Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
27.7.11 09:42

Tak to bych byla asi děsně zklamaná :cry: Já sem taková, že musím hned všechno vědět. :lol: Ale plánujeme, že si to pohlaví necháme pro sebe.Ale nevím, jestli to vydržíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 09:48

My si to taky určitě necháme říct a asi to klidně i rozhlásíme,protože já vyžvaním hned všechno :-D
S těhotenstvím jsem to taky nevydržela ani do kontroly u doktora.Nakupovat budeme na mimčo stejně neutrální věci (žluté,zelené,béžové),nerada bych měla připravený růžový princeznovský pokojíček a pak by tam bydlel Lukášek :-P

Znám i případy,kdy do porodu to byla jasná holčička a pak z toho byl krásný chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.7.11 09:51

To jo, já plánuju taky neutrální věci i pokojíček, abych to potom nemusela kupovat dvakrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.7.11 10:05

Tak u gynekologa tomu nevěřím nemá tak dobrý ultrazvuk jako doktor na genetice.Na genetice píše papír pro gynekologa a je na to papíru napsané 100% jaké pohlaví.Já mám po holkách oblečeni a většinou bílé,žluté,fialové,zelené ale nějaka růžová tam taky je:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.7.11 11:10

Jo však kluk taky může nosit růžovou, ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 12:52

To jo,dneska je to moderní :lol:

Jak vám dneska je?Já jsem zase nějaká ospalá,teď jsem se ještě dorazila smaženým květákem a je mi nějak těžko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.7.11 13:00

Mě je dneska blbě jak hrom :-( tak nějak přežívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 13:58

Tak držím palce ať to rychle přejde.Mě naštěstí takhle špatně ještě nebylo,až mi je to i trochu divný,ale snad je všechno v pořádku,v pátek uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.7.11 16:17

ahojky holky mě je špatně posledních pár dnů,ale je jenom takový pocit jěště jsem nezvracela.Ivčo: bud ráda,že ti nic není máš pohodový těhotenství:o)To já s Martinou jsme na tom hůř…doufeme,že to na konci 1.trimestru přejde:o)Jo k těm věcičkám na mimi mám od kamarádek i něco modrého tak jsem připravená na holčičku i chlapečka:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 16:26

Jo užívám si to,že mi skoro nic není,ale je to trochu divné,když kolem tebe všechny těhule zvrací a trpí nevolnostmi a já nic,prostě mě to nutí přemýšlet,jestli je všechno v pořádku.

Já mám oblečky spíš na holčičku a v některých modelech by kluk vypadal fakt divně.Naštěstí ty nejmenší věci jsou spíš bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.7.11 17:25

ivi, tak hlavně nepřemýšlej a buď ráda, že máš takovou pohodu.To já sotva ráno otevřu oči, jě mi na zvracení celej den :cry: Je to katastrofa.Taky musím mít pořád plnej žaludek,jinak bych se asi pozvracela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 18:15

OK,už o tom nebudu přemýšlet,na kontrole se uvidí.Taky musím neustále něco pojídat,jinak mám hrozný hlad a je mi na amdlení,takže nějaké těhu příznaky přeci jen mám.
Teď u mě vede suchý opečený chleba se sýrem,dneska jsem měla už tři.Jak se chutě mění vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.7.11 19:22

Tak já jsem měla ráno dětskou přesnídávku(jahodovou),na oběd jsem měla rýži a játra na cibulce, pak sem slupla jeden puding, na to dva kusy buchty a před chvílí jsem měla smažená vajíčka.Takže jestli to tak půjde dál, tak to bude špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.7.11 19:30

Jestli toho nejíš kilo,tak to je docela v pohodě.Já jsem měla k snídani jednu topinku se sýrem,jahodový jogurt a mandarinku,ke svačině další topinku se sýrem a trochu jogurtového mléka,k objedu kuřecí vývar a ten smažený květák s brambory,k další svačině tvarohový šáteček s mlékem a k večeři opět polévku a další topinku se sýrem.Než půjdu spát tak si dám určitě tak v devět ještě další svačinku.Tak co?Není toho moc? :-P Ale mám pořád hlad a zatím nepřibírám,takže to asi mimčo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.7.11 19:33

Tak mě se chutě mění každou chvíly ted mám nejvíc v oblibě salát z pekingskeho zelí,čočkový salát no prostě cokoliv mě napadne tak smíchám a udělám salát:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny