Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
2.8.11 08:19

Dobré ráno dneska je mi dobře:o)Nesmíš hubnout jinak tě doktor pošle do nemocnice.Moje kamarádka taky pořád hubla a doktorka ji v pátém měsíci chtěla poslat do nemocnice na kapačky protože ohrožovala tím dítě,ale nakonec přibrala 1gram a nemusela tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 08:30

No já jsem měla před otěhotněním 53kg,pak jsem rychle zhubla na 52 a teď už mám pod 51.A to se skoro vůbec nehýbu a neustále jím,dokonce i pozdě večer.Blbé je,že jsem měla hormonální problémy hlavně kvůli nízké váze,takže jsem musela přibrat a teď tohle.Snad si mimčo vezme,co potřebuje a za chvíli se budu divit,jak půjde váha rychle nahoru.Trochu mě zaráží,že se zatím o mojí váhu u doktora nikdo nezajímal,i když doktor ví,že jsem s tím měla problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 09:42

Ahojky,co já bych za to dala, kdybych měla 53kilo! :-) o tom se mi může jen tak zdát…
Ivi, průkazku už máš?Tam bys měla mít napsáno kolik vážíš.A jak ti to dopadlo vůbec s těma vycházkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 09:47

A mimochodem, já sem teď zvážila a mám zas o kilo víc :zed: acho jo, jestli to tak půjde dál, tak se neunesu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 10:00

Já průkazku ještě nemám a nikdo mě nevážil.Víš trochu se bojím,aby mělo mimčo dost živin,ale snad si vezme co potřebuje.Teď mě spíš ale trápí jiná věc,máme dneska nějaký problémovější den.Před chvílí jsem měla na toaletním papíře trošku krve,tak mám docela velký strach :cry: .Snažím se být optimista,ale je to těžké.Zatím budu jenom ležet a snad to bude dobré.Jít teď k doktorovi asi nemá moc cenu.Kdyzžtak si zvýším dávky utrogestanu a zase začnu brát ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 10:07

Tak to lež a odpočívej, uvidíš, že to nic nebude.Ty jsi ten utrogestan vysadila?Já ho mám brát až do 13.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 10:15

Utrogestan beru pořád třikrát denně,vysadila jsem Ascorutin proti krvácení,tak ten jsem si radši zase naordinovala.Večer si možná vezmu utrogestany dva,uvidím,jak se to vyvine,ale doufám,že dobře.Určitě mi praskla nějaká blbá cévka,to se prostě stává,těhotenství je jedna velká starost a nejdůležitější je se nenervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 10:20

to jo,ale ono to taky pořád nejde se nenervovat.neboj se, dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 10:25

To víš,že je ve mě malá dušička,ale prostě s tím stejně nic neudělám,tak musím být alespoň v trochu pohodě.Mimčo bylo v pátek v pohodě,tak proč by teď v úterý mělo nějaký problém,když se o něj tak hezky starám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 10:29

To víš, že je v pohodě.Já si taky pořád říkám, že vždyť nic nedělám, jen se tak poflakuju a polehávám, tak proč by se mělo taky něco stát.Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 10:41

Děkuju za podporu,jsem moc ráda,že si tady můžu popovídat,protože jinak bych se asi pořád pozorovala :-P

Tak radši změníme téma a přejdeme na výbavičku pro miminko?Už máš něco nakoupeno,nebo alespoň vyhlídnuto?My jsme o víkendu opět obhlíželi kočárek a postýlku a na netu hledám,co všechno musíme nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 10:52

Tak to já taky ještě že existuje ten internet :-D jinak já bych nakupovala jak divá, ale manžel ještě nechce a i když se o tom bavím s mamkou, že bych něco koupila, tak mi to zaky pořád rozmlouvá.Ona je hrozně pověrčivá.Takže jak to tak vypadá, nakupovat půjdu asi až po 20.týdnu nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 10:54

jinak na kočárek se taky dívám,ale fakt nevím.Už mám i naplánovaný pokojíček a tak.založila serm si speciální složku v pc a když se mě něco líbí, tak si tam vždy zkopíruju obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.8.11 10:59

Já taky asi nebudu nakupovat dřív než kolem 20tt,dneska naštěstí není problém něco sehnat i na poslední chvíli.Kočárek už máme skoro rozhodnutý,bude to určitě značka Teutonia,ale ještě vybíráme konkrétní model.Taky si chci udělat nějaký seznam,co všechno musíme nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.8.11 11:04

To jo dneska už je víc možností.Mě se líbí značka peg perego,ale manželovi se zdá moc drahý :cry: tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny