Den matek a chování tchýně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
7.5.26 10:49
@Suzume-chan píše: Více

Sorry uz jsem vysvětlila jakou podstatu den matek pro nás má. Nebudu to zas a znovu vysvětlovat.

• Upravit
426
7.5.26 10:49
@Lily-of-the-valley píše: Více

Protože to není o tom, co chce tchyně, ale co chce zakladatelka

• načítám...
Anonymní
7.5.26 10:52

Protože je slušnost popřát osobně? To jako jsem jediná, která to vidí jako slušnost? Jako fakt? A formou sms? Fakt si tak nékdo přeje? Když už nepřeju osobně tak zavolám. Sms jsem nikdy nikomu jako přání neposlala.

• Upravit
15266
7.5.26 10:53
@Anonymní píše: Více

SMS je naprosto normální praní. Milá maminko vše nejlepší k svátku matek, až budeš mít čas stavíme se s kytkou.

• načítám...
13945
7.5.26 10:53

Ale to je co TY vnímáš jako slušnost. Tvoje tchyně zjevně chce SMS. Ruce ti neupadnou, když ji tu SMS napíšeš a nebudeš vyžadovat jak umíněná malá holka, že u vás se musí třást rukou. :nevim: Vytváříš úplně zbytečné problémy. Zkus sesednout z obláčku a uvědomit si, že jiné zkušenosti a vnímání ostatních lidí NEJSOU horší, než ty tvoje.

• načítám...
15266
7.5.26 10:54

A co třeba k svátku, každému koho znáš přeješ osobně, nenapíšeš nikomu zprávu?

• načítám...
Anonymní
7.5.26 10:55
@Alušáček píše: Více

Ne voláme si ;)

• Upravit
35796

Takže všichni známí a kamarádi když něco mají k nim jezdíš? Všem voláš?

• načítám...
426

Tohle ke jen v tvojí hlavě. V naší společnosti opravdu neexistuje žádné společenské pravidlo, že máš osobně popřát tchyni ke Dni matek (!!!).

Copak nevidíš, jak hloupě to zní?

• načítám...
Anonymní
7.5.26 10:56
@Alušáček píše: Více

A nepřeju každému koho znám osobně. To ani náhodou.

• Upravit
6037
7.5.26 10:56

Tak se mi zdá, že ty máš svoje vidění světa a vůbec tě nezajímá, že někdo to má jinak. Měla by ses naučit trochu empatie. Malinko se vžít do kůže matky svého manžela a respektovat její přání. Myslím si, že to není zas tak strašný požadavek.

Mmch v úvodu píšeš, že tchyně je zahleděná sama do sebe, ale tady na těch 5 stránkách dokazuješ, že jsi to samé.

• načítám...
41196
7.5.26 10:57

protože zakladatelka jí chce popřát tak, jak chce ona sama! né, aby to dotyčnému udělalo radost, nebo tak jak by dotyčná chtěla…prostě to musí být podle zakladatelky :think:

• načítám...
176
7.5.26 11:00

Když to ona bere tak, že vás nechce ani doma a ani o vás nemá zájem, tak proč ta snaha z vaší strany? Ať jí manžel napíše a hotovo. Vyřízeno.

• načítám...
25186
7.5.26 11:02

Takže ona je hrozná, že odjede, aby jste ji nepřáli osobně. A ty jsi v pohodě, protože ti dělá problém ji zavolat nebo napsat… Bylo by opravdu dobré podívat na svět taky jinýma očima. Jste obě úplně stejně umíněné…

Příspěvek upraven 07.05.26 v 11:05

• načítám...
Anonymní
7.5.26 11:04
@ibiza píše: Více

Nevím proč ta snaha. Nevím proč ta snaha vždy byla. Asi jsem s ní chtěla být za dobře. Snaha samozdrějmě skončila.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová