Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Tak se zase uklidnime ano? Ja tu pod zadnym anonymem nepisu, nemam duvod. Anonymy nemam rad. I Malinu nechapu proc tu vytrvale pise pod anonymem…kdyz i ona sama priznala ze to je ona. ![]()
@Centropen píše: Více
To si delas srandu ne? Ta konvalinka pise jak dement po lobotomii, to jsi me trosku urazila ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Když víš kdo jsem, tak to není anonymní, moje původní nicky už neexistují a mně se ta kytička líbí, ale důvodů je víc. Anonymní jsem jen v tomhle vlákně ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nene, to se pletes, jsem rad, ze se vymanujes z Helmutu a mozna zacinas konecne normalni rande, vztah, drzim palce stejne jako ostatni normalni tady co Ti Helmuty rozmlouvali a prali Ti skutecny vztah. ![]()
@Lorre píše: Více
Tak ja tu nesedim cely den jak vy, mam praci a deti, takze se k psani dostavam az ted…ale nemusim to vysvetlovat., kdo chce, pochopi, kdo nechce, bude tu sirit fatnasmagoriini teorie dal…
@Anonymní píše: Více
Toho chceme vsechny
Musis do fronty za me, Melody, Klopcu, xiaxxx a Lorreho
![]()
Uz jsme to vyresili, je to Helmut
Tak klid
![]()
No me spis napadla Klopotkova…do kazdeho reje, snazi se vyvolat diskuze…trapka.
To me taky napadlo…
A dnes nemela moc doboru naladu…ale buhvi…tady je asi vic adeptu ![]()
@KalamityJohn píše: Více
noooo, na tyhle praktiky já nejsem
, ale posílání srdíček mi nevadí ![]()
Jj, Melody se těší nejvíc, správně si ji dala na první místo ![]()
Já jsem to nebyla a do tebe bych nikdy neryla a myslím, že ten anonym se strefoval i do tebe. Navíc já zásadně to, co si o každém myslím, píšu pod svým nickem.
A Pirko mi chybí. Doufám, že je to on, ale zmátlo mě to, že o tobě by psal blbě.