím, ale na dovče se to úplně zlomilo a super. Na spaní mu ji teda ještě dávám, ale většinou se stane, že ráno vstane a hned říká: „čurat“, plenu má suchou, takže jsme všichni moc rádi. ![]()
Akorát s kakáním je to horší, to na záchod nechce, nevydrží u toho sedět, takže to se většinou pokaká po odpoledním spánku, kdy mu tu plenku taky radší ještě dam a jinak kakat nechce, takže má spíš i zápcu..:(
holt to nebude úplně zadarmo a s tim kakáním se budeme muset ještě poprat.
JInak jsme byli v sprnu na rodinném focení, tak Vám pošlu několik fotek na ukázku.. ![]()
mějte se všechny super!! Papapa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veru, jsem moc ráda, že jste si dovču užili a fotečky máte nádherné. Eli má už úplně dospělácký výraz ![]()
A s těmi plínkami jste tedy šikulové, to u nás zatím vůbec nic, nějak se do toho nemůžeme dostat a teď ho navíc nemůžu tahat, takže to musí nejspíš počkat až na jaro.Luky na nočníků nevydrží ani vteřinu a hned řve, tak to nechci lámat přes koleno.
Jinak jsem byla od pondělka zase v nemocnici s krvácením a bolestí břicha, ten hematom zlobí a ještě mě to asi potrápí, protože se vůbec nezmenšuje. Naštěstí miminko se pevně drží a ukázkově roste. Teď začínám 9 týden, tak snad už je to nejhorší za námi.
Doma bych měla jen ležet, ale vůbec mi to nejde, občas prostě alespoň něco rychle uvařím nebo udělám, ale Lukáška netahám a každý všední den sem chodí pomáhat babička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veru, krásný fotečky, už sem se kochala na FB
Ivčo, ty na sebe dávej pozor, u mě zatím jakš takš. Už jsem 22.týden, teď jsme byli na druhém screeningu a vše v pohodě, byla nám potvrzená holčička na 100%,tak snad to bude pravda.
Jinak s nočníkem to u nás vidím bledě. Spíš mě přijde, že z něho máme spíš trauma.Ale nějak to neřeším. Do školky stejně půjde až za dva roky, takže máme čas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jak se máte? Co nového? U nás celkem nic, přežívám jak se dá
Už se ale těším až porodím, protože tohle těhotenství je nějak víc náročnější než to první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
@Martina28 neboj,už to máš za chvilku za sebou ![]()
Já jsem byla včera na screeningu ve 13.týdnu. Tak je všechno v nejlepším pořádku, dokonce i ten hematom je konečně pryč. Ještě jsem dvakrát krvácela, ale už jsem naštěstí nemusela do nemocnice. Jsem ráda, že je to za mnou a konečně mohu začít trochu normálně fungovat. Pohlaví zatím netušíme, ale já myslím, že manžel umí jen kluky a jsem odkázaná na to si hrát jen s bagry a traktory ![]()
Je mi samozřejmě jedno, zdraví je na prvním místě, ale ve skrytu duše, asi jako každá bych se za páreček nezlobila ![]()
Luky měl teď laryngitidu, takže to bylo veselé, tak ho teď dopuju vším možným na imunitu, aby jsme tu zimu nějak ustály a nepředávali si to neustále mezi sebou.
Jinak se docela pěkně rozmluvil, zopakuje ve svém stylu snad všechno. Jen ten nočník a dudlík před sebou hrneme jako neřešitelný úkol. Nechávám obojí na začátek jara ![]()
Mějte se všechny hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! Týýý jo, to to letí, Marti, ty už za tři měsíce rodíš?
Náročnější to je asi proto, že máš doma už jednoho draka, kterej tě nenechá v klidu, ne?
Jinak jsem ráda, že jste obě těhulky v pořádku.
My jsme teď byli skoro 14 dní zavření doma. Taťka nám přitáhl nějakou chorobu, tak to prcek chytil, horečky, kašel, rýma… byla to vlastně jeho první nemoc či nastydnutí, takže si to teda pěkně užil. Dostal antibiotika, kapky do nosu, na kašel a ještě jsem mu měla dávat Fenistil v kapkách, ale zvládli jsme jen antibiotika, víc jsem do něj nedostala
Včera jsme byli na kontrole a už je ok, tak jsme si dnes užili krásné dopoledne venku. Konečně jsme se zase vyvětrali ![]()
Jinak Olda stále nemluví. Teda nakecá toho spoustu, ale né slova, jen zvuky
A nočník taky nic. Taky to zkusím na jaře. Do školky stejně hned nepůjde, tak nemusíme chvátat
Taky jsem omylem zjistila, že mu vyrostly další dvě stoličky, takže má už 18 zubů, je to hroznej zubatec ![]()
Tak se mějte všichni krásně a ať jste zdraví a v pohodě, papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nočník taky nic
Manžel už je z toho na nervy, že prý si nemyslel, že budeme kupovat dvoje plenky…No co už
Já se z toho přece nezblázním.
až se madam bude chtít na nočník, tak prostě půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata! Tak se nám to tu nějak zaseklo, co? Vždyť už vy těhulky budete zase za chvilku rodit a my nic nevíme. ![]()
Pevně doufám, že je u Vás všech všechno v pořádku!!
U nás vše nějak v normálu, hodně kolotoč, jak už chodim do práce, malýho si doma přehazujeme, stavíme barák, takže v jednom kole.
Eliáš už nám mluví pěkně ve větách, je to děsnej rozumbrada a chytrej jako rádio, prožíváme už druhé období vzdoru, takže odpověď na všechno je většinou ne ne ne a taky ne! Ale aspoň už nějaká domluva s nim je.
Nočník opět bojkotuje, takže tady žádný úspěchy.
BUdu ráda, když se ozvete, abysme se dozvěděly nějaký novinky.. ![]()
Mějte se a papapa, zdravíme všechny!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky se musím připomenout. Porod mám tedy ještě daleko, doufám, že opravdu až v květnu
.Jinak stále musím ležet, už to vypadalo chvíli lépe, že se hematom ztratil, tak jsem se začala pomalu rozhýbávat a za chvíli jsem začala opět krvácet a hematom je zpět, ještě větší než minule a ještě zasahuje malinko do placenty
.Takže se snažím opravdu hodně odpočívat, abychom měli klidné Vánoce. Už jsem v 17 týdnu, tak už bude snad jen a jen lépe. Miminko už začínám pomalu cítit
a parádně mi tvrdne břicho
.A žhavá novinka tohoto týdne je, že mám doktor potvrdil téměř na 100% holčičku, takže mám velkou radost a moc se těším, až začnu kupovat růžové oblečky. Bude se jmenovat Magdalenka.
Luky má také období vzdoru a z ničeho nic začal strašně zlobit s jídlem. Jediné co jí normálně jsou skleničky od Hippu (takže už se ani nesnažím o žádné vyvařování k obědu
),pak ovocné jogurty a tvarohy, sunar, kousek suchého rohlíku a chleba, banány, mandarinky, rajčata, hroznové víno, sušenky. U večeře jen leze po židlích, běhá po bytě, celkově blbne a skoro nic nesní, takže se pak dopije mlíkem a dojí banánem. Fakt nevím, co je to za období,14 dní jsem se snažila být nekompromisní a když blbnul, tak mu jídlo odnesla a neměl nic, ale to se nedá vydržet
,takto jsme relativně všichni spokojení a klidní, tak snad je to jen chvilková záležitost a brzy se mu chutě zase změní. Nabízím mu pořád něco od sebe, ale odpověď je vždy neci nebo si vezme jednou do pusy.
Jinak nočník a dudlík taky žádný pokrok, necháváme to na jaro.
Povídá pěkně, zopakuje skoro každé slovíčko, ale skoro je nespojuje, jedině tak Máma hají a Bagr není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Tak u nás taky nic nového. Teď monentálně čekám na výsledky cukrovky, tak sem zvědavá. Jinak těhotenství je hrozný, už se těším, až to budu mít za sebou…nějak se necítím tentokrát dobře. Už mám 16 kg nahoře, tak sem jak velryba…přibírám 4 kila za měsíc, takže se to k té 100 přiblíží. No co se dá dělat.
Jinak Valuš je pěknej rošťák. Namluví toho hodně, ale vůbec jí není rozumět. Nočník taky nic a s jídlem je to taky bída! Všemu rozumí, sama se obleče, ale chodí do plínek:-)
Ivčo, gratuluju k holčičce, snad to klapne i u nás:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak my teda taky s jídlem bojujeme, tuhle si dal k obědu jen kyselou okurku a vůbec přes celý den prd sní, ale už to neřeším, protože vždycky když má opravdu hlad, tak si řekne. A celý den má energie na rozdávání, takže se s tím nijak nestresuju, i když bych se divila, že by měl dostatek všech těch živin, co by měl mít, protože takový maso do něj dostanu asi tak jednou týdně ![]()
S nočníkem jsem začala teď v pondělí, brání se zuby nehty. Včera na něm ale vydržel půl hodiny a nic
Spolehlivě se vyčůrá pouze při koupání do vany ![]()
No a taky jak jsem říkala, že druhý dítě nikdy nechci, tak o něm začínám z praktického hlediska uvažovat
Asi to bude znít blbě, nevim, ale prcka mi do školky hned nevezmou, práci nemám, neb mi v těhu neprodloužili smlouvu, takže si říkám, že by to druhý dítě jako šlo, no. Ale nevím, jak bych to tu sama s divochem a s mimískem zvládla… ![]()
A jak se těšíte na Vánoce? Já letos hrozně moc, kvůli prckovi, už si to určitě užije, ale jinak teda vymýšlení dárků pro kohokoliv jiného než pro malého je za trest. Nemáte nějakou inspiraci? Co budete pořizovat pro chlapy?
Zatím se mějte krásně, a těhulky držte se! ![]()
papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás okurky taky frčí
maso vůbec ![]()
S dárkama taky sama nevím, potřebovala bych sama poradit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, přeju Vám veselé Vánoce, krásně si to s prckama užijte a do nového roku hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka a těhulkám hodně sil ![]()
Užijte si to, papa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vám přeju ty nejkrásnější Vánoce, užívejte si společné chvíle, rozbalování dárečků a rozzářená očíčka dětiček. Hlavně všechno bez nemocí, úrazů a jen v klidu a v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, krasne vanoce a jeste krasnejsi rok 2014.Hlavne zdravicko!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Přítel lže, ztráta důvěry...zůstat?
- 19.5.26 23:49
- Strizlivy_Realista
- 4
Eri beach and village, Kréta. Radu prosim
- 19.5.26 23:04
- K. Rocánková
- 1
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 19.5.26 23:43
- TerezaVoříšková
- 15
Vykašlávání krve - je to ok?
- 19.5.26 23:26
- Anonymní
- 12
Předčasné ukončení stavebního spoření
- 19.5.26 23:09
- Klmarik
- 6
Chodite preventivne na sono prsou?
- 19.5.26 23:27
- ugluk
- 17
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 19.5.26 23:22
- kalamitaa
- 35
Dárek pro asistentku ve školce – tipy,...
- 19.5.26 22:56
- TerezaVoříšková
- 7
Jaká vaříte neobvyklá jídla, lehké...
- 19.5.26 19:23
- Elfido
- 2
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 19.5.26 23:40
- Prelesta
- 61
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 20.5.26 00:30
- Luxusnixicht
- 106296
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 20.5.26 00:25
- Nimie
- 471
Panický strach z nevěry
- 20.5.26 00:21
- Jazmine
- 33
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 20.5.26 00:14
- Limi123
- 2312
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 19.5.26 23:55
- Dakota J
- 104
Přítel lže, ztráta důvěry...zůstat?
- 19.5.26 23:49
- Strizlivy_Realista
- 4
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 19.5.26 23:43
- TerezaVoříšková
- 15
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 19.5.26 23:40
- Prelesta
- 61
Finance rodiny se 3 dětmi 2026
- 19.5.26 23:35
- 884135
- 56
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 19.5.26 23:33
- leoSkoc
- 5049