Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Dva dohromady můžou mít v pohodě i víc. A když se přidá příraz…
![]()
@Honza 12 píše: Více
Ani prd, ted uz je pozdě. Pan M ji ukoristi a nez se nadějem, budeme zrat chlebicky s cesnekovkou na jeji svatbě
.
Son vyčítám vymezováni se?
Son na vytrvalém vymezování se proti kde čemu v milencově životě momentálně dojela, a ostatně na Helmutovo odmlčeni narazila i kdykoli v průběhu vztahu.
Milenka/milenec je pro radost, když začne vysírat, soudný protějšek vycouvá.
Ale třeba je Kominík vůči tomuhle inertní a když ty soukromě zuříš, on si v pohodě dělá svoje a vůbec si nevšimne, že jsi v běsu.
On si poradí, vůbec se o něj nebojím.
@xiaxxx píše: Více
Dovolím si nesouhlasit. Milenka může být také někdo, kvůli komu stojí za toto plány překopat tak, aby bylo času mnohem více, nez jen kolik „zbyde“
Vydrží.
Dva.
Srolovaný. ![]()
Ale jde o „profi“ oporu. ![]()
@sirikit píše: Více
Ano, vyčítáš jí, že za ním letí, kdykoli pískne. A přesně tohle já nedělám a dělat nebudu. Takže se budu opakovat, nejsem hračka.
@Centropen píše: Více
A já tu dokola píšu, že pokud mu to tak vadí, nechť danou situaci opustí, nikdo ho nedrží v poutech na místě. ![]()
To je v pořádku, on bude poblíž a bude mít zrovna čas, tobě se to nehodí, takže se s ním nesejdeš. Ok, to je úplně legitimní rozhodnutí.
A vztekáš se tedy přesně proč? ![]()
@Centropen píše: Více
Může být… U nás je to třeba podle mých moznosti
Mně se to nehodí v tom smyslu, že nehodlám být náhodný bonus během jeho cest kamkoli. ![]()
Kristova noho! Ty sleduješ Ulici? Sestoupilajsi z piedestalu, na kterém jsem tě viděla. Servítky vor jsrm ještě nejak potlačila, ale Ulice?
![]()