Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat na váš názor, protože si už přijdu jako totální idioit.
Přítelova ex má pořád klíče od bytu, kde teď vlastně bydlíme spolu.
Spojuje je společný pes. Přijde vám v pořádku aby si odemykala a chodila sem, kdy se jí zachce (předat psa, vyzvednout psa, v noci nebo dokonce když nejsme doma?) On má pořád na co se vymluvit, a ze mě dělá hysterku co ma furt nějaký problem. nebo cítím se tak pokazdy a zacnu pak pochybovat sama o sobě, jestli nejsem zbytečně moc vyhrocená.
Jak byste reagovaly vy?
Jako jsem si na 100 % jistá, že ji sice nemiluje a že spolu nespí, ale on prostě nutně potřebuje mít aspoň ten kousek svý ex pořád v životě, prostě vědět ze tam někde prostě je.
No jasně, dělám si srandu, hlavně přece kvůli pejskovi, že jo! 🤦♀️ ![]()
Mne by vadil kdokoliv, kdo by ke mne lezl v noci nebo kdyz nejsme doma
Rozhodně bych se mi to nelíbilo, vždyť si tam může chodit 24/7/365 ![]()
@frc664 Vadilo by mi to a nežila bych v domácnosti, kam leze kdokoliv. Ta ex musí být taky pěkně na hlavu, když k vám chodí i v noci.
Děláš si srandu, ne fakt není normální k někomu chodit jak do hospody. I když jedu k rodičům a mám klíče tak se vždy předem ohlasim.
@frc664 píše: Více
Ne, to mi teda nepřijde… ![]()
Můj ex už taky dávno nevlastní klíče od mého bytu, i když v něm bydlí náš společný syn. ![]()
O psovi to není. Dva dospělí se normálně domluví, kdo si nechá psa - pokud to tedy mezi sebou skutečně chtějí mít vyřešené. Je to pes. Přece nepotáhne člověk třeba dalších 8 - 10 let za sebou někoho jen proto, že si před lety pořídili společného psa… Tady to bude o tom, že oni to ve skutečnosti nemají uzavřené a vy jste tam navíc. Ten vztah nemá perspektivu a já bych v něm nebyla. Prostě neexistuje, aby ex měla klíče a lezla nám do bytu kvůli nějakému psovi. A už vůbec neexistuje, aby přítel považoval za problém můj postoj a ne to, že ona tam furt je… Myslím, že by ji bral zpět všema deseti a že nebude tak úplně pravda, že by k ní nic necítil. Spíš udělal tu chybu, že si hledal další ženskou, když to s tou předchozí nemá uzavřené… Za mě byste si měla jít po svých. Najít si někoho, pro koho nebudete náplast, ale fakt bude chtít vás pro vás samotnou. Tohle asi fakt nikam nepovede. Buď vám ho vezme ta ex, anebo nějaká úplně nová, až se z toho dostane…
@frc664 nelibil by se mi přítel, který mě nazývá hysterkou. Jste spolu asi krátce, už teď mate problemy ve vztahu a nestojí při tobě. Není to chlap pro život. Já bych to ukončila.
Tak mně by vadilo, kdyby ke mně takhle lezla i moje nejlepší kamarádka nebo máma. Nechápu, že to není blbý i tý holce, lézt jen tak někomu do bytu a je jedno, že to je její bejvalej, je to i tvůj domov a leze ti tam cizí ženská. Mně to přijde úplně absurdní a asi bych to neřešila jen s přítelem, ale vysvětlila i madam, že tohle je fakt hodně přes čáru.
@frc664 píše: Více
Jak jste s přítelem dlouho a kdy se rozešli?
Nezbývá než problém řešit s přítelem a pokud se nic nezmění, bude z tebe dál dělat hysterku a tobě nebudou vyhovovat přepadovky od jeho Ex, vidím to na rozchod.
Prostě mu na vašem vztahu až tak nezáleží, bohužel…
Pes je v tom nevinně, za tupost páníčka nemůže… ![]()
@JancaS84 píše: Více
Taky, ohlasuju se i k rodicum a zvonim i kdyz mam klice ![]()