Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
5.8.11 11:03

Já jsem přibrala přes stehna a zadek.Břicho až tak moc velký nemám i když nic nedopnu.Mamka říkala, že budu mít určitě holku, že mi to jde všechno dozadu a ne do břicha.tak nevím.naše vědma. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 11:09

Já mám jenom trochu nafouklé břicho,tak budu mít podle tvojí mamky asi kluka :-P .Ale moje mamka je zase přesvědčená o holčičce,tak jsem zvědavá,kdo se trefí.Dneska mi manžel říkal,že by potřeboval kluka,aby mu pomáhal doma s mužskými pracemi,to je sranda,když si představím to malinké miminko :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 12:00

To manžel říkal taky o těch pracech.Jo je to fakt srandovní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 12:26

Já bych zase potřebovala nějakou pomocnici na žehlení :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 13:09

no to já taky a zrovna dneska :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 13:39

Uvidíme,kdo dostane parťáka :-P
Neslyšela jsi někde,kdy je nejdřív vidět pohlaví.Na tom screeningu ve 13 týdnu to asi bude ještě brzy,vidˇ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 15:30

no já sem doufala, že mi to řeknou,ale asi to bude ještě brzy.myslím, že až tak ve 20.týdnu,ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 15:37

No, taky ještě záleží na tom,jak bude mimčo natočené a jestli něco ukáže.Tak se necháme překvapit,ale fakt bych to chtěla vědět :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.8.11 15:56

Mě to řekli na tom screeningu už ve 14týdnu bylo mimčo dobře natočený,ale je dobrý to že ve 20tt ti to potvrdí a může se nakupovat:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 16:05

To by bylo fajn,kdyby už bylo něco vidět na tom screeningu,ale jdu tam už ve 13tt,tak nevím.Taky těžko říct,jestli mi to řeknou jen tak,protože si to u nás účtujou jako zvláštní vyšetření - utz na určení pohlaví za 600kč.Tak myslím,že si budu muset počkat na zakoupení těhotenské kartičky a do 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 16:35

oni berou peníze snad za všechno :lol: to je něco.No holky, já se každopádně už strašně těším a na druhou stranu se bojím, aby bylo všechno v pohodě.Holky a jdete tam samy nebo s manžílkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 16:40

Já bych šla moc ráda s manželem,ale nevím,jestli to ten doktor dovolí,jestli to třeba taky nebude chtít zaplatit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 16:42

no sand ne.Já jdu s manželem a doufám, že ho pustí se mnou dovnitř, aby taky viděl miminko.To vyšetření se dělá přeš břicho a ne vaginálně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.8.11 16:46

Myslím,že ještě vaginálně,i když ty už vlastně bude ve 14tt,tak by to už mohlo jít přes břicho.Manžel už se mnou byl i u vaginálního utz a přežila jsem to (on taky). :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.8.11 16:59

jo tak to je dobrej :lol: já už vidím toho mýho, jak je červenej až za ušima :lol:
Víš co sem chtěla vědět?na poslední kontrole mi sestra řekla, že mám do příště navštívit obvoďáka a zubaře, abych měla razítko do průkazky.K obvoďákovi sem se objednala, ale u zubařky mi řekli, že objednávají až na říjen.Tak nevím, jestli to nevadí.Ale to spíš asi bude vědět Verča,že?Ta s tím má už přece jen dvě zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny