Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
15.2.13 20:11

Ahoj holky, děkujeme za přáníčka! Malá od nás dostala batůžek, tak s ním pořád chodí jak turistka :lol: je to sranda.
Jinak mě včera poslali z gyndy upomínku, že jsem se nedostavila na roční prohlídku, tak už z toho mám zas nervy.
Taky jsem dnes byla s malou radši u dr.,aby si ji poslechl a rovnou nám udělal roční prohlídku. Měříme 81cm(což si myslím, že je blbost, protože malá sebou mrskala jak kapr) a vážíme 8920g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.2.13 10:20

Ahoj holky,
gynda me taky strasi, nejak jsem tam nestihla jit po pul roce a ted je porad malo casu :zed: ale budu se muset dokopat…

@Martina28 vsechno nej Valentynce k zitrejsim narozeninam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.2.13 10:23

My meli pro malou oslavu vcera, vypadala, ze si to uzila, z darku mela radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.2.13 16:28

Ahojky, holkám přeji všechno nejlepší :) krásný fotečky:)dortík asi chutnal.hihi nás už to čeká za týden, narozky má sice 22. ale oslava bude až v neděli 24.
Konečně to vypadá, že je kašel na ústupu, tak se snad už nevrátí. Veru, dávala jsem Sinecod, ale jí se to asi za 2dny zase rozjelo znova, ale už vykašlávala, tak jsem dala mucosolvan, kterej jsem bez efektu asi 5den vysadila a začala zase sinecod, tak to snad už bude dobrý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.2.13 18:21

Petulino, super fotky! My máme oslavu taky až 24.Tak sem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
18.2.13 13:07

Ahoj holky.

Tak nejdřív bych chtěla popřát všechno nejlepší k narozeninkám Valentýnce :kytka: a kočičce od @Petulinaxx :kytka: - promiň, ale vlastně nevím, jak se malá jmenuje :oops:.

Marti, vy jste se Valentýnce taky pěkně pomstili. Vánoce, za měsíc a kousek svátek a hned na to narozeniny. Jsem zvědavá, kdy nám to začnou dětičky vyčítat, náš má narozky 9. a svátek 20. :) No já osobně mám svátek a narozky taky čtyři dny po sobě a vím, jak těžko jsem to nesla :lol:

No, začla jsem zvesela, ale musím říct, že na mě sedla pěkná depka. Někdy to tak na mě padne, že si řikám, že jsem hrozná máma, a že jsem dítě mít ještě neměla. Včera mi malej roztrhl obal od nové knížky, to jsem těžce rozdýchávala, páč já jsem na knížky pes, dneska rozcupoval takovou krásnou dekoraci na zeď - krtečka a vrchol byl, když jsem ho šla přebalit, jelikož byl pokaděnej a když jsem ho rozbalila a začala ho utírat, tak si samozřejmě vzpomněl, že ležet vůbec nechce a už stál, aby si vzápětí mohl sednout tou svou posranou prdíznou na přebalovák. No už mám nervy na dranc. Před chvilkou jsem ho švihla do postýlky, rozhodla jsem se ho cepovat, aby usínal bez kojení. Kupodivu ani moc neřval a usnul. Nejhorší je, že babičky bydlej daleko, kámošky tady pořádně nemám, jelikož tady nebydlíme tak dlouho, takže po tom roce denodenní péče, a bytí jenom s mimčem, asi není divu, že mi to leze na mozek. Bohužel, jen tak se asi nic nezmění. No, tak teď se jdu asi narvat čokoládou, abych zase vychladla, nebo co… Aha, tak změna plánu, prcek se po 15 minutách s řevem vzbudil, bezva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.2.13 13:29

Čau holky..
Valentýnce a všem ostatním děckám všechno nej nej k 1. narozeninám.. už se v tm začínám nějak ztrácet..:)
Petulina, malá je prostě božská!!! Fakt se vám teda náramně povedla.:)
MartiF: Já s Tebou úplně cítím a věř, že Ti ve všem rozumím.. já mám takový depky řekla bych tak obden!! Taky mam pocit, že nic nezvládám a všechno se na mě valí.. a že jsou najednou z drobečků kazisvěti, o tom bych už taky mohla povyprávět!!
Jediný s těma babičkama to mam trochu jinak.. já mam bohužel svou mamku hodně daleko (jezdíme k nim tak 1×14 dní), zato tchyni skoro přes dveře.. takže mi spíš jejich neustálá pomoc a přílišné vnucování se leze spíš krkem!!
Teď jak mi odjel manža na dlouho, tak jsem se sbalila a odjeli jsme k našim. Tady mam každej den s kámoškama naplánovaný nějaký akce..
Ale musim se Vám svěřit, jestli si nemyslíte, že to je hustý!!!
Naplánovala jsem si s malým, že půjdeme příští sobotu na karneval. Tak jsem mu koupila obleček a domluvila se s kámoškama, že půjdeme s dětma. No a než jsem odjížděla, tak mi tchánovci oznámili, že se na ten karneval asi přijedou podívat!! To by nebylo nic nenormálního, ale s tim rozdílem, že JE vidíme pořád, ONI mají malýho každou chvíli a JÁ jich mam plný zuby. Takže jedu ne jeden celej tejden za celej blbej rok za MÝMA rodičema, aby si taky pořádně malýho užili a ONI mě nemůžou nechat ani ten jeden debilní tejden v roce dejchat a volně žít, abych si to užila bez nich a neměla je pořád za prdelí, nehledě na to, že sem pojedou 100 km a 100 km zpátky jen proto, aby se podívali na malýho, jak má na sobě kostým mravence. A to jsem vlastně ani nepředpokládala, že moje mamka tam půjde, protože má svýho dost, celý víkendy sedí nad prací kterou musí v pondělí zvládat a hlavně jsem se prostě domluvila s holkama.. a oni se opět zase vnutí, prostě se v sobotu seberou a pojedou sem, aby mě akorát tak nasrali a já se na ně zase musela dívat..
MOžná je to pro někoho těžko pochopitelný, oni jsou jinak zlatí, všechno nám dají atd.. ale prostě všeho moc škodí a já jsem dost pyšnej tvor na to, abych si spoustu věcí udělala sama a nepotřebovala je mít pořád za zadkem. Takže si od nich potřebuju odpočinout, načerpat nový síly a oni mě ani v tom jednom jediným tejdnu nenechají bejt.. :zed: :zed: :zed: no prostě jsem šííííleně, ale šíleně na*raná a fakt se odhodlávam, už dlooouho se odhodlávam, že si budu muset pustit pusu na špacír a nějak si s nima promluvit o našem soukromí. Mam toho na jazyku hodně a hlavně, že už jsme rodina, já Martin a Eliáš a potřebujeme fungovat jako samostatná jednotka.. což oni jaksi nechtějí pochopit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.2.13 13:29

Ježiš to je zase román.. ale komu jinýmu to mam řííííct… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
18.2.13 13:56

Veru, musela jsem se u tvého románku smát. Teda jasně, že na tom neni nic ftipnýho, ale napsala si to tak živě, že uplně cítím tvůj vztek :) Zajímalo by mě, jestli je možné, aby se s tchánovcema dalo taky vycházet tak, aby člověku nelezli na nervy? ;) Moje skorotchýně bydlí naštěstí asi 120 km daleko, ale i tak mě dokáže rozčílit. Např. už jenom tím, že svýmu třicetiletýmu synovi říká Oldíčku a mě třeba není schopná ani přímo oslovit, ptá se mě třeba: " A Martina si dá k pití co?" No to jen tak na okraj :)
Tak jestli jsou tak zlatí, jak píšeš, tak zřejmě opravdu chtějí vidět Eliáška jako mravence a rozhodně je nenapadne něco tak strašnýho, jako že ty jich máš plný zuby a nechceš je nejmíň ten týden ani vidět! Do soboty daleko, třeba bude zrovna nějak hnusně a nikam nepojedou. A nebo ty si prostě báječně užiješ týden s kámoškama u vašich a kdyby náhodou přijeli, tak už ti to nebude tak vadit, což?
Tu pusu na špacír bych si pouštěla velmi opatrně. Radši se domluv s manžou, abyste se nakonec kvůli tomu ještě nehádali vy dva.
Moje kámoška je v podobné situaci a z tchýně je uplně na mrtvici, jenže pro jejího mužíčka je jeho maminka zřejmě světice, takže chyby nevidí a své ženušky (mé kámošky) se nikdy nezastane, takže jim to dělá akorát zle. Kámoška se teda naučila nic moc neříkat, a já pak dostanu vždycky dlouhatánskej vzteklej mejl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.2.13 13:59

Ahoj holky,

přeju beruškám dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :kytka:

@MarFr Úplně tě chápu, já jsem zase poslední dobou neustále unavená a mám pořád výčitky svědomí, že se Lukáškovi nedostatečně věnuju, přijde mi, že všechny ostatní maminky to s dětmi umí mnohem líp a já že to tak nezvládám a neumím ho ničím zaujmout. Rodiče mi sice občas hlídají (cca jednou za týden na pár hodin) a manžel pomáhá večer a o víkendech, ale stejně jsem teď nějaká vyčerpaná. Myslím, že to je částečně tím, že jsem přestala kojit a začínají se ve mě prát hormony a taky tím hnusným počasím. Jaro všechno urovná.

@Veroniqe
Tvoje pocity sice neumím úplně sdílet, protože tchýni ani tchána nemám, ale to že když je něčeho moc, tak je toho příliš je jasné. Měli by určitě pochopit, že potřebuješ být taky s tvými rodiči a kamarády a né je mít pořád za zadkem.

My jsme byli o víkendu na horách u známých a Lukášek se tam poprvé batolil ve sněhu, tak přikládám pár ilustračních fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.2.13 22:13

Ahoj holky, děkujeme za přání.
Veru, jako bych to psala já. Fakt sem se v tom úplně viděla! ach jo…
Jinak s těma depkama to mám asi jako vy holky. Zrovna dneska sem si říkala, že už toho mám za celej rok plný brejle, ale co nadělám, že!?Potřebovala bych dovolenou :mrgreen:
A ještě ke všemu mě včera v noci tak šíleně začala bolet ruka, že sem ani nmohla spát, tak jdu zítra k doktorce. Buď ji mám namoženou z toho, jak malou nosím nebo mám zánět žil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.2.13 07:42

Ahoj holky,
tak koukam, ze je to vsude stejne. Taky to na me obas neuveritelne padne, zvlast kdyz madam nespi nebo cely den knoura :zed:
Hodila by se mi dovolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.2.13 13:14

Dovolená od mateřské dovolené, to by bodlo asi nám všem, koukám :) Tak snad to bude s tím sluníčkem opravdu lepší. Jenže kdy už ten oskar sakryš přijde? Dneska je teda u nás chumelenice, fuj tajxl :(
@IvčaL super fotky, obzvlášť ta s tím sněhulákem :) Kdo komu stál modelem? :mrgreen: :palec:
@Martina28 co ruka? Snad teda jen namožená. Zánět žil je na prdlačku :-( A taková věc se obzvlášť hodí, když máš malý dítě a obě ruce potřebuješ jako sůl, že :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.2.13 13:54

No právě. Dnes už je to dobrý. Asi to bylo namožený. Tak snad to bude o. k.U nás teda taky chumelí, jak blázen, takže to s tím oskarem fakt vypadá bledě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.2.13 14:23

Marti, a tys myslím psala, že jsi někde od Brna, můžu se zeptat odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny