Co když si velikostně nesedíme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
3.5.26 14:38

Já toto řeším s partnerem, co má jen 15 cm. Předtím jsem měla okolo 12 cm a přišlo mi to taky lepší a příjemnější. Ale už je to lepší, je o zvyku a v hlavě - nebát se Kolik má odhadem partner, jestli to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.26 14:41

Moc děkuji za rady! Bohužel zatím nemůžeme častěji než takto po 3 týdnech, přítel pracuje pro zahraniční firmu a jezdí do Německa. Ale co mě napadlo, i přesto, že je velmi obdařený, tak má i silnou erekci (tvrdí mi, že vždy čeká na mě :nevim: ), takže je pak jak kámen a to možná může bolet. Zkusíme to příště tak, že mu předtím mohou dopřát rukou a pak to zkusí semnou a nebude tak tvrdý. A třeba si postupně zvyknu a může tvrdou více :). A právě v opilosti jsem to dala, ale to i právě on nebyl tak tvrdý, spíše mu nestál, bylo to poprvé a byl trochu nervozní, jak říkal. Já měla vždy partnery poloviční velikostí a brala jsem to jako běžný standart :dance: Ale koupím si i větší dildo a začnu s tím a postupně se třeba dostanu dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107002
3.5.26 14:41
@Kubina317 píše: Více

Tak mas aspoň velkou pusu… Mně větší velikost nevadí, ale provádět oral na takovém bimbasovi bych nezvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.26 14:42
@drosna píše: Více

Presne nevim, ale podle toho kondomu odhaduji 22+ cm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.26 14:43
@Venetia píše: Více

No pusou ho fakt nedam, pomaham si obouma rukama :dance: a ty zvladnes kolik cm?

Příspěvek upraven 03.05.26 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107002
3.5.26 14:44

A není problém v tom kondomu, to musí být samo o sobě nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.26 14:45
@Venetia píše: Více

Zkouseli jsme i bez chvili, bylo to snad horsi, citila jsem ho vice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.5.26 14:55

Jeste jsem koukala, ze existuje gel pro znecitliveni :oops: Problem je i ta sirka, protoze to neresi to, ze do me da treba je pulku, nebo jina poloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.5.26 14:58

Vagina není nekonečně dlouhá, probůh. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3630
3.5.26 15:17

@Kubina317 hele dělat psí kusy podle mě nemá smysl. Délku stejně neobedeš. Prostě buď se smíříš s tím že si dokažete udělat dobře jinak a že to tak možná zůstane, nebo půjdeš od toho. Intimita potažmo sex je dost podstatná část vztahu. Aby se ti nestalo že budeš dělat kdoví co, půjdeš proti přírodě a vztah pak stejně nedopadne protože si najde jinou. Prostě nekompatibilita v týhle oblasti je dost problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
3.5.26 15:21

Dneska založený profil a zase velký a úzká? není to zase ten, jak se on bojí, že si ho zlomí?? :mrgreen: :mrgreen:
bájné fantasmagorie a přitom si honí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.26 15:24

Kup si womanizér, udělej si dobře přes klitoris a jemu ho jednou za 3 týdny vyhoň a budeš mít klid…manžel má taky velkeho, na začátku to bolelo, hledali jsme polohy a už si to sedlo🤩

• Citovat
  • Upravit
675
3.5.26 15:27
@stinga píše: Více

Taky mě to napadlo a ani by mě to nepřekvapilo, ale vždy si říkám, co když je dotaz opravdu myšlen vážně… :lol: Ale chlapi dneska jsou schopni se tahat za tykadlo skoro při čemkoliv, to jest pravdou pravdoucí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.5.26 15:28
@Anonymní píše: Více

Ten je top, souhlas. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.5.26 15:42
@stinga píše: Více

Nedivil bych se, kdyby tady bylo víc diskusí o nadměrných penisech než na amatérech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová