Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
6.8.11 10:33

to ti věřím, že se těšíš.ale je to ještě docela daleko :-( to já spím dobře,ale jen co otevřu oči,zvedne se mi tak žaludek, že mám co dělat,abych se nepozvracela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.8.11 10:47

no tak to mám taky je mi hrozně špatně hned po ránu.A jěště mě jakoby natečou prsa a pak hrozně bolí:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.8.11 12:07

no tak to mě taky.když ležím tak je to dobrý,ale jakmile si sednu,prsa mi tak ztěžknou a bolí jak blázen :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.8.11 14:19

Když vás tak poslouchám,tak snad ani nejsem těhotná.Pořád se sice hrozně motám,neustále jím a cítím i kilometr vzdálené zápachy.Ale jinak v pohodě,stále žádné nevolnosti.Tak ať vám to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.8.11 17:50

ivčo můžeš být ráda,že ti nic není:o)co já bych za to dala.tak snad nás to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.8.11 18:45

No mě to spíš stále trochu děsí,jestli nemám třeba málo hormonů,jako jsem měla vždycky.Trochu se bojím vysadit ten utrogestan,ale snad to bude v pohodě a něco se třeba pozná i z těch krevních testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.8.11 07:42

pokud se mimčo udrží do 12týdne tak je vše v pořádku.to ty už se nemusíš bát:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 07:53

Děkuju Veru,12 týden začínám zítra,tak si taky říkám,že teď kdyby se něco mělo stát,tak už to bude jen tím,že s mimčem není něco v pořádku (ale už se určitě nic nestane).Doufám,že placenta si s tím poradí,asi nad tím zbytečně přemýšlím moc podrobně.Moc informací je vždycky v těchto případech spíš na škodu.Částečně jsem totiž hormony studovala ve škole a pak když jsem měla pořád nějaké hormonální problémy,tak jsem se do toho snažila ještě víc proniknout,protože už jsem trochu přestávala věřit doktorům.A to se mi nakonec i vyplatilo.

A jak je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 07:56

Holky,kdy podle vás končí přesně první trimestr?Máte to třeba uvedené v průkazce?Na internetu je to pokaždé jinak.Buď do konce 12 nebo 13 týdne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 09:24

Ahoj holky, já si myslím, že je to takhle:
1tr. konec 12.týdne
2tr. konec 27.týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 10:02

Díky,taky si spíš myslím,že je to takhle.Ve skutečnosti je to asi jedno,spíš jen taková psychologická podpora,že už ten první trimestr brzy překonám.Ty to máš Marti koukám akorát dneska,tak gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 10:22

děkuju, teď se jen dočkat té genetiky… :-)
dneska jsem si hledala nějaké těhotenské cvičení, ale nevím, od kdy bych tam měla začít chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 10:59

Já taky o nějakém cvičení přemýšlím,ale tím,že jsem teď skoro dva měsíce jenom polehávala,tak budu muset začít pomalinku.Nejdřív bych asi začala chodit na lehké procházky a až se u toho nebudu zadýchávat jak mašina,tak začnu chodit někam cvičit.Dřív jsem chodila na jógu,tak by mě docela zajímala jóga pro těhotné nebo by bylo fajn cvičení na velkých míčích.Taky bych ráda chodila plavat,jako pohyb ideální,ale kvalita vody v pražských bazénech asi není úplně to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 11:26

Já taky musím začít pomalinku.Připadá mi, že jsem úplně zlenivěla z toho ležení :lol: Asi budu chodit s pejskama po procházkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.8.11 12:25

Ahojte holky tak to já mám z holkama cvičení až až.pořád sněma někam lítám.já si určitě těh.cvičeni hledat nebudu to bych byla stále unavená.Ten první trimestr si myslím,že končí začátkem 13tt.A jak se tak koukám dneska začínám 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny