Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Udelej si novy nick jestli ti ten stary vadi.
@zmrzlik píše: Více
Bud rada. neskutecnej bordel z toho cely rok..nicmene ona nekde vyrasi ze zeme znovuy je to plevel
@Luxusnixicht píše: Více
Jen plac, holka, plac na nasich ramenou, na to tady jsme. ![]()
Ja kdysi takhle vyplakavala a kamaradka mi rekla po dllouhe dobe jednoho dne, ze stacilo, ze bud s tim konecne neco zacnu delat, nebo at o tom uz nemluvim a nestezuju si, kdyz se v tom hovnu furt rochnim.
@My Melody píše: Více
Vypadá jako dobrá kamarádka, já mám tohle ráda, moje nejlepší kamarádka je taky taková. ![]()
To je zvlastni..
Kdyz kvetou citrusy, je to nadherna vune… mam pomerancovnik, moc pomerancu nemam, ale kvete a miluju kvetinovo-cistrusove parfemy… ale ani z plodu mandarinek jsem nikdy puch necitila, nebyl to spis nejaky postrek?
@Anonymní píše: Více
Může plakát i u me v klíně, ale at se nediví kdyz ji najednou začne padat ramínko podprsenky ![]()
@Lorre píše: Více
V klíně?
To spíš kalhotky, ne?
… Jo, v tvojim…
![]()
@M_Vladim píše: Více
Hele kalhotky uz nenosim asi pul roku, mel jsem z nich zaparene stehna ![]()
@Lorre píše: Více
Jsem ti říkala, že si nemáš brát ty s nohavičkou.
![]()
Zkus tanga, ty jsou jak kontaktní čočky.
Jak jednou správně zapadnou na své místo, už o nich nevíš ![]()
Ja evidentni veci vidim vic, nez dobre, kdybych je nevidela, tak by jste tu Helmuta meli za poloboha
Protoze bych o nem psala jen v superlativech
Coz se nedeje ![]()
Neni dulezity, jak o nem pises, v superlativech, nebo ne a nejde ani tak o Helmuta, jde o to, proc o tom pises takhle dlouho… ja ten pribeh ctu taky dlouho, protoze jsem byla zvedava jak to dopadne, protoze mi nic na tom smutnem helmutim pribehu nedavalo smysl, ted uz mi to do sebe jakz-takz zapada a taky uz zhruba jakz-takz muze dlouhodoby ctenar vyvoj pribehu predvidat.