Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
28.7.11 21:04

já jsem se taky pořád ptala:o)a ted se taky občas ptám nepamatuju si vše co bylo už ani moc porod to jsem byla v takové euforii,že ztoho mám jen utržky.:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.7.11 10:52

Ahoj holky,tak se hlásím po dnešní kontrole.Mimčo je v pořádku :-P ,má 27 mm, :srdce: krásně tluče a vypadá jako malý medvídek.Obrázek bohužel nemám,doktor je trochu pověrčivý a nechce dávat fotky před 13tt,to chápu a jsem šťastná,že jsem ho viděla.

Na krev jsem nešla,protože doktor mi prý tvrdil,že se na tom dneska teprve domluvím :roll: -měli by nám dávat nějaký slovník.Takže jsem se trápila hlady zbytečně,ale bylo by to dneska ještě brzy.Jsem tedy podle UTZ 9+4 a termín porodu mám na 27.2,tak doufám,že to nebude o dva dny později :-) .Na krev jdu tedy 8.8. - 11 tt a na UTZ (ten screening vývojových vad) mám 16.8. - 12 tt.Další kontrolu pak 31.8. - 14 tt

Budu si na to muset udělat nějaký speciální diář :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.7.11 12:35

Jo a taky jsem se ptala na tu těhotenskou kartičku,stojí 3000,ale je v tom ten screening vývojových vad,ultrazvuk na kontrolu průchodu krve pupečníkem ve 26 a 34tt,3D ultrazvuk a fotky z utz,takže si to asi pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.7.11 15:48

Ivi, moc gratuluju, jsem ráda, že je vše v pořádku.Závidím ti, že seš už objednaná na ten screening.Budu si tam muset v pondělí zavolat.Sem z toho úplně nervózní.To naše mimi vypadá taky jako medvídek.Je to srandovní, že je něco tak malinkatýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.7.11 15:51

Ten screening určitě stihneš v pohodě.Je to úžasný,že může být už skoro hotový človíček,který má necelé tři cm :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
29.7.11 18:41

Ivčo gratuluji k medvídku:o)Raději at se narodí 27.2 než aby jsi přenášela 14dní:o)Ty vyšetření jsou dobré co máš v balíčku.Mě bude stačit ten screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.7.11 18:52

Screening asi bohatě stačí,ale tady prostě chtějí vydělat co nejvíc peněz,tak na mě doktor hned vytahnul papír co dělají každému v těhotenství a nehradí to pojišťovna.Každý z těch speciálních ultrazvuků stojí nejmíň 1000,takže bez toho balíčku by to vyšlo na 5000.Maj to dobře vymyšlené,řekni jim,že to nechceš,když ti řeknou,jak je důležité to všechno podstoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.7.11 19:38

To jo. já bych ty peníze taky dala.když jmse dali tolik za umělý oplodnění tak tohle je zanedbatelná částka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.7.11 19:56

Přesně tak,jen bych to měla u jiného gynekologa levnější,ale když je to pro mimčo,tak na to nekoukám. :lol: (zatím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.7.11 20:07

Jasně, pro mimčo všechno!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.8.11 08:22

Ahojky Holky dlouho jsem tu nebyla.Byla jsem si odpočinout na chatě.Jak se vám daří?Mě už je dobře.jakobych ani nebyla těhotná:-)špatně mi není nic mě nebolí tak by to mohlo vydržet.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.8.11 08:34

Ahoj Verčo,to jsem ráda,že už ti není špatně,v kolikátém jsi teď přesně týdnu?Já dneska začínám 10.Už aby byl ten první trimestr za námi,viď?Jinak mě je taky celkem dobře,jen včera jsem se bála,že na mě něco leze,bolelo mě trochu v krku a cítila jsem se jako před rýmou,ale naštěstí jsem to snad zahnala vitamíny a teplým čajem.Z těhotenských příznaků - pořád mě docela bolí prsa,jsem unavená,některá jídla vůbec nemůžu a na něco mám zase hroznou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.8.11 09:41

Ahoj holky, tak mě je taky celkem dobře.Jen večer se mi vždycky udělá špatně, ale to zaspím, tak je to dobrý.Jinak prsa mě bolí taky a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.8.11 10:59

Ahoj Marti,a jak ti to dopadlo s tím screeningem,už jsi objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.8.11 11:13

budu volat po obědě.pak napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů