Dlouhodobá zamilovanost

Mája2332
2.5.26 08:40

Zamilovanost dlouhodobá

Ahoj všem dostala jsem se do situace, kdy ke něco silnějšího než já sama..jestli mi rozumíte, velmi jsem zamilovaná už neskutečných mnoho let. Víte vidím lásku jinak dříve jsem měla partnera byli jsme spolu mnoho let skoro 10, ale tragicky zemřel..dlouho jsem se z toho dostávala..den kdy odešel odešlo něco ve mě :.brecela jsem každý den, den co se to stalo mi začalo po dobu několik měsíců extrémně padat vlasy a v mladém veku mi začaly z velkého stresu kvůli kortizolu šediny..po roce a pul jsem potkala nekoho, kdo si pro mě přišel v bazenu zkoušelo to tak mnoho dalších..ale jedinému ono mu jsem dala šanci..nevěřila bych že se ještě vůbec někdy dokážu zamilovat a ono se to vážně stalo..jsem holka kterou oslovují dost kluků, jak na sociálních sítích tak i v reálném životě mimo virtuální svět, ale víte co je zvláštní? Tento kluk se mi natolik zapsal do srdce..ze nedokážu nikomu jinému dat sanci..říká se ze nemůžeme za to, ze milujeme nekoho kdo nás ma rad, ale nemiluje. Vědomě mě to k němu moc táhne..vždycky když de vidíme se pomilujeme a pro mě to není sex je to pro mě něco cenného dávám mu své nitro i srdce..znamená pro mě cely svět, je to paradox toho koho milujeme nás vetsnou nechce a ty co mi nas chtěli nechceme..nedokazu dat šanci jinde..moje myšlenky je jem on..občas mi přijde ze se z toho zblázním..nedokážu prestat na něho myslet..někdy se mi zdají i silné sny, ale každé setkání s nim je darem a láska je pro mě něco cenného a výjimečného..vnímám ji tak..asi z důvodu ze už jsem v zivote příliš ztratila a vím jak bolí znovu ztratit. Miluji ho úplně stejně jako první lásku se kterou jsme byli dlouho..cítím k nemu nevysvetitelné pouto..je mi smutno když nejsem s nim chybí mi čím dal víc často jsem citila ze se potkáme a hodnekrat se tak stalo..co mám dělat když me bere jako kamosku s výhodami a ja k nemu cítím obrovskou lásku? Proste to bolí …moc ho miluji…chce mě přitom hodně kluků, ale ja mám srdce a duši jen pro něho, tohle proste nejde ovlivnit srdci neporucis..skoro vždycky si vím rady, ale tohle je něco silnějšího než sem já sama, tohle je jen upřímná láska ze srdce a nevím co dal..chybí mi. Omlouvám se za překlepy a chyby..budu moc vdecna za vase názory moc děkuji. Kolikrát se bojím mu napsat, protože mám strach ze zklamání a odmítnutí..vídáme se, ale já se mov zamilovala a cítím jak po něm toužím, ale zároveň mě to bolí..tíha na prsou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33555
2.5.26 09:06
@Mája2332 píše: Více

No jo, srdci neporučíš. On ví jak to cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája2332
2.5.26 09:15
@arinecka píše: Více

Ví, už jsem mu to řekla co cítím, dá se smířit s tím že to je jak je? Protože moc po něm toužím, ale zároveň cítím jak mě to bolí …

• Citovat
  • Upravit
33555
2.5.26 09:18

Nedá, ubližuješ sama sobě. Nejvíc by ti pomohlo když se s ním nebudeš vídat. Ale to předpokládám nechceš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája2332
2.5.26 09:32

Tohle je hrozně těžké, protože je tam silné spojení. Zažila jsem v životě velká traumtata..bojím se někomu jinému dávat šanci, vlastně to ani neumím.:když mé srdce i duše patří už místu jehož je on..víte miluji ho a vážím si každé chvíle s ním.

• Citovat
  • Upravit
12578
2.5.26 09:47

Tohle je na dve veci zakladtelko. Vim ze srdci neporucis i kdyz ta laska vice boli nez te dela stastnou a daleko vice bere nez dava, ale na druhou stranu ver, ze on te tak nemiluje jinak by s tebou byl a od toho se muzes odrazit. Verim tomu, ze vse v zivote ma smysl a co se ma stat tak se stane takze i toto te ma nekam posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3700
2.5.26 09:52

Neovlivníš to nijak, pokud tě bere pouze jako KSV.
Popisuješ svůj stav skoro až patoloicky. Pokud si nechceš úplně zničit život, měla bys na tom začít vědomě pracovat: že pokud tě někdo nechce, tak si lásku prostě nevynutíš a měla bys to přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája2332
2.5.26 09:59
@lilith1 píše: Více

Cely život se jako lidi učíme, vazim si toho co s klučinou mám, protože jsme se už dost i svěřili se vším možným..a když jsme se viděli před týdnem tak druhy den jsem radostí tančila, vařila. Myslím ze jeden druhého svým způsobem potřebujeme, je tam něco co mě k němu hrozně táhne tohle jsem ještě nikdy nezažila..přijel za mnou i když jsem vypadala jak u hororu otekla po operaci a i tak přijel..nebyla jsem upravena nic.

• Citovat
  • Upravit
Mája2332
2.5.26 10:01
@Rosebery píše: Více

Možná by jste pochopil kdyby jste z život příliš ztratil..

• Citovat
  • Upravit
33555
2.5.26 10:03

Možná by ti pomohl psycholog. Jsi na toho člověka až nezdravě upnutá. On ti časem odejde ze života, a utrápíš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3700
2.5.26 10:47

Ne, to, co prožíváš, je až patoloická závislost. Není to zdravé. Už jen to, jak to popisuješ. Každý člověk by po tomhle utekl. Tohle není zamilovanost, ani láska.
Jsi na něj nezdravě upnutá. Můžu to být částečně způsobeno tvou předchozí ztrátou, ale není to omluva.
Spousta lidí v životě ztratila někoho nebo několik milovaných. To ale není ospravedlnění pro to, upnout se na někho živého dalšího.
Takovou „láskou“ udusíš každého partnera.
I mě tvůj popis leká a děsí a to si myslím, že mám také sklony být na parnerech závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
2.5.26 11:28

Zakladatelko můžu se zeptat kolik je Ti let?
Protože promiň ale vyjadřuješ se jako lehce pomatená patnáctka. Namlouváš si, že mezi Vámi je kdoví jak silný a výjimečný vztah ovšem realita je taková, že „klučina“ Tě jenom bezohledně využívává na sex a pěkně s Tebou cvičí. Kdyby Tě měl i jenom rád když už Tě nemiluje, stáhne se a nebude s Tebou kukat, když ví jak to se vztahem k němu máš :roll:
Podívej se realitě do tváře a začni se sebou něco dělat než v tomto nesmyslu promarníš nejlepší roky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.5.26 11:29

Zakladatelko tohle ale není láska. Je to závislost jak vyšitá. Žádné hluboké propojení se nekoná. To je prostě výsledek tvých předchozích veľmi traumatizujících zkušeností. Prostě si překlopila své vnitřně nezpracované vazby na tohoto kluka. A musíš se z toho dostat. Sama dobře víš, že on tě nemiluje a má tě jen jako kamarádku s výhodami. A to je v tomhle případě pro tebe likvidační. Protože po něm toužíš když nejsi s ním. Určitě si ho šíleně idealizuješ. Projektuješ do něj představy o dokonalém protějšku. A když se setkáte dostaneš další dávku té drogy a takhle to prostě jede stále dokola.
Pro tebe by bylo asi jediné řešení ten kontakt utnout. A začít na sobě pracovat ideálně za pomoci nějakého psychologa nebo terapeuta. Ano život ti naložil víc než si dokázala zvládnout. Nic z toho není tvoje vina. Ale pomoci si musíš ty sama. A jak ti tu píšou holky tohle by udusilo každého potenciálního partnera. S tím prostě musíš začít pracovat jinak se z toho bludného kruhu bolesti a zklamání v životě nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
2.5.26 11:35

Je ti minimálně kolem 30 a vyjadřuješ se jak 15 letá. Buď chvíli sama z zapracuj na sobě. Jinak od tebe každý uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
2.5.26 12:40

A proc se tedy nerozvede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...