Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Proč asi, když bude manželka dostatečně nas®aná, spíš drahou polovičku propustí. ![]()
@Venetia píše: Více
Obecná úvaha:
Ať už je to jakkoliv, tak než se vezmou, tak jsou co? ![]()
@Adull píše: Více
Mno, tak ja se pomalu loučím. Kdyby tady náhodou byla nějaká dobrá duše jako si našla Tess. Mějte se tu vespolek hezky. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jo tak.To by mně nenapadlo.
Ještě to chce přibalit děti.
@zmrzlik píše: Více
Ona je perfektní potvora, jasně že si nevybere někoho s neplnoletým potomstvem. ![]()
Ale jak mi tuhle psala: A co z toho máš, že jsi taková ta hodná kráva, hovno! A má recht.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Takhle jsem to nikdy nevnimala u milence, se kterým jsem si užívala supr sex a ktereho jsem jako jedineho milovala. Sice nemám ráda tyhlety adhoc akce, ale kvůli němu jsem si svůj program prekopala.
@sirikit píše: Více
Taky jsem si svého milence vzala. On to, bohužel, nerozdejchal, žárlil a celý to zkazil.
@Arturie píše: Více
Možná je problém v tom, že jsem se nedokázala zamilovat. Neproběhla žádná hormonální bouře, žádní motýlci, nikdy jsem neměla dojem, že bez něj nemůžu existovat. Přesto ho miluji, ale prostě rovnou nastal takový ten klidný stav. Ta emoce je ve mně hluboko, ale žádná divočina se nekoná. A nejde o překopání programu, mně to zkrátka vadí.
@Klopotkova píše: Více
Není to žádný kamarád, je to čub. ka na práci.
@Centropen píše: Více
Hele myslím si, že Siri to neřekne…tak nemusíš byt dramatikuš ![]()