Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.26 00:41
@Lorre píše: Více

To si udělal schválně :cert: a já mám zrovna teďka hlad!

• Citovat
  • Upravit
30623
14.5.26 01:07
@Anonymní píše: Více

A co vubec zas trucujes, ujel ti princ nebo bily kun? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 01:07
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 03:13
@jege píše: Více

Ja vim…ja jsem takova ode zdi kde zdi… :nevim: :hug: :jazyk: Helmut to taky nekdy spatne snasel… kdyz jsem si pustila jazyk na spacir… :oops: :jazyk: :* Ale treba Lorre to miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 03:15
@sirikit píše: Více
:) Hm…no ja neco vymyslim :mrgreen: :jazyk: Treba Mario, to je hezke ne :D Pamatuji, ze v nejake telenovele byl Mario Calderon :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 03:24
@sirikit píše: Více

No chapu…ja tohle taky nikdy nemela v planu…pro me je to s Helmutem vlastne porad takovy docela zahadny :D :think: :* Holt Amor se trefil primo do cerneho…ale kdyby mi to nekdo pred 10 lety rekl, co me ceka, myslela bych si, ze prave opustil nejaky ustav a nevzal si leky :nevim: :lol: Ale holt clovek mini, zivot meni…jinak ano, je to takove omezujici, kdyz clovek potrebuje byt zamilovany naplno…a na te seznamce je to zvlast nevyhodne…ale tohle je asi celkove o nahode a o stesti…a diky Andymu vim, ze to jde…takze musim byt jen trpeliva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 03:29
@My Melody píše: Více

Ja myslim, ze je na to i nejaky vyzkum, ve kterem primo vyslo, ze muzi jsou idi.oti :lol: Ja to myslela samozrejme jako nadsazku…mam taky hodne kamaradu mezi muzi a mam perfektniho tatu, brachu a syna…ale vnimam, ze jejich uvazovani je proste jine, at chceme, nebo ne…v otazkach vztahu a lasky rozhodne…a jak se rika, ze muzi by na nas potrebovali manual, tak ja mam casto to stejne :lol: :jazyk: Ale zase diky tomu tam asi vznika ten naboj…ta pritazlivost… ;) Ze jsme tak odlisni…ac je to nekdy narocne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14464
14.5.26 03:31
:mrgreen: To je dulezite doplneni :* :mrgreen: Vidis, to me nenapadlo, ze me Andy chtel mozna je prizabit :nevim: :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106132
14.5.26 04:41

Nebo Marek nebo Martin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.5.26 04:49

Nebo Milivoj! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
14.5.26 05:14
@Anonymní píše: Více

Ale třeba Son to tady předvádí často. Jde za tím, že to tak chce. Najednou udělá celém zad. A že jí to už všechno vlastně dochází. A než se naděješ, tak zase čelem vzad. :mrgreen:. Teď je ve fázi. Od Helmuta. Dokonce až tak, že jde na rande. A než uběhne 14 dní. Tak to zas přehodnotí. A začne si s Helmičem zase psát. To už tu bylo tolikrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106132
14.5.26 05:23
@Velryba černá píše: Více

Myslim, ze úplně ideální přístup k těm co se snadno vytáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
14.5.26 05:23
@Arturie píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
14.5.26 05:25

Téměř 7 000 stránek a pořád je v kurzu Helmut? To je nekonečný seriál, nebo trapnost celé diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
14.5.26 05:43
@Velryba černá píše: Více

A to on má skrze povinnosti? Že jenom možná? Nebo kvůli jiné zábavě? Ať víš, jak si stojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová