Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A co vubec zas trucujes, ujel ti princ nebo bily kun? ![]()
@jege píše: Více
Ja vim…ja jsem takova ode zdi kde zdi…
Helmut to taky nekdy spatne snasel… kdyz jsem si pustila jazyk na spacir…
Ale treba Lorre to miluje ![]()
@sirikit píše: Více
@sirikit píše: Více
No chapu…ja tohle taky nikdy nemela v planu…pro me je to s Helmutem vlastne porad takovy docela zahadny
Holt Amor se trefil primo do cerneho…ale kdyby mi to nekdo pred 10 lety rekl, co me ceka, myslela bych si, ze prave opustil nejaky ustav a nevzal si leky
Ale holt clovek mini, zivot meni…jinak ano, je to takove omezujici, kdyz clovek potrebuje byt zamilovany naplno…a na te seznamce je to zvlast nevyhodne…ale tohle je asi celkove o nahode a o stesti…a diky Andymu vim, ze to jde…takze musim byt jen trpeliva…
@My Melody píše: Více
Ja myslim, ze je na to i nejaky vyzkum, ve kterem primo vyslo, ze muzi jsou idi.oti
Ja to myslela samozrejme jako nadsazku…mam taky hodne kamaradu mezi muzi a mam perfektniho tatu, brachu a syna…ale vnimam, ze jejich uvazovani je proste jine, at chceme, nebo ne…v otazkach vztahu a lasky rozhodne…a jak se rika, ze muzi by na nas potrebovali manual, tak ja mam casto to stejne
Ale zase diky tomu tam asi vznika ten naboj…ta pritazlivost…
Ze jsme tak odlisni…ac je to nekdy narocne ![]()
@Lorre píše: Více
@Anonymní píše: Více
Ale třeba Son to tady předvádí často. Jde za tím, že to tak chce. Najednou udělá celém zad. A že jí to už všechno vlastně dochází. A než se naděješ, tak zase čelem vzad.
. Teď je ve fázi. Od Helmuta. Dokonce až tak, že jde na rande. A než uběhne 14 dní. Tak to zas přehodnotí. A začne si s Helmičem zase psát. To už tu bylo tolikrát..
@Velryba černá píše: Více
Myslim, ze úplně ideální přístup k těm co se snadno vytáčí
Téměř 7 000 stránek a pořád je v kurzu Helmut? To je nekonečný seriál, nebo trapnost celé diskuze.
@Velryba černá píše: Více
A to on má skrze povinnosti? Že jenom možná? Nebo kvůli jiné zábavě? Ať víš, jak si stojíš.
To si udělal schválně
a já mám zrovna teďka hlad!