Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
13.7.11 12:28

Hlavně,aby mi ten můj doktor už vystavil tu průkazku,abych se tam mohla alespoň pokusit bojovat o ten termín,ale hrotit to nebudu,kdyžtak bude volno v jiné porodnici.

Trochu jsem zapomněla,kdy jdeš vlastně na kontrolu k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 12:45

Já jdu až příští čtvrtek.To je doba :-) a taky mi má vystavit průkazku,to už budu 9+3tt.A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 12:57

Já jdu 29.7. už na třetí kontrolu.Měli by mi brát krev a doufám,že budu mít taky průkazku a první fotečku.Ale nevím,jestli na fotce bude něco vidět,zatím,jsem tam skoro nic nepoznala,ale hlavně,že to tam tepalo.
Jinak teď jsem mezi 7 a 8 týdnem,asi tak nějak,mám trochu problém to přesně určit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 13:09

Mě brali krev před 14 dny a pak měl dr. dovolenou,takže ani nevím výsledky,teda jestli sou důležitý,ale to mě řeknou asi ve čtvrtek, ne?Taky sem zvědavá, jestli mě dá fotečku.Minule sem tam taky nic neviděla,jen takovej shluk něčeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 13:13

Ani pořádně nevím,co takhle na žačátku v krvi vyšetřujou.Byla jsi na tom odběru nalačno?Nevím,jestli bych se toho dožila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 13:19

No oni mě ani neřekli, že mi budou brát krev, ale já jako bych to tušila, a radši sem nic nejedla.taky nevím, co se zjišťuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 15:03

Někde jsem vyčetla,že se zjišťuje,jestli nemáš žloutenku,HIV,toxoplazmózu a další choroby,taky snad jaterní testy a hladiny hormonů,tak se nechám překvapit,ale pochybuju,že se se mnou bude někdo bavit o výsledcích.Jsem na to trochu ujetá z práce,jsem původně zdravotní laborantka,takže mě tyhle věci docela zajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 15:22

Aha, tak takový rozbor nám s manželem dělali v CARu a všechno sme měli dobrý.Bylo to snad na všechno-pohlavní choroby,štítná žláza, různý nemoci a hlavně sem se dozvěděla krevní skupinu, kterou sem až do teď nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 15:30

Tak to budeš mít alespoň dvakrát potvrzeno,ale teď ti k tomu přidají ještě ty těhotenské hormony.Už se nemůžu dočkat,až bude další kontrola,ten čas se tak hrozně vleče.To teď budu asi 7 měsíců žít jen od kontroly ke kontrole a manžela ze mě trefí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 15:40

No tak to sme na tom stejně :-D Ale snad to přežijem a naše drahé polovičky taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.7.11 17:28

ahojte holky unás ve městě není ani jedna porodnice.nejblíže je šterneberk a ten je vzdálen 25km.Vim,že registrace rodiček se dělají velkých městech.Já jsem si nikdy nikam neregistrovala.dostala jsem bolesti a jelo se:o)Tak já sem ted snědla asi 2kg okurkového salátu a pořád mě honí mlsná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 17:41

Já jsem si udělala kopu pudingu a už se nemůžu dočkat, až vychladne :dance:
A jak je u váa holky?Unás je tak strašný dusno, že bych se ani nedivila, kdyby přišla nějaká bouřka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 17:51

U nás se docela od včerejška ochladilo,protože v noci pršelo,takže super,taky mi je dneska hned líp.Ale taky mě docela honí mlsná,teď jsem snědla dva tvarohový šátečky a misku vanilkový zmrzliny,fakt bomba.Ale zase bojuju co k večeři,to je vždycky největší problém vymyslet,protože na nic normálního chuť prostě nemám.
Možná udělám nějakou polévku,to mě vzdycky srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 18:13

Jo polévky jsou nejlepší, ty úplně zbožňuju.Dneska jsem si musela nalít skleničku coca-coly, protože už jsem nemohla odolat… :-D ach ten kofein :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 18:19

kolu bych si dala spíš tak kvůli srovnání žaludku,kofejn mi zatím moc nechybí.Kafe jsem pila tak jedno denně a dost slabý,takže jsem se ho lehce vzdala.Radši ho mimču nedávám,jsem srab a vím,že bych pak na to akorát pořád myslela,jestli to nemohlo nějak ublížit.Vím,že je to blbost,ale nemůžu si pomoct,alespoň teď na začátku se vyhýbám všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny