Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
21.7.11 13:37

Moc gratuluju k :srdce: .Máš obrázek a průkazku?
O screeningu mi zatím nikdo nic neříkal.V 10tt jdu na krev,ale nevím,jestli bude součástí toho i tohle vyšetření.Pak se má někdy kolem 13 týdne jít na ultrazvuk.V jedné diskuzi jsme se totiž bavili o tom,že to doktoři běžně nenabízejí a musíš se objednat třeba i jinam sama.To by člověk musel mít nějaké speciální školy,aby věděl o všech vyšetřeních sám a dožadoval se jich,když doktor nic neřekne.Kdyby nebyl internet a těhotné kamarádky,tak bych o tom nic nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.11 13:43

ahojky ten screening je dobrý a je dobrovolný poprvy se chodí kolem 12-13tydne na jakysi tripletesty a pak okolo 21.tt. se chodi na velký ultrazvuk a na vysledky vyvoj.poruch.U nás v olomouci je soukromá klinika a platí se tam 1500kč a k tomu se dostane fotečka a video miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.7.11 13:46

Obrázek mám, ale ještě tam není nic moc vidět :lol: Manžel ani nepoznal, kde má hlavičku :lol: Jinak sem si tam dnes taky připadala jako magor.Oni to všechno berou tak automaticky a myslí si, že to asi každej ví, co má dělat.Jo a stěma vycházkama jsem neuspěla :-( a neuspěju.Říkal, že mám být ráda, že mám 6 hodin vycházky, že on dává jen 4 hodiny a delší by musel zdůvodňovat, takže nic :-( A ve finále když mě objednával na příště, tak se mě zeptal, jestli můžu přijít nebo někde jsme.Jako kde asi s neschopenkou.Fakt jak u bláznů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.7.11 13:46

Tak to se snad stihnu případně objednat i v tom 10tt,někde už plašili,že se musíš objednávat v 8tt.Ale asi hlavně záleží na tom odkud jsi,v Praze to snad bude bez problémů.

A co oblečky?Už jste si pořídili něco pěkného na sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.11 14:30

Už mám koupený lehke těhotenské kalhoty a nějakou tu tuniku.a vy už taky něco máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.7.11 14:54
Martina28 píše:
Obrázek mám, ale ještě tam není nic moc vidět :lol: Manžel ani nepoznal, kde má hlavičku :lol: Jinak sem si tam dnes taky připadala jako magor.Oni to všechno berou tak automaticky a myslí si, že to asi každej ví, co má dělat.Jo a stěma vycházkama jsem neuspěla :-( a neuspěju.Říkal, že mám být ráda, že mám 6 hodin vycházky, že on dává jen 4 hodiny a delší by musel zdůvodňovat, takže nic :-( A ve finále když mě objednával na příště, tak se mě zeptal, jestli můžu přijít nebo někde jsme.Jako kde asi s neschopenkou.Fakt jak u bláznů…

Já bych byla ráda alespoň za dvě hoďky vycházek.Dneska jsem byla na rychlém nákupu a celou dobu jsem myslela,jestli u mě doma někdo nezvoní.Fakt jak ve vězení.Přitom v práci být nemůžu kvůli riziku a když už by mě dali do kanclu,tak bych za hodinu sezení u počítače umírala se zádama.Doma si můžu alespoň ležet,kdy chci.Ale vycházky potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.7.11 14:56
Vevilka píše:
Už mám koupený lehke těhotenské kalhoty a nějakou tu tuniku.a vy už taky něco máte?

Já jsem se zatím pořádně nikam nedostala a přes internet to kupovat nechci,myslím,že by mi to nesedělo.Zatím jakžtakž vystačím s tím co mám,ale musí být teplo,jinak totiž dlouhé kalhoty už asi nedopnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.7.11 16:04

Přesně tak, musí být teplo.Triček a tunik mám spousty, akorát s těma kalhotama to bude horší.Jinak mám vyhlídnutý těhu kalhoty z litexu, tak ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.7.11 16:14

Jsem posledních pár dní nafouklá tak mám problem dopnout rifle.:o)Jinak Marti gratuluji k obrázku miminka a jsem ráda,že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.7.11 17:39

Teď to tedy moc na teplo nevypadá,tak nevím,v čem budu chodit a to si zítra musím dojít pro recept a léky do lékárny.Při nejhorším si dám na knoflík gumičku :lol: ,ale kalhoty mi jsou hrozně nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.7.11 11:12

Ahojte holky kde dneska všechny jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.7.11 11:38

Ahoj Verčo,jsem tady :-)
Dneska jsem si byla pro recept na gyndě.Tak jsem se ještě ptala na ten screening vývojových vad a prý na to posílají všechny těhu,takže jsem ráda,že se o to snad nemusím starat.Na ten odběr příští týden musím nalačno,tak už se fakt moc těším,jak do 9hod vydržím :-( .Ale hlavně,že už bude další kontrola.

Jak se dneska máte?Já v pohodě,jen jsem se na té gyndě hrozně potácela ze schodů,byla jsem jak opilá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.7.11 13:05

Ahoj holky, já jsem taky tady.Dnes mám uklízecí den a pak přijede ségra a jedeme k našim.Tak se těším.jinak včera mě celej den bolelo kolem pupíku a dnes ráno jsem měla křeč v břiše jak blázen.Ale naštěstí už to přešlo.Vždycky mě to tak chytne, že mám úplně strach..A co vy dneska?Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.7.11 14:05

Ahoj vidím,že jsme na tom dnes všechny stejně mě k tomu přidaly bolesti jako při menstruaci tak dneska nic nedělám a valím se.Ještě že mám to magnesko jinak bych tady skučela:-(No já jsem si taky myslela,že tě na ten screening pošlou u nás dává letáček s mapkou a vyšetřením které budou s náma provádět.:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.7.11 14:28

a jak to probíhá holky to vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů