Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sorry, musím. Jestli si ještě jednou přečtu samozDřejmě, půjdu si vypíchnout oči vidličkou ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak behas. Aby se naaahodou pani nenafoukla na narozeninach, aby pani bylo poprano ke dni matek, aby pani videla vnoucata, aby te pani neignorovala ![]()
Moje tchyne odleta do zahranici pravidelne na sve narozeniny. A vis co? Ja jsem nadsena ![]()
Tak seber rozum a chovej se jako dospělá. Jestli chceš klid, věnuj 2 minuty přání po telefonu. Jestli Tě bába už nezajímá, mj. tu dokazuješ, že v této fázi fakt nejsi, nepřej. Řekni manželovi, ať popřeje za Vás oba a nazdar.
Blbě sis jí naučila, a teď To to sejří.
@nanting píše: Více
a tchýně se neumí přeDvařovat, tady má někdo v oblibě písmeno D
@PaníBovaryová píše: Více
A to ta moje ne pokaždé, ale často taky a víte co, mám to stejně jak vy
![]()
@Lojzísek píše: Více
Blbě jsem ji naučila, to je svatá pravda, rozum jsem už sebrala a budu se nevím po kolikáté opakovat, nepopřeju.
Kdyz tedy o prani stoji, tak ji popřejte, tak jak ona chce. O osobní prani zřejmě nestojí, když odjede záměrně pryč. Popřejte ji po telefonu, nebo pošlete kytku kurýrem, nebo jinak. Nemusi to byt přeci podle tebe. Nechapu proč lpíš na svoji představě.
@Alušáček píše: Více
Tak naposledy nejde o lpění na mé představě, tuhle myšlenku tady pořád dokola jen stále někdo opakuje. Jen mě to mrzí, že jede schválně na den matek pryč a to i když o přání stojí, že nás nechce vidět, že nechce vidět svá vnoučata. Nebo mě to mrzet nemůže? Přejde mě to, i když se nezdá, tak rychle. A nestojí o osobní setkání, to je víc než jasné, to mi přišlo prostě líto, proto jsem se nad tím v úvodním příspěvku zamyslela a stačilo bez toho, že jsem jeblá, trapná, omezená…napsat názor bez zbytečných urážek. ![]()
Je tak složité přijmout, že jí stačí popřát telefonicky? Tj. nestojí o nějaké návštěvy, nechce vás vidět a hostit? Fakt nechápu, co je na tom k řešení, co jsi za ta léta nepochopila. Jsi jak zadrhnutá deska, umanutá, jebnu_tá.
Ty jsi fakt strašná drama queen. Čím víc tě čtu, tím méně se tchyni divím, že odjede pryč ![]()
Myslíš to dobře a já to chápu. Ale co s tím když o to druhá strana nestojí? Proč zbytečně vydávat energii? Není lepší se zaměřit tam, kde to cenu má?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A vy tu diskutujete celé dny o čem?