Den matek a chování tchýně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1782
7.5.26 14:54

Jinak já se přidávám k těm, které nerady hostí - nejde mi o to nakoupit a připravit pohoštění, to je to nejmenší, ale vadí mi úklid před návštěvou a úklid po návštěvě. Proto třeba narozeniny slavím zásadně v restauraci, což někteří berou s nevolí, ale nevidím na tom nic extra, když oslavenec, místo aby si užil svoji oslavu, tak skáče kolem hostů a chystá jim jídlo a pití a sám si v klidu ani nesedne…

• načítám...
800
7.5.26 15:59
@Anonymní píše: Více

Tak to neřeš a nejezdi k ní, nekontaktuj se s ní.

• načítám...
4489
7.5.26 16:28

Tak proč jí teda nezavoláte všichni najednou a budete spokojení vy i tchyně? Když SMS neuznáváš, ale zavolání ano.

• načítám...
25179
7.5.26 18:37

Ja bych se ráda dozvěděla, jestli jste ji v minulosti zavolali, kdyz to teda nejde osobně, ale tchyně te pak promluvila, ze ano nezavoláš.

• načítám...
434
7.5.26 18:48

Proč bys ji měla přát, když je ti tvá tchýně a ne matka?
Nějak nechápu…

• načítám...
Anonymní
7.5.26 19:01

Každý si s manželem, nebo manželkou, tak trochu bere i jeho rodinu. Člověk si přinese ze svojí rodiny nějaké zvyky, nebo tradice, a podvědomě očekává, že to tak mají všichni. Většinou to tak není, a pak už záleží jenom na domluvě, a toleranci. Hlavní je to, aby jste si nastavili tyto věci ve svojí rodině společně s manželem. Taky jsem měla kdysi tchýni, které jsem měla snahu koupit vždy něco k svátku, narozeninám, nebo Vánocům. Ale poté, co mi napsala, že proč jsem ji TO koupila, a že ona nebude nám,/ a teda našim dětem/ nic kupovat, tak mi došlo, že se mám na to normálně vykašlat. A od té doby jsem ji poslala ke každé události pouze pohled. Dneska by dostala sms. Naučila jsem se časem, že kdo si mě neváží, ten si mě nezaslouží.

• Upravit
Anonymní
7.5.26 19:09
@Aries6 píše: Více

Přála jsem ji do loňska vždy. Osobně a loni a předloni telefonicky. Manžel samozdřejmě vždy. Jen jsem letos zapřemýšlela, že už nechci…

• Upravit
Anonymní
7.5.26 19:16

Děkuji za pochopení. Jednou jsem taky dostala vynadáno proč jsem určitou věc koupila. A s poslední větou se absolutně stotožňuji.

• Upravit
25179
7.5.26 19:26

Tak proč píšeš, že tě promluvila, ze se ani neozveš. A pokud to neni pravda, proč ti to vadí?

• načítám...
Anonymní
7.5.26 19:40
@Aries6 píše: Více

Nevím co znamená, že mě promluvila…a psala jsem že pokud ji ani nezavolám a nepopřeju, tak mi to dá při nejbližší příležitosti najevo, nebude se mnou vůbec mluvit, bude mě ingnorovat. Dělá to tak všem. Udělala to tak i mi, ale ne jako reakci na nezavolání nebo nepopřání osobně, ale na úplně jinou banalitu. Že stačí málo a je dusno a chová se prostě otřesně. Napsala jsem to v tom minulém příspěvku srozumitelně.

• Upravit
414
7.5.26 19:46

Někdo, kdo píše slovo „tchýně“, by asi úplně nemusel upozorňovat na překlepy druhých…

• načítám...
7.5.26 19:51

Prosím tě, na co potřebuješ lézt tchýni do prd.ele, když tě má stejně na háku? :mrgreen:
Není to tvoje máma, tak ze sebe nedělej blbku nebo svatou. :nevim:

• načítám...
Anonymní
7.5.26 19:53
@Suzume-chan píše: Více

Neupozorňuji, nerozumím, jestli si o tom se mnou promluvila nebo mě pomluvila :pankac: A ano je to tchyně ;)

• Upravit
21333
7.5.26 19:54

No to by byla hotova katastrofa, kdyby te takova tchyne ignorovala! :lol:

• načítám...
Anonymní
7.5.26 19:54
@Kluk-na druhou píše: Více

Ano už nepotřebuju.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat