Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (573)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13868
3.5.26 15:27
@My Melody píše: Více

Tak ja jsem ted v pohode…oproti tomu, kdy jsme byli bez kontaktu a ja se kazde rano budila s placem :nevim: Ted je mi fajn a rozhodla jsem se, ze uz nebudu resit zbytecne pytloviny a jak rika Arturie, zas.irat si zbytecne mozek nejakymi konspiracnimi teoriemi, ktere stejne nelze prokazat. Hrozne mi ta odmlka pomohla, abych nektere veci pochopila. Helmut tu se mnou bude uz naporad, to tak proste je. I kdyz budu mit vztah tady, tak jeho budu mit nekde tam…at uz jako milence, nebo jako blizkeho pritele na psani…chci ho ve svem zivote, v tom uz mam jasno. Ale abych vas trochu potesila a rozzarila vam den… :D Tak si ted pisu s nekym ze seznamky a uz mame i termin schuzky… :P Je ze stejneho mesta, takze taky super a zatim pusobi moc fajn, mile a na stejne vlne… ;) Jo a je rozvedeny, ma dve deti, takze to mame dosti podobne…jen on ma teda mensi deti…a je mladsi o 5 let :D :* Schuzku mame pristi tyden… :jazyk: A pry me uz pravdepodobne videl, pac k nam jezdi tankovat :lol: :mrgreen: Takze alespon vi, do ceho jde :jazyk: Tak uvidime, jak si to sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13868
3.5.26 15:34
@Velryba černá píše: Více

Jo jo…uz je to zase ten stary Helmi :D A vypada to, ze i doma krize zazehnana :lol: Pusobi spokojene…On to tak proste asi ma…rozchody a navraty s pritelkyni, rozchody a navraty s milenkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30280
3.5.26 15:34
@Luxusnixicht píše: Více

8o Nekecej, ze bys konečně dala sanci nekomu zdánlivě normálnímu a vhodnému? To teda čucim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17768
3.5.26 15:37

K Helmousovi se uz radji nevyjadrim, bud se budu autocenzurovat, anebo reknu neco, co se ti nebude libit.
A k tomu ze seznamky, no bylo by hezky, kdyby jste si sedli, ale preventivne bych radeji do toho moc nadeji nedavala, abys pak nebyla zklamana, brala bych to jako bezvyznamny kafe, jedno z mnoha, z ktereho dost pravdepodobne nic nebude, ale mozna s malinkatou pravdpodobnosti to muze zajiskrit a pokud jo, tim lepe.

Příspěvek upraven 03.05.26 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13868
3.5.26 15:37
@Lorre píše: Více

Ano, i takove veci se stavaji :D Ovsem, zda bude, ci nebude jiskra, to se ted rict neda…zatim to ale hodnotim, jako nejvic nadejne, za celou dobu seznamky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30280
3.5.26 15:39

No výborně :dance:, to ti preji. Tak to uz spolu nesmíme textove vyvádět, at se pekne soustředis na neho 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3413
3.5.26 15:54
@jege píše: Více
:hug: Nápodobně. To slunko na zahradě je silný :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13868
3.5.26 15:55
@My Melody píše: Více

Tak samozrejme bereme to oba zatim dost s rezervou, setkani rozhodne…nijak se na to neupinam, beru to zatim jen jako rozptyleni…k Helmutovi se klidne vyjadrit muzes… :) Vim, jake sympatie k nemu chovas :mrgreen: :jazyk: A ja vim, jak se veci s nim maji…nebudu do toho davat uz vic, nez on a zbytecne se trapit. Vim, ze ma spoustu chyb a on o nich taky vi, sam mi rika, ze se divi, ze s nim porad jsem :D A vim, ze se nezmeni, je to sveraz a pojede si vzdycky to svoje…a myslim, ze to tak nema jen ve vztahu ke mne, ale i ve vztahu k te sve doma, ty jejich neustale rozchody a krize, to mi neco pripomina :D :oops: :jazyk: Holt Helmut…s nim je to tezke a bez nej jeste vic…nevim, co vic k tomu rict. A kdyz bych byla bez nej, nebyla bych stastnejsi…byla bych mozna klidnejsi, ale ne stastnejsi…a klid budu mit v hrobe :jazyk: :D Ted chci ty emoce…spatne, dobre…vsechny :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3413
3.5.26 15:55
@Andelskej_Satan píše: Více

Ta už nevyraši :lol: Je kaput.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30280
3.5.26 15:57
:cert: :cert: spatne, pekne si vzpomen jak na tebe pri osobních setkáních kaslal a vecne te ignoroval. Kdo se zas musel doprosovat odpovedi? Ty, a 2× :jazyk:. Tudle nudle
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13868
3.5.26 16:08
:,( To je tak smutne… :jazyk: Myslela jsem, ze budeme takove trio az do smrti, ja, ty a Helmut… :,( :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17768
3.5.26 16:16

Tak je, ten chlap musi byt 7 let v prijemnem soku z toho, jak ho milenka, ktera nic nechce a pro kterou on nemusi nic, jen lhat, zere… ten chlap musi mit z toho permanentni dusevni orgasmus a toho se nevzda a proto bude tady pro Son naveky. :D

Příspěvek upraven 03.05.26 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13868
3.5.26 16:18

To patri k tomu sveraznemu stylu :jazyk: :nevim: A Helmuta musis milovat, jinak s nim nevydrzis :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17768
3.5.26 16:22

Ja bych ti prala, at nejakeho normalniho chlapa ( chlapa, ne parodii na chlapa ) potkas. Kdo vi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30280
3.5.26 16:23

Bohuzel, ted uz mas vztah :nevim:, ted uz musíš byt hodná pritelkyne 8) :mrgreen:. Obetuji se a půjdu ti z cesty… naopak tomu dotyčnému ctiteli budu posílat i kapesné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová