Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je nějaká sranda, ne? ![]()
To víš, že bych se na ní s prominutím, z vysoka vys.rala. Proč se někomu za každou cenu vnucovat, když o to vůbec nestojí? ![]()
Vykašlala bych se na to. Nevidím žádný důvod k tomu jí přát. Jestli chce, ať své matce popřeje ke dni matek její syn, ale u tebe k tomu nevidím důvod. Navíc sama tchýně se tomu vyhýbá. ![]()
Taky nevidim duvod, proc ty bys ji mela přát? Tvoje matka to není
A jeste ji vybíráš dárky? ![]()
Proč se tak trapně vnucuješ, když o to bába vůbec nestojí? Navíc není to tvoje, ale manželova matka, nevidím důvod jí ke Dni matek vůbec něcokupovat a chodit přát…
To nemyslíš vážně, dělat si hlavu s takovou blbinou jako je svátek matek.
Ani nevím, kdy to je
K narozeninám ještě dejme tomu
Tak svoji matce má přát tvůj manžel, ne ty. A tvůj manžel nemá přát tobě. Nejsi jeho matka.
Nestoji o to, tak ji ti necpete
Budete mit klid vsichni. Maximalne ji muze poprat jeji syn, pokud ma potrebu.
Nechapu co řešíš, poprat svoji matce ms především tvůj manžel, ne ty. Kazdy tyhle svátky neprožívá, at ji napíše sms, všechno nejlepší k svátku matek a nazdar.
Tchýně tě nemusí, ty se pořád vtíráš. Odjede i pryč a ty to pořád nepochopíš, že o to nestojí.
Nikdy jsem já své tchýni nepřála ke dni matek ani mě to nenapadlo ![]()
Manžel ji samozřejmě píše nebo volá.
Den otců také hrotite?
@karkarka píše: Více
Tak pokud mají malé děti, tak manžel je k tomu jen vede příkladem, a časem by to měl předat jim. To i chápu.
Jinak ale obsesi s přáním tchýní nerozumim vůbec. Kdyz nechce, proč ji tam tlačit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Den matek v rodině slavíme. Přeji své mamince, přeje ji i můj manžel, přejou mi děti a přeje mi a koupí kytku i manžel. Vždy jsem přala i tchýni, vybrala jsem a koupila ji to co by ji potěšilo. Zajeli jsme k nim a popřáli, jinak u nich vyloženě vítání nejsme. Tedy já a děti. Už víc jak dvacet let mě nemusí, ale ona nemusí nikoho, ani svou dceru, má opravdu ráda jen sebe. Ale to všichni ví. Je to matka mého manžela a babička našich dětí, proto ji respektuji a kvůli manželovi a dětem jsem slušná a milá, ale nemáme si co říct. Teď už několikátý rok po sobě jede i s tchánem přes den matek pryč. Asi aby jsme je nenavštívili a nepopřáli osobně, aby nemusela dělat kafe nebo nevím proč. A je to opravdu účelové. Z celého roku si vždy vybere den matek. Jinak fakt k nim nejezdíme. U nás jsou během roku mnohem víc. Jako letos mě to i zamrzelo. A už se mi letos nechce ji přát přes telefon jako poslední roky, nechce se mi ji přát vůbec, přijde mi, že je ji to jedno. Já si jen lámu hlavu co by ji potěšilo. Přály by jste nebo by jste se na to už vykašlaly?