Jeho ex, pejsek a já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2303
6.7.26 18:36
@Králičice_okatá píše: Více

Předat si psa venku (třeba před barákem) přece není totéž, jako vyvenčit si ho rovnou sám :think: Ale něco může být na tom, že jí dal klíče proto, aby nemusel nic řešit. Ona přijde, obslouží se, pes je spokojený. Ale vůči zakladatelce je to prostě na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 18:48
@syslomil píše: Více

No pro mne by bylo nejhorší se oblékat a jit s tím psem ven. Kdyz uz bych byla venku tak uz si ho klidně vyvenčím sama. Naopak kdyz bych mohla ráno déle spát nwbo vecer zůstat u TV a nekdo ho vyzvedl, naksirkoval a vzal ven, tak mi to pomůže. Chápu zakladatelku ze konto je nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
6.7.26 19:19

@frc664 Vadilo by mi to. Je to špatně i kvůli psovi. Takto to měla kamarádka, její přítel měl s ex psa napůl. Pes má mít jednoho pána. A klíče od cizího bytu by rozhodně mít ex neměla. Je to narušení soukromí. Pokud by se mě partner neuměl zastat nebo mě při mém ohrazení se dokonce tituloval jako hysterku, byl by to pro mě varovný signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
6.7.26 20:29
@Králičice_okatá píše: Více

Já tě nějak nechápu. Vyjít z bytu a dovést psa před barák přece nevyžaduje žádné speciální oblékání, ne? Vyjdu ven v tom, co mám na sobě v bytě :nevim: Vyzvednout psa a nakšírovat může ex před bytem. Přece nepoleze dovnitř, zatímco já sedím u TV. Vystrčit psa přede dveře tolik času nezabere, vyžaduje to jen pár kroků. Ke dveřím vlastního bytu nebo domu. To mi nepřipadá totéž jako minimálně hodinové venčení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4005
8.7.26 22:25
@frc664 píše: Více

Zdrhej co můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.26 10:06
@syslomil píše: Více

Kdyz přijde vencitelka do bytu vezme psa, nakširuej a vezme vyvenčit a následně vrátí a nakrmí je to super pomoc. Pokud bych měla psa obstarat a vyvést před dům tak je to pro mne k ničemu. Člověk na to musí myslet, domlouvat se, být doma v ten čas :nevim:. To bych fakt nechtěla… ale někomu to třeba vyhovuje, mne by to zatěžovalo. To bych si fakt radši psa venčila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.26 10:12

Asi jo, mohl by si tem její přítel zaplatit zaplatit venciltelku která by měla klíče místo ex a psa by ex dycky předala a zase převzala a vrátila do bytu. Zakladatelka ný byla v pohodě ze do bytu chodi vencitelka a ex musi cekat před domem :nevim:. Hned by se všem ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí