Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já toto řeším s partnerem, co má jen 15 cm. Předtím jsem měla okolo 12 cm a přišlo mi to taky lepší a příjemnější. Ale už je to lepší, je o zvyku a v hlavě - nebát se Kolik má odhadem partner, jestli to není tajné?
Moc děkuji za rady! Bohužel zatím nemůžeme častěji než takto po 3 týdnech, přítel pracuje pro zahraniční firmu a jezdí do Německa. Ale co mě napadlo, i přesto, že je velmi obdařený, tak má i silnou erekci (tvrdí mi, že vždy čeká na mě
), takže je pak jak kámen a to možná může bolet. Zkusíme to příště tak, že mu předtím mohou dopřát rukou a pak to zkusí semnou a nebude tak tvrdý. A třeba si postupně zvyknu a může tvrdou více
. A právě v opilosti jsem to dala, ale to i právě on nebyl tak tvrdý, spíše mu nestál, bylo to poprvé a byl trochu nervozní, jak říkal. Já měla vždy partnery poloviční velikostí a brala jsem to jako běžný standart
Ale koupím si i větší dildo a začnu s tím a postupně se třeba dostanu dále.
@Kubina317 píše: Více
Tak mas aspoň velkou pusu… Mně větší velikost nevadí, ale provádět oral na takovém bimbasovi bych nezvladla
@drosna píše: Více
Presne nevim, ale podle toho kondomu odhaduji 22+ cm ![]()
@Venetia píše: Více
No pusou ho fakt nedam, pomaham si obouma rukama
a ty zvladnes kolik cm?
Příspěvek upraven 03.05.26 v 14:44
@Kubina317 píše: Více
A není problém v tom kondomu, to musí být samo o sobě nepříjemné
@Venetia píše: Více
Zkouseli jsme i bez chvili, bylo to snad horsi, citila jsem ho vice ![]()
Jeste jsem koukala, ze existuje gel pro znecitliveni
Problem je i ta sirka, protoze to neresi to, ze do me da treba je pulku, nebo jina poloha.
@Kubina317 hele dělat psí kusy podle mě nemá smysl. Délku stejně neobedeš. Prostě buď se smíříš s tím že si dokažete udělat dobře jinak a že to tak možná zůstane, nebo půjdeš od toho. Intimita potažmo sex je dost podstatná část vztahu. Aby se ti nestalo že budeš dělat kdoví co, půjdeš proti přírodě a vztah pak stejně nedopadne protože si najde jinou. Prostě nekompatibilita v týhle oblasti je dost problém.
Dneska založený profil a zase velký a úzká? není to zase ten, jak se on bojí, že si ho zlomí??
![]()
bájné fantasmagorie a přitom si honí
Kup si womanizér, udělej si dobře přes klitoris a jemu ho jednou za 3 týdny vyhoň a budeš mít klid…manžel má taky velkeho, na začátku to bolelo, hledali jsme polohy a už si to sedlo🤩
@stinga píše: Více
Taky mě to napadlo a ani by mě to nepřekvapilo, ale vždy si říkám, co když je dotaz opravdu myšlen vážně…
Ale chlapi dneska jsou schopni se tahat za tykadlo skoro při čemkoliv, to jest pravdou pravdoucí. ![]()
@stinga píše: Více
Nedivil bych se, kdyby tady bylo víc diskusí o nadměrných penisech než na amatérech ![]()