Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
11.7.11 21:15

Bude mě to muset donutit:o)Ale není mi nějak špatně jen po ránu a na zvracení to není.Tak snad u toho zůstane.Ale mám dokonce hrůzu s přibrání kil.:o)Máte holky nějake neobvyklé chutě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.7.11 07:34

Dobré ránko,
jak se dneska máte?

taky tě Verčo moc obdivuju,jak to všechno zvládáš,ale za pár let ti děcka tu tvojí péči určitě vrátí :-P .

Co se týče neobvyklých chutí,tak už jsem to určitě zaznamenala.Byla jsem vždycky spíš na zdravou výživu,hodně zeleniny,ovoce atd.Takže mě trochu dostalo,když jsem v sobotu asi v deset večer začala mít chuť na párek v rohlíku :-P .Jinak právě ty věci,které mi dřív hodně chutnali,tak ty nemůžu ani vidět.Třeba bílý jogurt nebo čerstvou zeleninu.
Myslím,že mimčo bude po tatínkovi :lol:

Už jste něco přibrali?Kdy to tak asi začíná?Já jsem úplně na začátku asi kilo zhubla a teď se mi to vrátilo zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.7.11 10:30

Krásné ráno holky, nebo už skoro poledne.tak já žádné neobvyklé chutě nemám.Co už teda po ránu nesnesu je kafe(začala sem pít bez kofeinu)a to už nemůžu ani cítit.radši si udělám čaj.Jím tak 5× denně,ale na váhu jsem se ještě neodvážila stoupnout.Před těhotenstvím sem měla 65kg což je dost, takže si myslím, že ze mě bude pořádná koule :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.7.11 10:56

Ahoj,já mám docela drobnou postavu,takže myslím,že to na mě bude brzy pěkně vidět.Navíc jestli budu po mamce,tak ta prý byla tak od 6 měsíce hrozně oteklá,takže se těším :lol:
Ale snad to potom po porodu všechno splaskne a zbytek vyběháme kolem mimča :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.7.11 16:01

Dobré odpoledne,Já jsem při předchozím těhotenství u obou holek stejně…11kilo.Ale u mě byl problém to zase shodit:o)Neobvyklé chutě se dostavily i u mě okurky s čokoládou:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.7.11 16:50

11 kg je pěkné,to je tak spodní hranice.No teď myslím,že se třemi ďáblíky problém s hubnutím nebude :-D

Okurky s čokoládou jsem ještě nezkoušela a zatím radši nebudu,dneska jsem poznala,co je to pálení žáhy,dala jsem si ke svačině kousek žlutého melounu a bylo to.Doufám,že se nebudu muset vzdát po zelenině i ovoce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.7.11 21:00

No to doufám,že nebude problém…budu muset dlouho kojit:o)Na pálení žáhy jsou volně prodejné tabletky i pro těhotné a ty mi moc pomohly.Bez nich bych protrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 07:10

Dobré ránko,jak se máte?Já jsem v noci vůbec nemohla spát,asi to vedro.Dobře,že budeme mít bříška až v zimě,to bude asi příjemnější.Ale nedokážu zatím posoudit. Žáha už mě naštěstí nepálila,vypila jsem asi litr studeného mléka.

Jak to máte u vás s porodnicí?V Praze je to šílené,protože se všichni perou o asi tři nejlepší pracoviště,tak se někde musíme registrovat už v 10 týdnu a ještě není jisté,že vás vezmou,protože na jeden termín berou třeba jen 10 lidí.Je to šílený tohle řešit tak brzy.To mám v podstatě někdy za 14 dní.

Hezký den,I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.7.11 07:59

dobré ranko,já jsem dnes taky vůbec nemohla spat.Pořád sem se převalovala a čekala kdy usnu.Já s porodnicí nikdy neměla problém.Budu rodit ve šternberku i ty dvě prdoly jsem tam rodila.Porodnice přijmá do své péče od 36.týdne těhotenství až do porodu.No to musí hrozné hádat se o místo v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 08:05

Já bych ráda do porodnice v U Apolináře,našla jsem na ní nejlepší ohlasy,pak mám v záloze ještě dvě další.Ale zrovna u Apolináře je to největší boj,tam registrují asi jen 2×týdně 2 hodiny a musíš tam přijít s dostatečným předstihem,aby tě nepředběhlo těch 10 dalších ženskejch.Měla bys tam ještě přijít přesně ve 12 týdnu,ale četla jsem,že už tam holky radší choděj v 10,aby jim někdo ten jejich termín nevyfoukl.Vtipné je,že ještě ani nemám průkazku a termín porodu potvrzený od doktora,takže nevím,jak se bez toho mám někde registrovat :-P

Nějak to dopadne,na ulici snad neporodím :-P
Ale platí,že čím větší výběr,tím větší komplkace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 10:31

Ahoj holky, krásné ráno!Já jsem dnes spala docela dobře i když na mě byl manžel nalepenej celou noc :-x Tak s tou porodnicí jste mě fakt dostaly.V Brně jsou 3 porodnice,dvě jakože velký a jedna menší.Tak nevím.A to je jako běžný si registrovat termín tak brzy?Tak to sem vůbec nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 10:48

Ahoj Marti,já bych to taky netušila,kdybych kolem sebe neměla dvě těhotný kolegyně v práci.Ale myslím,že je to pražská specialita a hlavně,když chceš do nějaký konkrétní porodnice,jinak tě vždycky někam upíchnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 10:59

Aha, tak to já se budu muset někoho poptat.Ale asi u mě vyhraje porodnice U Milosrdných bratří.Ty dvě další jsou sice vyhlášený, ale říká se jim výrobny dětí.jak na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 12:14

No ten Apolinář je taky údajně jen výrobna dětí,ale zase na ně čtu jen samou chválu,že když přijdou nějaké komplikace,tak se o tebe i o mimi vždycky výborně postarají.Samozřejmě asi nejvíc záleží na tom,na jakého doktora a sestřičky narazíš,ale to si nevyberem.

Jinak teď jsem snědla obrovskou mísu špagat s rajskou omáčkou a je to jako bych nesnědla nic a dostala jsem šílenou chuť na olejovky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.11 12:19

Mňam,špagety!Taky bych si dala!taky si myslím, že záleží na personálu.Vždycky je to o lidech a nikdy nevíš, na koho narazíš. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny