Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Každý to má takový, jaký si to udělá… ![]()
Tak se pak nediv, že s vámi tak i zachází. Je vidět, že pro ní nic zvláštního neznamenáte.
A takový ženský bych do prd.ele nelezla ani náhodou.
Buď si tady z nás děláš prču, nebo jsi tak omezená, protože tohle mi fakt hlava nebere. ![]()
Promiň…
@Černá Madonna píše: Více
Tak omezená v čem? Že jsem chtěla být za dobře s tchyní? Že jsem chtěla, aby děti viděly, že mají i druhou babičku? Že i přes to jaká tchyně je, jsem byla vždy slušná? Já konflikty nevyvolávám a jsem dobrák, jen mě to po dvaceti letech přestalo bavit a o tom byl můj úvodní příspěvek a ano pochopila jsem, že vsechny tady do jedné by jste ji koply do pr@ele už dávno ![]()
Já ti rozumím…
Taky jsem se kdysi snažila o hezké a slušné rodinné vztahy, ale hodně rychle jsem pochopila, že když druhá strana pro to nic nedělá a jen hraje falešnou hru s divadlem plným lží a přetvářky, tak jsem se na to zkrátka vyprdla.
Co taky jinýho?
Já je k životu nepotřebuju. Neznala jsem je třicet let, takže i teď se bez nich úplně v pohodě obejdu. ![]()
Tím, že se budeš snažit někomu vnucovat, ještě navíc, když o to ani ten dotyčný nestojí, tak tím víc se budeš ve skutečnosti ponižovat. ![]()
Tak to je…
@Anonymní píše: VíceČetla jsem jen začátek… Ale proč se vnucujes někomu, kdo o tebe nemá zájem?
Napadá mě jedna věc - řekla jsi někdy tchyni, že je pro tebe důležité jí popřát? Že to děláš ráda, doma jste DM slavili a těší tě jí popřát? Anebo předpokládáš, že by to měla mít buď stejně anebo pochopit z náznaků?
Mě už teď začíná děsit představa, že by si moje děti někdy přivedly partnera/partnerku podobného ražení a ti by byli rozhořčeni, že nepořádáme rodinné oslavy a sleziny a nebyli by schopni mi to na rovinu říct. Jsem schopná a ochotná se přizpůsobit, když v tom vidím smysl a druhé straně to udělá radost, ale neumím čist myšlenky a možná by mě ani nenapadlo, že snaše/zeťi vadí, že místo čekání na přání ke dni matek si odjedu užít klidný víkend někam do kšá, protože je hezké počasí a těším se tam ![]()
@Jahru píše: Více
Chtěla jsem ji udělat radost a ona ji i často měla, to opravdu, tchyně se předvařovat neumí a bylo mi to i řečeno, že radost má. Navíc ona o to přání stojí!!!
Já bych si zase uměla užít jen se svým milovaným manželem víkend i jindy, kdykoli jindy. A já se třeba na to těším a rozhodně budu mít radost až nás naše děti se svými protějšky a vnoučaty navštíví a třeba i na den matek ![]()
Přetvařovat ![]()
Příspěvek upraven 08.05.26 v 16:48
to je dobře, že se neumí předvařovat, beztak by ji vařenou nikdo nejedl,
a kdyby o to přání stála, tak by neodjížděla pryč, odporuješ si a v různých příspěvcích píšeš protichůdné věci
@stinga píše: Více
Stojí o to!!! Ale neumí být doma a trávit byť jen chvíli se svou rodinou, kapišto? Je prostě hodně komplikovaná osoba. Chce aby o ni byl zájem, přalo se ji (když odjede tak samozdřejmě telefonicky), protože pokud ne, je dusno!
Jako fakt stačí pořadně číst, neodporuji si.
A já už nechci přát vůbec, i když jsem sama ještě do loňska chtěla, proto diskuze
![]()
Vy dve jste se s tchyni hledaly.
Jedna dela ofuky a nechava se pomalu premlouvat, aby se ji popralo. A druhá za ni beha jak pejsek dychtiva jejiho uznani.
A kdyz ji nekdo logicky vytkne, proc to dela, tak se vzteka jak male dite.
Bože můj! „Dobrý den, Jarmilko, přeju Vám všechno nejlepší k dnešnímu svátku. Užijte si víkend! Pá“
2 minuty? Bába Tě nemusí, Ty ji také, co řešit? Zavolám, položím telefon, vypouštím. Ty tu diskutuješ dny v podstatě o ničem. Jen dokazuješ, že ani s Tebou to nebude jednoduché. Sebereflexe na nule, přesvědčení o své pravdě a jájinkovství.
@Lojzísek píše: Více
a 11 stran diskuse o ničem, že by za to admini platili?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat